Principal Relacions Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon CasatRang 377 -88Edat del zodíac de 45 anys Àries Relacions 7 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Reese Witherspoon i Jim TothJim Toth i Reese Witherspoon han estat casats durant deu anys des del 26 de març de 2011. veure relació

Relacions

Reese Witherspoon estava casada anteriorment amb Ryan Phillippe(1999 - 2008).

Reese Witherspoon ha tingut relacions amb Jake Gyllenhaal(2007 - 2009), Mark Wahlberg(1995 - 1997), Stephen Dorff(1993 - 1994), Chris O'Donnell(1993)i Jeremy Sisto(1991 - 1992).



Sobre

Reese Witherspoon és una actriu nord-americana de 45 anys. Nascuda Laura Jeanne Reese Witherspoon el 22 de març de 1976 a Nova Orleans, Louisiana, Estats Units, és famosa per Cruel Intentions, Legally Blonde, Walk the Line. en una carrera que abasta des de 1990 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Àries.

Reese Witherspoon ha participat en 26 enfrontaments en pantalla, inclòs Christian Bale American Psycho (2000), David Schwimmer a Amics (1994), Jason London a L’Home de la Lluna (1991), Mark Wahlberg a Por (1996)i Matthew Davis a Legalment rossa (2001).

Reese Witherspoon és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Reese Witherspoon. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat211 anys, 3 mesos11 anys, 3 mesos11 anys, 3 mesos
Cites52 anys, 9 mesos1 any, 3 mesos8 mesos, 2 dies
total711 anys, 3 mesos4 anys, 1 mes8 mesos, 2 dies

Detalls

NomLaura
Segon nomJeanne Reese
CognomToth
Cognom de solteraWitherspoon
Nom complet al naixementLaura Jeanne Reese Witherspoon
Nom alternatiuLaura Witherspoon Toth, Reese Toth, Reese Witherspoon, Laura Jeanne Reese Witherspoon
Edat45 anys
Aniversari22 de març de 1976
Lloc de naixementNova Orleans, Louisiana, EUA
Alçada5 '2)' (158 cm)
Pes55 kg (122 lliures)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ReligióAnglicà / Episcopal
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutHarpeth Hall, Nashville, TN (1994)
UniversitatUniversitat de Stanford (abandonada)
Text d’ocupacióActriu, productora, artista de veu
OcupacióActriu
Reclama famaIntencions cruels, legalment rossa, camina per la línia.
Any (s) actiu (s)1991 – actualitat, 1990 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Creative Artist Agency, LBI Entertainment (LA), Management 360 (LA)
Aprovació de la marcaGap Jeans [2006], In Bloom Avon, Avon [2007] (a tot el món)
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)26
Malucs (polzades)36
Mida de la roba4
Mida de la sabata6.5
Llocs web oficialssweet-reese.net/, www.Miss-Reese.net, instagram.com/reesewitherspoon/, twitter.com/RWitherspoon, www.nndb.com/people/813/000022747/, www.biography.com/people/reese -witherspoon-9542503, www.behindthevoiceactors.com/Reese-Witherspoon/
PareDr. John Witherspoon
MareBetty Witherspoon
GermàJohn Draper Witherspoon
Membre de la famíliaAva Phillippe (filla), diaca Reese Phillippe (fill), Tennessee James Toth (fill)
AmicBreckin Meyer, Renee Zellweger, Selma Blair, Alyssa Milano, Jennifer Garner, Debra Siegal, Jessica Simpson (la seva amiga productora que l’ajuda amb les pel·lícules de tipus A), Tara Subkoff, Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Luke Wilson, Tobey Maguire, Jennifer Aniston , Mark Wahlberg, Sofia Vergara (actriu) (coprotagonista)
Animals domèsticsBiatcers (porc) [2008], Bulldog (Dog - Frank Sinatra) [1997], Chi Chi Rodriguez (Dog - Chiuahuah), Bulldog francès (Dog - Coco Channel) [2002], George (Cabra) [2007], Lavender ( Porc) [2008], Martha (Cabra) [2007], Sal (Cabra) [2007]
Persones preferidesGraham Greene (Autor), Robert Evans (Autor), Marni (Fashion Idol), Marc Jacobs (Fashion Idol), Mrs (Fashion Idol), Imitation Of Christ (Fashion Idol), Nina Ricci (Fashion Idol), Oliver Theyskens (Fashion Ídol)
Pel·lícules preferidesEsplendor a l’herba, sobre Schmidt
Programes de televisió preferitsAmics, Kelly, Hannah Montana, La meva vida anomenada, Supervivent, Skins, Bad Sex, Show de Howard Stern
Bandes favoritesSelena Gómez, Fiona Apple, 98 graus, Bieber, Taylor Swift
Llibres preferitsEl final de l'assumpte (Graham Greene)
Colors preferitsRosa

Laura Jeanne Reese Witherspoon (nascuda el 22 de març de 1976) és una actriu, productora i empresària nord-americana. Rebuda de diversos reconeixements, inclosos un Oscar, dos Golden Globe Awards i un Primetime Emmy Award, és una de les actrius més ben pagades del món des del 2019. La revista Time la va nomenar una de les 100 persones més influents de el món el 2006 i el 2015, i Forbes la va incloure entre les 100 dones més poderoses del món el 2019.

