Principal Relacions Sala Regina

Sala Regina

Sala Regina SolterRang 911 473Edat Zodiac de 50 anys Sagitari Relacions 5 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Regina Hall actualment és solter.

Relacions

Regina Hall ha tingut relacions amb Aaron Afflalo(2015), Félix Sánchez, Cuda Love(2006 - 2007)i Hill Harper.



Es diu que Regina Hall es va connectar amb Chadwick Boseman(2018).

Sobre

Regina Hall és una actriu nord-americana de 50 anys. Nascuda Regina Lee Hall el 12 de desembre de 1970 a Washington, districte de Columbia, Estats Units, és famosa per Scary Movie. El seu signe del zodíac és Sagitari.

Regina Hall ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclòs Chris Rock Mort en un funeral (2010), Jamie Kennedy a El més buscat de Malibú (2003), Tracy Morgan a Pel·lícula de superherois (2008)i Shawn Wayans a Pel · lícula de por (2000).



Regina Hall és membre de les llistes següents: exalumnes de la Universitat de Fordham, còmics nord-americans i naixements del 1970.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Regina Hall! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites41 any3 mesos, 23 dies3 mesos
Rumorós13 anys, 2 mesos--
total53 anys, 2 mesos10 mesos, 25 dies3 mesos

Detalls

NomRegina
Segon nomllegeix
CognomSaló
Cognom de solteraSaló
Nom complet al naixementRegina Lee Hall
Nom alternatiuSala Regina
Edat50 anys
Aniversari12 de desembre de 1970
Lloc de naixementWashington, districte de Columbia, EUA
Alçada163 cm (5 '4')
Pes54 lliures (120 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaCelles amples i arquejades, nas bulbós
Signe del zodíacSagitari
Sexualitatbisexual
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
UniversitatMA Periodisme, Universitat de Nova York (1997)
Text d’ocupacióActriu, comediana
OcupacióActriu
Reclama famaPel · lícula de por
Any (s) actiu (s)1992 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Principat d'Entreteniment Jove
Aprovació de la marcaWhite Diamonds Luster d'Elizabeth Taylor, American Heart Association
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)35
Mida de la roba2
Mida de la sabata6.5
Llocs web oficialswww.nndb.com/people/328/000110995/, twitter.com/OfficialReginaH, www.facebook.com/reginahallofficial
Menjars preferitsPatates fregides

Regina Lee Hall (nascuda el 12 de desembre de 1970) és una actriu nord-americana. Ha aparegut en diverses sèries de televisió, incloses Ally McBeal (2001-2002), Law & Order: LA (2010-2011), Grandfathered (2016) i Black Monday (2019-actualitat). Entre les seves funcions cinematogràfiques hi ha protagonitzat la sèrie de pel·lícules Scary Movie (2000-2006), The Best Man (1999) i la seqüela del 2013, Think Like a Man (2012) i la seqüela del 2014, About Last Night (2014), Vacation (2015) ), Girls Trip (2017), The Hate U Give (2018) i Little (2019).



Més informació sobre Regina Hall Menys sobre Regina Hall

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Chadwick BosemanTrobada R mar 2018mar 2018-
4Aaron AfflaloRelacióGener de 2015Abril de 20153 mesos
3Félix SánchezRelacióSet 2008Desembre de 20091 any
2Cuda LoveRelacióGener de 2006Gener de 20071 any
1Hill HarperDesconegut -
Chadwick Boseman #5rumor

Chadwick Boseman

2018

Chadwick Boseman i Regina Hall estan separats ...[veure parella] Aaron Afflalo #4

Aaron Afflalo

2015

Aaron Afflalo i Regina Hall es van separar a Ap ...[veure parella] Félix Sánchez #3

Félix Sánchez

Félix Sánchez and Regina Hall are s ...[veure parella] Cuda Love #2

Cuda Love

2006 - 2007

Cuda Love i Regina Hall es van separar el 20 de gener ...[veure parella] Hill Harper #1

Hill Harper

Hill Harper i Regina Hall es trobaven en un relat ...[veure parella] #5

Chadwick Boseman

2018 (Remor)

Es rumoreja que Chadwick Boseman es va connectar amb Regina Hall el març de 2018.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #4

Aaron Afflalo

2015

Aaron Afflalo i Regina Hall van ser de gener a abril de 2015.

