Principal Relacions Richard Grieco

Richard Grieco

Richard Grieco SolterRang 3765 68Edat 56 anys Zodíac Àries Relacions 8 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Richard Grieco actualment és solter.

Relacions

Richard Grieco ha estat compromès amb Yasmine Bleeth(1998 - 2000)i Lynette Walden(1991 - 1992).



Richard Grieco ha tingut relacions amb Stephanie Niznik(2001 - 2007), Terry Farrell(1993 - 1994), Katie Wagner(1993), Adeline Blondieau(1992 - 1993), Kimber Sissons(1989 - 1998)i Christina Applegate(1988 - 1989).

dominic monaghan evangeline lilly casat

Sobre

Richard Grieco és un actor nord-americà de 56 anys. Nascut Richard John Grieco, Jr. el 23 de març de 1965 a Watertown, Nova York, EUA i educat a l’escola secundària General Brown Junior / Senior High School de Dexter, Nova York, és famós per l’oficial Dennis Booker al 21 Jump Street & Booker. El seu signe del zodíac és Àries.

Richard Grieco ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Cynthia Gibb Sense & Redemption (1994), Gabrielle Anwar a Si les mirades podrien matar (1991)i Yasmine Bleeth Engany final (1999).



Richard Grieco és membre de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Richard Grieco. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

paige hurd i maurice harkless

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès23 anys, 10 mesos2 anys, 5 mesos1 any, 1 mes
Cites69 anys, 6 mesos3 anys, 1 mes2 mesos, 1 dia
total89 anys, 6 mesos2 anys, 11 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomRichard
Segon nomJoan
CognomGrieco
Nom complet al naixementRichard John Grieco, Jr.
Nom alternatiuEl rei del 21 Jump Street
Edat56 anys
Aniversari23 de març de 1965
Lloc de naixementWatertown, Nova York, EUA
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsavellaner
Color de cabellNegre
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutImmaculate Heart High School, Watertown, Nova York, General Brown Junior / Senior High School a Dexter, Nova York
UniversitatCentral Connecticut College, Nova Bretanya, CT
Text d’ocupacióActor, productor
Ocupacióactor
Reclama famaOficial Dennis Booker a 21 Jump Street & Booker
Any (s) actiu (s)1986-actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència Imperium 7
Llocs web oficialswww.rgweb.com, www.t.v.com/richardgrieco.com, www.nndb.com/people/051/000025973/, http://www.griecoart.com
PareRichard John Grieco, Sr.
MareCarolyn A. O'Reilly Grieco (morta de càncer el 2002)
GermàDavid O'Reilly Grieco (casat i té una filla)
GermanaElizabeth Grieco (casada i estudiant dret), Laura A. Grieco (cantant / escriptor de cançons Jon Dunmore, tenen una filla anomenada Ruby)

Richard John Grieco Jr. (nascut el 23 de març de 1965) és un actor i ex-model nord-americà. És conegut sobretot pel seu paper de detectiu Dennis Booker de la popular sèrie 21 Jump Street de Fox (1988-89) i el seu derivat Booker (1989-90). També ha participat en diverses pel·lícules, incloent If Looks Could Kill i Mobsters (ambdues del 1991). Des de la seva fama, ha estat el protagonista de diversos videojocs i ha aparegut com a personatge de 21 Jump Street en diverses pel·lícules i programes de televisió. Des del 2009, també és conegut com a pintor, treballant en un estil que ell anomena emotivisme abstracte.



Més informació sobre Richard Grieco Menys sobre Richard Grieco

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Stephanie NiznikRelació200120076 anys
7Yasmine BleethRelacióAbril de 1996febrer 20003 anys
6Terry FarrellRelaciójuliol 1993Abril de 19949 mesos
5Katie WagnerRelacióAbril de 1993Juny de 19932 mesos
4Adeline BlondieauRelacióNovembre de 1992febrer 19933 mesos
3Lynette WaldenRelacióDesembre de 199019921 any
2Kimber SissonsRelacióMaig de 1989Novembre de 19989 anys
1Christina ApplegateRelació1988Novembre de 19891 any
Stephanie Niznik #8

