Principal Cites Parc Si-Hoo

Parc Si-Hoo

Parc Si-HooEdat 43 anys Zodíac Àries

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Park Si-Hoo és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Park Si-Hoo.



Sobre

Park Si-Hoo és un actor sud-coreà de 42 anys nascut el 3 d'abril de 1978 a Eunsanmyeon, comtat de Buyeo, província de Chungcheong sud, Corea del Sud. El seu signe del zodíac és Àries

Park Si-Hoo ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Jeong guanyat per Ryeo Neon Eoneu Byeoleseo Wassni (2006)i Moon Chae-won a L'home de la princesa (2011).

Park Si-Hoo és membre de les llistes següents: naixements de 1978, actors de cinema sud-coreans i actors de televisió sud-coreans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Park Si-Hoo. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomParc
CognomSi-Hoo
Nom complet al naixementParc Pyeong-Ho
Nom alternatiuPark Si-Hu, 박시후, Bak Si Hoo, Park Shi Hoo, Park Shi-Hu, Pyeong-Ho Park, Shi-hoo Park, 박평호, 朴平浩, Bak Pyeong-ho, Pak P'yŏngho, 朴 施 厚, Bak Si- hu, Pak Sihu, Parc Pyung-ho, Parc Si-hoo
Edat43 anys
Aniversari3 d'abril de 1978
Lloc de naixementEunsanmyeon, comtat de Buyeo, província de Chungcheong del Sud, Corea del Sud
Alçada5 '11¾' (182 cm)
Pes70 kg
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatSud-coreà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Any (s) actiu (s)1993-actualitat, 1993-actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)EYAGI Entertainment
Llocs web oficialshttp://www.park-sihoo.com/

Park Si-hoo (nascut Park Pyeong-ho el 3 d'abril de 1978) és un actor sud-coreà. Va començar la seva carrera d’entreteniment com a model de roba interior i actor d’escena, i després va debutar a la televisió oficial el 2005. Després de diversos anys en papers secundaris, Park va guanyar fama el 2010 amb la popular sèrie de comèdies romàntiques Queen of Reversals i Prosecutor Princess. Després van ser protagonitzats pel drama d’època The Princess ’Man (2011) i el thriller Confession of Murder (2012).

Més informació sobre Park Si-Hoo Menys sobre Park Si-Hoo

Galeria de fotos

Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo Parc Shi hoo

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Babel2019Cha Woo-hyeokPrograma de televisió
Leobeulli Horeobeulli2018Philip YooPrograma de televisió
Confessió d'assassinat2012Lee Du-sokPel·lícula
Cheongdam-dong Alice2012Cha Seung-Jo, JeanThierry ChaPrograma de televisió
L'home de la princesa2011Kim Seung Yoo (24 episodis, 2011)Programa de televisió
Fiscal princesa2010Seo In Woo (episodis desconeguts)Programa de televisió
Iljimae2008I Dol 18 episodis, 2008Programa de televisió
Ga-moon-eui yeong-gwang2008Lee Kang Suk (2008-2009)Programa de televisió
Neon Eoneu Byeoleseo Wassni2006Han Reong-hoonPrograma de televisió

Enfrontaments en pantalla

  • Jeong guanyat per Ryeo
    • Neon Eoneu Byeoleseo Wassni
      2006
    [veure coincidència]
  • Shi Hoo Park i Moon Chae-wonMoon Chae-won
    • L'home de la princesa
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.