Principal Relacions Llista Peyton

Llista Peyton

Llista Peyton SolterRang 352 -114Edat 23 anys Zodiac Àries Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Peyton List actualment és solter.

Relacions

Peyton List ha tingut relacions amb Cameron Monaghan(2017 - 2019)i Cameron Boyce(2012 - 2015).



Sobre

Peyton List és una actriu nord-americana de 23 anys. Nascuda Peyton Roi List el 6 d'abril de 1998 a Florida, Estats Units, és famosa per 27 vestits, Jessie, Bunk'd. El seu signe del zodíac és Àries.

Peyton List ha participat en 11 enfrontaments en pantalla, inclòs Austin North No ho vaig fer (2014), Cameron Boyce a Jessie (2011), Dylan Boyack a Jessie (2011), Entra Logan Paul L'aprimament (2016)i Cameron Monaghan a Himne d’un profeta adolescent (2018).

Peyton List és membre de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Peyton List. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites22 anys, 5 mesos2 anys1 any, 8 mesos
total22 anys, 5 mesos2 anys1 any, 8 mesos

Detalls

NomPeyton
Segon nomrei
CognomLlista
Cognom de solteraLlista
Nom complet al naixementLlista de Peyton Roi
Nom alternatiuLlista de Peyton Roi, Llista de Peyton, Llista de Peyton, R.
Edat23 anys
Aniversari6 d'abril de 1998
Lloc de naixementFlorida, USA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes53 kg (117 lliures)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsVerd
Color de cabellRos
Característica distintivaPèl llarg i ros
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu, Model
OcupacióActriu
Reclama fama27 vestits, Jessie, Bunk'd
Any (s) actiu (s)2002 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)United Talent Agency, Osbrink Talent Agency
Aprovació de la marcaAnunci de televisió: Dannon Danimals
Bust (polzades)33
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)33
Mida de la roba2
Mida de la sabata39
Llocs web oficialstwitter.com/PeytonList, instagram.com/peytonlist/, www.facebook.com/peyton.list
GermàSpencer List, Phoenix List
AmicZachary Gordon, Debby Ryan, Skai Jackson, Karan Brar, Stefanie Scott, Bella Thorne
Colors preferitsPorpra

Peyton Roi List (nascuda el 6 d'abril de 1998) és una actriu i model nord-americana. List va començar la seva carrera com a model infantil, modelant entre revistes i empreses. Va debutar com a actor amb la pel·lícula 27 Vestits (2008) i aviat va ser reconeguda per interpretar Holly Hills a la sèrie de pel·lícules Diary of a Wimpy Kid.

Més informació sobre la llista de Peyton Menys sobre la llista de Peyton

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Cameron MonaghanRelacióMaig de 20172 de gener de 20191 any
1Cameron BoyceRelacióNovembre de 2012Abril de 20152 anys
Cameron Monaghan #2

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List i Cameron Monaghan es van separar el ...[veure parella] Cameron Boyce #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce i Peyton List es van separar el 20 ...[veure parella] #2

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List i Cameron Monaghan van del maig de 2017 al 2 de gener de 2019.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat el 77% veure relació #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce i Peyton List van ser del 2 de novembre de 2012 a l'abril de 2015.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 39% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Llista Peyton23 ÀriesActriu
Nord-americà
Cameron Monaghan27 Leoactor
Nord-americà
Cameron Boyce20 Bessonsactor
Nord-americà

Galeria de fotos

En lliteres Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Llista Peyton R. - Pix social Peyton R. List - Pix social Peyton R. List - Pix social Llista Peyton R. - Pix social Peyton R. List - Pix social