Tyra Banks i Chris Webber
Més informació sobre Reese Witherspoon Menys sobre Reese Witherspoon

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
7Jim TothCasatfebrer 2010present11 anys
6Jake GyllenhaalRelaciómar 2007Desembre de 20092 anys
5Ryan PhillippeCasatmar 1997Juny de 200811 anys
4Mark WahlbergRelació R 199519972 anys
3Stephen DorffRelacióSet 1993Maig de 19948 mesos
2Chris O'DonnellRelaciófebrer 1993febrer 1993-
1Jeremy SistoRelació199119921 any
Jim Toth #7

Jim Toth

2010

Jim Toth i Reese Witherspoon han estat castigats ...[veure parella] Jake Gyllenhaal #6

Jake Gyllenhaal

2007 - 2009

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal es separen ...[veure parella] Ryan Phillippe #5

Ryan Phillippe

1997 - 2008

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon van ser div ...[veure parella] Mark Wahlberg #4rumor

Mark Wahlberg

1995 - 1997

Reese Witherspoon i Mark Wahlberg eren rumo ...[veure parella] Stephen Dorff #3

Stephen Dorff

1993 - 1994

Stephen Dorff i Reese Witherspoon es van separar ...[veure parella] Chris O #2

Chris O'Donnell

1993

Chris O'Donnell i Reese Witherspoon es separen ...[veure parella] Jeremy Sisto #1

Jeremy Sisto

1991 - 1992

Reese Witherspoon i Jeremy Sisto es van separar ...[veure parella] #7

Jim Toth

2010

Jim Toth i Reese Witherspoon porten 10 anys casats. Van sortir durant deu mesos després de reunir-se el febrer de 2010. Després de 3 mesos de compromís, es van casar el 26 de març de 2011.



Relació 11 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Edat98%'> Compatibilitat 60% Nens 1 nen veure relació #6

Jake Gyllenhaal

2007 - 2009

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal daten de març de 2007 a desembre de 2009.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 67% veure relació #5

Ryan Phillippe

1997 - 2008

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon van estar casats durant 8 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el març de 1997. Després de 6 mesos de compromís, es van casar el 5 de juny de 1999. 8 anys després es van separar el 30 d'octubre de 2006 i es van divorciar el 5 d'octubre de 2007.

Relació 11 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 89% Nens 2 nens veure relació #4

Mark Wahlberg

1995 - 1997 (Rumor)

Es diu que Reese Witherspoon es va connectar amb Mark Wahlberg el 1995.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés40%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat 47% veure relació #3

Stephen Dorff

1993 - 1994

Stephen Dorff i Reese Witherspoon van ser del setembre del 1993 al maig del 1994.

Relació 8 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #2

Chris O'Donnell

1993

Chris O'Donnell i Reese Witherspoon van ser del 19 al febrer de 1993.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació #1

Jeremy Sisto

1991 - 1992

Reese Witherspoon i Jeremy Sisto van ser del 1991 al 1992.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat 94% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Reese Witherspoon45 ÀriesActriu
Nord-americà
Jim Toth43 EscorpíAgent
Nord-americà
Jake Gyllenhaal40 Sagitariactor
Nord-americà
Ryan Phillippe46 Vergeactor
Nord-americà
Mark Wahlberg49 Bessonsactor
Nord-americà
Stephen Dorff47 Leoactor
Nord-americà
Chris O'Donnell50 Cànceractor
Nord-americà
Jeremy Sisto46 lliuraactor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Ava ElizabethDona9 de setembre de 199921 anys Ryan Phillippe
Diaca ReeseHome23 d’octubre de 200317 anys Ryan Phillippe
Tennessee JamesHome27 de setembre de 20128 anys Jim Toth

Galeria de fotos

Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles Reese Witherspoon - Amb el seu gosset Minnie Pearl passeja per Los Angeles