Stephanie Niznik

2001 - 2007

Richard Grieco i Stephanie Niznik es van separar ...[veure parella] Yasmine Bleeth #7

Yasmine Bleeth

1996 - 2000

Richard Grieco i Yasmine Bleeth es van separar de ...[veure parella] Terry Farrell #6

Terry Farrell

1993 - 1994

Richard Grieco i Terry Farrell es van separar a ...[veure parella] Katie Wagner #5

Katie Wagner

1993

Richard Grieco i Katie Wagner es van separar a ...[veure parella] Adeline Blondieau #4

Adeline Blondieau

1992 - 1993

Adeline Blondieau i Richard Grieco se separen ...[veure parella] Lynette Walden #3

Lynette Walden

1990 - 1992

Lynette Walden i Richard Grieco es van separar de ...[veure parella] Kimber Sissons #2

Kimber Sissons

1989 - 1998

Kimber Sissons i Richard Grieco es van separar de ...[veure parella] Christina Applegate #1

Christina Applegate

1988 - 1989

Richard Grieco i Christina Applegate separen ...[veure parella] #8

Stephanie Niznik

2001 - 2007

Richard Grieco i Stephanie Niznik van datar del 2001 al 2007.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat 41% veure relació #7

Yasmine Bleeth

1996 - 2000

Richard Grieco i Yasmine Bleeth van estar compromesos durant dos anys. Van sortir durant un any després de reunir-se l'abril de 1996. Es van comprometre el 1998, però després es van separar el febrer del 2000.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 74% veure relació #6

Terry Farrell

1993 - 1994

Richard Grieco i Terry Farrell van ser del 1993 a l'abril del 1994.

Relació 9 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat52%'> Compatibilitat 33% veure relació #5

Katie Wagner

1993

Richard Grieco i Katie Wagner van ser del 1993 al juny del 1993.

qui està casat també amb Michael Bolton
Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #4

Adeline Blondieau

1992 - 1993

Adeline Blondieau i Richard Grieco van ser de novembre de 1992 a febrer de 1993.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Edat69%'> Compatibilitat el 38% veure relació #3

Lynette Walden

1990 - 1992

Lynette Walden i Richard Grieco van estar compromesos durant un any. Van sortir durant un any després de reunir-se el desembre de 1990. Es van comprometre el 1991, però després es van separar el 1991.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 67% veure relació #2

Kimber Sissons

1989 - 1998

Kimber Sissons i Richard Grieco van ser del 1989 al novembre del 1998.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Edat33%'> Compatibilitat el 38% Nens 1 nen veure relació #1

Christina Applegate

1988 - 1989

Richard Grieco i Christina Applegate van ser del 1988 al novembre del 1989.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Richard Grieco56 Àriesactor
Nord-americà
Stephanie Niznik52 TaureActriu
Nord-americà
Yasmine Bleeth52 BessonsActriu
Nord-americà
Terry Farrell57 EscorpíActriu
Nord-americà
Katie Wagner57 TaurePersonalitat televisiva
Nord-americà
Adeline Blondieau50 AquariActriu
Francès
Lynette Walden59 lliuraActriu
Nord-americà
Kimber Sissons59 EscorpíActriu
Canadenc
Christina Applegate49 SagitariActriu
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Dylan Justice SissonsHomeMaig de 199922 anys Kimber Sissons

Galeria de fotos

Richard Grieco i Gabrielle Anwar a Si les mirades podrien matar (1991) Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Richard Grieco Yasmine Bleeth i Richard Grieco