Relació 3 mesos veure relació #3

Félix Sánchez

Félix Sánchez i Regina Hall van tenir una relació entre el setembre del 2008 i el desembre del 2009.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 29% veure relació #2

Cuda Love

2006 - 2007

Cuda Love i Regina Hall van ser del gener del 2006 al gener del 2007.

Relació 1 anys veure relació #1

Hill Harper

Hill Harper i Regina Hall van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 47% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sala Regina50 SagitariActriu
Nord-americà
Chadwick Boseman43 Sagitariactor
Nord-americà
Aaron Afflalo-
Félix Sánchez43 VergePista i camp
Dominicà
Cuda Love-
Hill Harper55 Taureactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Sala Regina Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills Regina Hall - Banquet anual de subvencions de l’HFPA 2019 a Beverly Hills

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Últimes notícies al comtat de Yuba2021Detectiu Cam HarrisPel·lícula
Eix2019Maya BabanikosPel·lícula
Dilluns negre2019Dawn TownerPrograma de televisió
Poc2019Jordan SandersPel·lícula
The Hate U Give2018Lisa CarterPel·lícula
Tijuana Jackson: Purpose Over Prison2018Cheryl WagnerPel·lícula
Donar suport a les noies2018LisaPel·lícula
Ballem2018Dona al llit (segment 'Rise and Shine')Pel · lícula curta
Viatge de noies2017Ryan PiercePel·lícula
Nua2017MeganPel·lícula
Inseguritat: Nord Nord2017NinnyPrograma de televisió
Quan es trenca la branca2016Laura TaylorPel·lícula
Barbershop: The Next Cut2016AngiePel·lícula
Tió Buck2016Jackie KingPrograma de televisió
Insegura2016NinnyPrograma de televisió
Triturat2016CeliaTV Movie
Vacances2015Nancy PetersonPel·lícula
Amb aquest anell2015TristTV Movie
La gent col·loca coses2015DianePel·lícula
Avi2015CatalinaPrograma de televisió
Sobre Last Night2014JoanPel·lícula
Penseu com un home també2014CandacePel·lícula
Casat2014RoxannePrograma de televisió
Negre2014VivianPrograma de televisió
Wayans de segona generació2013ReginaPrograma de televisió
Les vacances del millor home2013CandacePel·lícula
Pensa com un home2012CandacePel·lícula
Clau i Peele2012Esposa # 1Programa de televisió
Projecte Martin Lawrence sense títol2012LisaTV Movie
Mardi Gras: vacances de primavera2011Ann MariePel·lícula
Mort en un funeral2010MichellePel·lícula
Law & Order: LA2010Evelyn PricePrograma de televisió
Ciutadà respectuós amb la llei2009Kelly RicePel·lícula
Primer diumenge2008OmunicPel·lícula
Pel·lícula de superherois2008Senyora XavierPel·lícula
Cedric the Entertainer Project sense títol2008Darlene StokesTV Movie
Danika2006Dra. Evelyn HarrisPel·lícula
Pel·lícula de por 42006dinsPel·lícula
El Fill Vell2006SusanPel·lícula
El rescat del rei2005Préssecs ClarkePel·lícula
Les llunes de mel2005Trixie NortonPel·lícula
Sis mesos després2005KeriPel · lícula curta
El més buscat de Malibú2003ShondraPel·lícula
Pel·lícula de por 32003Brenda MeeksPel·lícula
Totalment pagat2002KieshaPel·lícula
L’altre germà2002VickiPel·lícula
Scary Movie 22001dinsPel·lícula
Amor i bàsquet2000Lena WrightPel·lícula
Pel · lícula de por2000dinsPel·lícula
Actes desapareguts2000PortiaTV Movie
El millor home1999CaramelsPel·lícula
Aliat McBeal1997Lipp correctePrograma de televisió
New York Undercover1994TammyPrograma de televisió
NYPD Blue1993Shanice WarnerPrograma de televisió
Nou perfectes desconegutsCarmelPel·lícula
MestrePel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Regina Hall i Chris RockChris Rock
    • Mort en un funeral
      2010
    [veure coincidència]
  • Jamie Kennedy
    • El més buscat de Malibú
      2003
    [veure coincidència]
  • Regina Hall i Tracy MorganTracy Morgan
    • Pel·lícula de superherois
      2008
    [veure coincidència]
  • Shawn Wayans
    • Pel · lícula de por
      2000
    [+1 més]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...