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Som els teus amics2021Karen BellsweggerPel·lícula
Oh, Mighty Ocean!2021Diane ThomasPel·lícula
Valley Girl2020CourtneyPel·lícula
Hubie Halloween2020PeggyPel·lícula
Nedant per l’or2020Claire CarpenterPel·lícula
La noia del bosc2020CarriePrograma de televisió
Gothic Springs2019BlairPel · lícula curta
Després et va venir2018AshleyPel·lícula
Himne d’un profeta adolescent2018FePel·lícula
cobra Kai2018Tory, Tory NicholsPrograma de televisió
L'aprimament: nou ordre mundial2018Laina MichaelsPel·lícula
Feliços junts2018SerraPrograma de televisió
Lleuger com una ploma2018Olivia RichmondPrograma de televisió
Els marginats2017Mackenzie SmithPel·lícula
L'aprimament2016Laina MichaelsPel·lícula
L’intercanvi2016Ellie O'BrienTV Movie
K.C. Encobert2015Emma RossPrograma de televisió
En lliteres2015Emma RossPrograma de televisió
El setè nan2014Princess Rose (versió en anglès, veu)Pel·lícula
No ho vaig fer2014SherriPrograma de televisió
Un malson de la germana2013EmilyTV Movie
El problema amb Cali2012Jove Cali BluejonesPel·lícula
Ultimate Spider-Man2012Emma RossPrograma de televisió
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days2012Holly HillsPel·lícula
El gos que va salvar les vacances2012Eva (veu)TV Movie
Alguna cosa prestada2011Young Darcy (sense acreditar)Pel·lícula
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules2011Holly HillsPel·lícula
Austin i Ally2011Emma RossPrograma de televisió
Jessie2011Emma RossPrograma de televisió
Disney Monstober2011EmmaPrograma de televisió
Dol2010Wendy MillerPel·lícula
L’aprenent de bruixot2010Young Becky (com a llista de Peyton Roi)Pel·lícula
Recorda'm2010Provocant company de classe (com a llista de Peyton Roi)Pel·lícula
3 patis posteriors2010EmilyPel·lícula
Els secrets a les parets2010MollyTV Movie
La cançó de Miriam2010MiriamPel · lícula curta
Confessions d'un comprador2009Shoestore Girl (com a llista de Peyton Roi)Pel·lícula
27 vestits2008Young Jane (com a llista de Peyton Roi)Pel·lícula
Màfia Cashmere2008Sasha BurdenPrograma de televisió
Recorda enrere, recorda quan2008LlunaPel · lícula curta
Noia xafardera2007Nena # 1Programa de televisió
El producte de 3c2007Jove WinniePel · lícula curta
Wonder Pets!2006Chick # 1, Piglet # 1Programa de televisió
Pollastre robot2005Sabrina SpellmanPrograma de televisió
Spider-Man 22004Little Girl Playing on Steps (sense acreditar)Pel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Jove Larissa WelshPrograma de televisió
Late Show amb David Letterman1993Von Trapp Kid, jove turista a l’hotel Paul ShafferPrograma de televisió
Dissabte nit en directe1975Noia (segment 'Gos enutjat')Programa de televisió
Tots els meus fills1970BessPrograma de televisió
Mentre el món gira1956Nena petita al soparPrograma de televisió
ShriverSophie FirestonePel·lícula
GlamorósAlyssaSaysTV Movie
Aranyes de paperLacyPel·lícula
Boogeywoman nord-americanaPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Austin North i Peyton ListAustin North
    • No ho vaig fer
      2014
    [veure coincidència]
  • Cameron Boyce i Peyton ListCameron Boyce
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]
  • Dylan Boyack i Peyton ListDylan Boyack
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]
  • Logan Paul i Peyton ListLogan Paul
    • L'aprimament
      2016
    [veure coincidència]
  • Peyton List i Cameron MonaghanCameron Monaghan
    • Himne d’un profeta adolescent
      2018
    [veure coincidència]
  • Garrett Backstrom
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]
  • Joey Bragg
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]
  • Peyton List i Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • En lliteres
      2015
    [veure coincidència]
  • Peyton List i Spencer BoldmanSpencer Boldman
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]
  • Peyton List i Xolo MariduenaXolo Mariduena
    • cobra Kai
      2018
    [veure coincidència]
  • Peyton List i Zachary GordonZachary Gordon
    • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
      2011
    [+1 més]
Més coincidències en pantalla de la llista Peyton Menys coincidències a la llista de Peyton List

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.