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Sants entre els morts2021ricPel·lícula
Ronda dels somnis2020siguin McLawPel·lícula
Clinton Road2019Conductor de camió fantasmaPel·lícula
Anadellia Rises2019DylanPel·lícula
Estic ofès2019RichardTV Movie
Art dels difunts2019Douglas WinterPel·lícula
Atac del desconegut2019VernonPel·lícula
Selfie assassí2019BrooksPel·lícula
Lluna del desert2019Sheriff De l'Pel·lícula
Fúria del puny i el velló d’or2018L’albanèsPel·lícula
Minuts a mitjanit2018Xèrif WyattPel·lícula
Esdeveniment d’impacte2018Justícia proscritaPel·lícula
Préstec-me un cèntim2018Walter StonePel·lícula
El cinquè municipi2017FrankiePel·lícula
Halloween Pussy Trap Kill Kill2017Dóna-liPel·lícula
La venjança d’Eliza Sherman2016Richard GriecoPel·lícula
Gats ballant a Júpiter2015Derek StocktonPel·lícula
Una casa no és una casa2015RafkinPel·lícula
La fada verda2015NarradorPel·lícula
Volen Dick Dickster2015Richard GriecoPel·lícula
Vídeo viral 22015FishykillerPel · lícula curta
22 Jump Street2014BookerPel·lícula
Desprès de mitja nit2014Dr. Sam HubbardPel·lícula
El químic2014PedraPel·lícula
Vídeo viral2014FishyKillerPel · lícula curta
Totpoderós Thor2011LokiTV Movie
Oblida-ho2006Anthony AmatoPel·lícula
Kiss Kiss Bang Bang2005B-Movie Actor (sense acreditar)Pel·lícula
Raiders of the Damned2005LewisPel·lícula
Sempre fa sol a Filadèlfia2005Richard GriecoPrograma de televisió
Mort fàcil2004Simon StormPel·lícula
Força Fantasma2004Mark DupreeTV Movie
Veronica Mars2004Steve BotandoPrograma de televisió
Raça malvada: la llegenda del Samhain2003senyalPel·lícula
Llibre de dies2003FinchTV Movie
webs2003DegàTV Movie
El peix no parpelleja2002PetePel·lícula
Mort, engany i destí a bord de l'Orient Express2001Jack ChasePel·lícula
Recuperació final2001Joey RandallPel·lícula
Parts del cos de Harold Robbins2001Vostè KinnickPel·lícula
Manhattan Midnight2001MitjanitPel·lícula
Point Doom2001Rick HansenPel·lícula
Dolça venjança2001FrancPel·lícula
Heaven o Vegas1999MarinaPel·lícula
Engany final1999Bobby WoodkinTV Movie
Una nit al Roxbury1998Richard GriecoPel·lícula
Cor negre1998RayPel·lícula
Miquel Àngel1998Michael KillanPel·lícula
El jardiner1998DegàPel·lícula
Sinbad: La batalla dels cavallers foscos1998SinbadPel·lícula
Captiu1998Joe GoodisTV Movie
Contra la llei1997RexPel·lícula
Necessitats mútues1997Brandon CollierPel·lícula
El viatge: absolució1997El sergent BradleyPel·lícula
Quan el temps expira1997Travis BeckTV Movie
Inhumanoid1996AdamTV Movie
L’Increïble Hulk1996Genet fantasmaPrograma de televisió
El demolicionista1995Mad Dog BurnePel·lícula
Un vot per matar1995EricTV Movie
Érem ell o nosaltres1995Gene ShepardTV Movie
Marcador1995Richard DeMorraPrograma de televisió
Sense & Redemption1994Jim McDanielsTV Movie
Gàrgoles1994Tony DraconPrograma de televisió
Quatre fantàstics1994Genet fantasmaPrograma de televisió
Agenda sospitosa1994Tony CastagnaPel·lícula
Tomcat: desitjos perillosos1993TomPel·lícula
Nascut per córrer1993Nicky DonatelloTV Movie
Joc de Nick1993De l'Pizzo, NickTV Movie
Si les mirades podrien matar1991Michael CorbenPel·lícula
Mafiosos1991Bugsy SiegelPel·lícula
Booker1989Dennis BookerPrograma de televisió
21 Jump Street1987Oficial Dennis BookerPrograma de televisió
De pobre a ric1987Billy GallentoPrograma de televisió
El zoo del Bronx1987VincePrograma de televisió
Qui és el cap?1984MaurizioPrograma de televisió
Els fets de la vida1979BenPrograma de televisió
Una vida per viure1968Rick GardnerPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Cynthia Gibb i Richard GriecoCynthia Gibb
    • Sense & Redemption
      1994
    [veure coincidència]
  • Richard Grieco i Gabrielle AnwarGabrielle Anwar |
    • Si les mirades podrien matar
      1991
    [veure coincidència]
  • Yasmine Bleeth i Richard GriecoYasmine Bleeth
    • Engany final
      1999
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...