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Legalment rossa 32022Elle WoodsPel·lícula
Canta 22021Rosita (veu)Pel·lícula
Petits focs a tot arreu2020Elena RichardsonPrograma de televisió
L’espectacle del matí2019Bradley JacksonPrograma de televisió
Una arruga en el temps2018Senyora WhatsitPel·lícula
Grans mentides2017Madeline Martha MackenziePrograma de televisió
Una altra vegada a casa2017AlíciaPel·lícula
Cantar2016Rosita (veu)Pel·lícula
Persecució calenta2015Rose CooperPel·lícula
Els Muppets.2015Reese WitherspoonPrograma de televisió
Vici inherent2014Diputat D.A. Penny KimballPel·lícula
Salvatge2014CherylPel·lícula
La bona mentida2014CarriePel·lícula
9 petons2014Dona a la festa de disfressesPel · lícula curta
La natura parla2014IniciPrograma de televisió
Nus del diable2013Pam HobbsPel·lícula
Llista de desitjos2013Pel·lícula
Saturday Night Live: Cut For Time2013Noia Blanca InteriorPrograma de televisió
Això significa guerra2012LaurenPel·lícula
Pensar2012Pel·lícula
Fang2012GinebrePel·lícula
El projecte Mindy2012Reese WitherspoonPrograma de televisió
Aigua per a elefants2011MarlenaPel·lícula
Com ho saps2010LisaPel·lícula
Monsters vs. Aliens2009Ginormica (veu), Susan MurphyPel·lícula
Monsters vs Aliens: Pumpkins Mutant from Outer Space2009Ginormica (veu), SusanTV Movie
Quatre Nadals2008KatePel·lícula
Rendició2007Isabella Fields El-IbrahimiPel·lícula
Penèlope2006AnniePel·lícula
Com el cel2005ElizabethPel·lícula
Camina per la línia2005June CarterPel·lícula
Vanity Fair2004Becky SharpPel·lícula
Legalment rossa 2: vermella, blanca i rossa2003Elle WoodsPel·lícula
La llibertat: una història de nosaltres2003Factory Girl, Sarah Raymond, Susan MagoffinPrograma de televisió
Sweet Home Alabama2002Melanie SmooterPel·lícula
La importància de ser seriós2002CecilyPel·lícula
Legalment rossa2001Elle WoodsPel·lícula
La trompeta del cigne2001Serena (veu)Pel·lícula
American Psycho2000Evelyn WilliamsPel·lícula
El petit Nicky2000GrèvolPel·lícula
Els millors plans establerts1999LissaPel·lícula
Intencions cruels1999Annette HargrovePel·lícula
Eleccions1999Tracy FlickPel·lícula
Pleasantville1998JenniferPel·lícula
Crepuscle1998Mel AmesPel·lícula
Rei del Turó1997DebbiePrograma de televisió
Por1996Nicole WalkerPel·lícula
Autopista1996Vanessa LutzPel·lícula
S.F.W.1994Wendy PfisterPel·lícula
Amics1994Jill GreenPrograma de televisió
Un lloc llunyà1993Nonnie ParkerPel·lícula
Jack l’Ós1993Karen MorrisPel·lícula
Torna a Lonesome Dove1993Ferris DunniganPrograma de televisió
Opcions desesperades: per salvar el meu fill1992Cassie RobbinsTV Movie
L’Home de la Lluna1991Dani TrantPel·lícula
Flor silvestre1991Ellie PerkinsTV Movie
Els Simpsons1989Greta WolfcastlePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Christian Bale i Reese WitherspoonChristian Bale
    • American Psycho
      2000
    [veure coincidència]
  • David Schwimmer i Reese WitherspoonDavid Schwimmer
    • Amics
      1994
    [veure coincidència]
  • Jason London i Reese WitherspoonJason London
    • L’Home de la Lluna
      1991
    [veure coincidència]
  • Mark Wahlberg i Reese WitherspoonMark Wahlberg
    • Por
      1996
    [veure coincidència]
  • Matthew Davis i Reese WitherspoonMatthew Davis
    • Legalment rossa
      2001
    [veure coincidència]
  • Nancy Cartwright i Reese WitherspoonNancy Cartwright
    • Els Simpsons
      1989
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Adam ScottAdam Scott
    • Grans mentides
      2017
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Alessandro NivolaAlessandro Nivola
    • Els millors plans establerts
      1999
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Chris PineChris Pine
    • Això significa guerra
      2012
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Jake GyllenhaalJake Gyllenhaal
    • Rendició
      2007
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i James PurefoyJames Purefoy
    • Vanity Fair
      2004
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Joaquin PhoenixJoaquin Phoenix
    • Camina per la línia
      2005
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Josh LucasJosh Lucas
    • Sweet Home Alabama
      2002
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Luke WilsonLuke Wilson
    • Legalment rossa
      2003
    [+2 més]
  • Reese Witherspoon i Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Com el cel
      2005
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Omar MetwallyOmar Metwally
    • Rendició
      2007
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Owen WilsonOwen Wilson
    • Com ho saps
      2010
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Patrick DempseyPatrick Dempsey
    • Sweet Home Alabama
      2002
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Paul RuddPaul Rudd
    • Lliurament durant la nit
      1998
    [+1 més]
  • Reese Witherspoon i Rupert EverettRupert Everett
    • La importància de ser seriós
      2002
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Ryan PhillippeRyan Phillippe
    • Intencions cruels
      1999
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Tom HardyTom Hardy
    • Això significa guerra
      2012
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Tony MaudsleyTony Maudsley
    • Vanity Fair
      2004
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Vince VaughnVince Vaughn
    • Quatre Nadals
      2008
    [veure coincidència]
  • Robert Pattinson i Reese WitherspoonRobert Pattinson
    • Aigua per a elefants
      2011
    [veure coincidència]
  • Stephen Dorff i Reese WitherspoonStephen Dorff
    • S.F.W.
      1994
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Reese Witherspoon Menys enfrontaments a la pantalla de Reese Witherspoon

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...