Principal Cites Peter Van Sant

Peter Van Sant

Peter Van SantEdat de 68 anys Zodiac peix

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Peter Van Sant és possiblement solter.

Relacions

No tenim constància de relacions passades de Peter Van Sant.



Sobre

Peter Van Sant és un telenotícies nord-americà de 68 anys. Nascut el 21 de febrer de 1953 a Seattle, Washington, EUA, és famós per 48 Hours Mystery. El seu signe del zodíac és Peixos.

Peter Van Sant és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, periodistes nord-americans i People de Seattle, Washington.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Peter Van Sant! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomPere
Segon nomDes de
CognomSant
Aniversari21 de febrer de 1953
Lloc de naixementSeattle, Washington, EUA
ConstruirMitjana
Color de cabellRos
Signe del zodíacpeix
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatWashington State University
Text d’ocupacióTelenotícies
OcupacióTelenotícies
Reclama famaMisteri de 48 hores

Peter Van Sant (21 de febrer de 1953) és un periodista i corresponsal de notícies de televisió nord-americà durant 48 hores.

amb qui surt Brendon Urie
Més informació sobre Peter Van Sant Menys sobre Peter Van Sant

Galeria de fotos

Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant Peter Van Sant

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
48 hores d'identificació2010AutocorrispondentPrograma de televisió
Ull públic amb Bryant Gumbel1997CorresponsalPrograma de televisió
CBS Aquest matí1992AutocorrispondentPrograma de televisió
48 hores1988AutocorrispondentPrograma de televisió
60 minuts1968Auto-corresponsal (segment 'Obriu i tancar majúscules?')Programa de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...