Principal Relacions Robert Townsend

Robert Townsend

Robert Townsend SolterEdat 64 anys Zodiac Aquari Relacions 1 en total Nens 3 nens

Amb qui surt ara mateix?

Robert Townsend actualment és solter.

Relacions

Robert Townsend estava casat anteriorment amb Cheri Jones(1990 - 2001).



Sobre

Robert Townsend és un actor nord-americà de 64 anys. Nascut el 6 de febrer de 1957 a Chicago, Illinois, és famós per Hollywood Shuffle 1987 en una carrera que abasta des de 1974 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Aquari.

Robert Townsend és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i directors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Robert Townsend. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat112 anys, 11 mesos--
total112 anys, 11 mesos--

Detalls

NomRobert
CognomTownsend
Edat64 anys
Aniversari6 de febrer de 1957
Lloc de naixementChicago, Illinois
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat Estatal Illinios, Hunter College
Text d’ocupacióActor, còmic, director de cinema, escriptor
Ocupacióactor
Reclama famaHollywood Shuffle 1987
Any (s) actiu (s)1975 – Actualitat, 1974 – Actualitat
Llocs web oficialswww.roberttownsend.com/gallery.html, http://www.officialroberttownsend.com, http://roberttownsend.com

Robert Townsend (nascut el 6 de febrer de 1957) és un actor, director, humorista i escriptor nord-americà. Townsend és conegut sobretot per dirigir les pel·lícules Hollywood Shuffle (1987), Eddie Murphy Raw (1987), The Meteor Man (1993), The Five Heartbeats (1991) i diverses altres pel·lícules i especials de stand-up. És especialment conegut pel seu personatge homònim homònim, Robert Peterson, com el paper protagonista de la comèdia de The WB The Parent 'Hood (1995-1999), una sèrie que va crear i de la qual va dirigir episodis selectes. Townsend també és conegut pel seu paper de Matthew 'Duck' Matthews a la seva pel·lícula de 1991 Els cinc batecs del cor. Més tard, va escriure, dirigir i produir Making The Five Heartbeats (2018), una pel·lícula documental sobre el procés de producció i la visió entre bastidors de la creació de la pel·lícula. Townsend també és conegut per la seva productora Townsend Entertainment, que ha produït pel·lícules Playin 'for Love, In the Hive i molt més. Durant la dècada de 1980 i principis de la dècada de 1990, Townsend va obtenir una visió nacional a través de les seves rutines de comèdia i aparicions a The Tonight Show Protagonitzat per Johnny Carson. Townsend ha treballat amb talents com Halle Berry, Morgan Freeman, Chris Tucker, Beyoncé, Denzel Washington i molts més.

Més informació sobre Robert Townsend Menys sobre Robert Townsend

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Cheri JonesCasatSet 1988Agost 200112 anys
#1

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend i Cheri Jones es van divorciar ...[veure parella] #1

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend i Cheri Jones van estar casats durant 10 anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el setembre de 1988 i es van casar el 15 de setembre de 1990. 10 anys després es van divorciar el 9 d'agost de 2001.

Relació 12 anys Nens 3 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Robert Townsend64 Aquariactor
Nord-americà
Cheri Jones-

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Isaïes JelonHome11 d’octubre de 198931 anys Cheri Jones
Skylar CristanDona1 de setembre de 199327 anys Cheri Jones
Serra CasaDona16 d'agost de 199426 anys Cheri Jones

Galeria de fotos

Robert Townsend - The Mighty Quinn Robert Townsend - The Meteor Man Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Llamp Negre2017Dr. Napier FrankPrograma de televisió
Jugant per amor2013Entrenar bancsPel·lícula
De nois i homes2008Holden ColePel·lícula
Llibre de l’amor: la raó definitiva per la qual els homes són gossos2002Pel·lícula
Germà encobert2002Senyor UBPel·lícula
Jo era un Faust adolescent2002Senyor FiveTV Movie
Amunt, amunt i lluny!2000Àguila de bronze, Jim MarshallTV Movie
Fiscal1999Peyton CodyPel·lícula
Jackie ha tornat!1999Robert TownsendTV Movie
Cançons d'amor1999Champ (segment 'Cançó d'amor per Champ, A')TV Movie
Regal de Josep1998James SaundersPel·lícula
Mercenari II: gruixut i prim1997Charlie LoveTV Movie
Feliç per sempre: contes de fades per a cada nen1995RumpelstiltskinPrograma de televisió
La caputxa dels pares1995Robert PetersonPrograma de televisió
Felicitat1995Dr. Barry SullivanTV Movie
L’home Meteor1993Jefferson Reed, Meteor ManPel·lícula
Els cinc batecs del cor1991ÀnecPel·lícula
El xou de Carol Burnett1991Personatges d’escenaPrograma de televisió
Això és adequat1989Còmic stand-upPel·lícula
El poderós Quinn1989MaubeePel·lícula
Jo et vaig a fer sucka1988Pel·lícula
Una altra pàgina1988Programa de televisió
Hollywood Shuffle1987Bobby Taylor, Jasper, SpeedPel·lícula
Robert Townsend i els seus socis en el crim1987TV Movie
Ratboy1986MannyPel·lícula
Feines estranyes1986DwightPel·lícula
American Flyers1985JeroniPel·lícula
Històries sorprenents1985Billy BurlissPrograma de televisió
Una història de soldat1984corporal EllisPel·lícula
Carrers de foc1984Els Sorels - LesterPel·lícula
Enamorat d’una dona gran1982JamesTV Movie
Viatge sènior1981RandyTV Movie
Willie i Phil1980Noi primPel·lícula
Els guerrers1979Baseball Fury (sense acreditar)Pel·lícula
Dones a West Point1979Russell BakerTV Movie
Mireu la boca1978Príncep OtomaPrograma de televisió
El mico Hu $ tle1976MúsicPel·lícula
Cooley High1975Jugador de bàsquet a Gym Class (sense acreditar)Pel·lícula
Caoba1975Extra (sense acreditar)Pel·lícula
M * A * S * H1972PacientPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès