Principal Relacions Orlando Bloom

Orlando Bloom

Orlando Bloom CompromèsRang 278 -47Edat de 44 anys Zodiac Capricorn Relacions 15 en total Nens 3 nens

Amb qui surt ara mateix?

Katy Perry i Orlando BloomKaty Perry i Orlando Bloom es van comprometre el febrer del 2019. veure relació

Relacions

Orlando Bloom estava casat anteriorment amb Miranda Kerr(2010 - 2014).

jean luc bilodeau i la seva xicota

Orlando Bloom ha tingut relacions amb Luisa Moraes(2015), Kate Bosworth(2002 - 2006)i Sienna Miller(2001).



Orlando Bloom ha tingut trobades amb Ashley Haas(2017), Lindsay Lohan(2006)i Vanessa Lachey(2005).

Es rumoreja que Orlando Bloom es va connectar amb Erica Baxter(2014), Laura Paine(2014), Nora Arnezeder(2014), Carolina Guerra(2013), Liv Tyler(2013), Naomie Harris(2007)i Helena Christensen(2003).

Sobre

Orlando Bloom és un actor britànic de 44 anys. Nascut Orlando Jonathan Blanchard Copeland Bloom el 13 de gener de 1977 a Canterbury, Kent, Anglaterra, Regne Unit, és famós per El Senyor dels Anells, Pirates del Carib. El seu signe del zodíac és Capricorn.



Orlando Bloom ha participat en 7 enfrontaments en pantalla, inclosa Billie Piper The Calcium Kid (2004), Cara Delevingne in Fila de Carnaval (2019), Eva Green a Regne del cel (2005), Keira Knightley a Pirates del Carib: la maledicció de la perla negra (2003)i Diane Kruger a Troia (2004).

Orlando Bloom és membre de les llistes següents: actors de cinema anglesos, actors de televisió anglesos i budistes anglesos.

blake shelton amb qui surt

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Orlando Bloom. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat16 anys, 9 mesos--
Compromès15 anys, 4 mesos--
Cites33 anys, 9 mesos1 any, 4 mesos1 mes
Trobada34 mesos, 2 dies1 mes, 10 dies-
Rumorós74 mesos26 dies-
total156 anys, 9 mesos1 any, 1 mes1 mes

Detalls

NomOrlando
Segon nomJonathan Blanchard Copeland
CognomFloració
Nom complet al naixementOrlando Jonathan Blanchard Copeland Bloom
Nom alternatiuOrli, OB, Orlando Jonathan Blanchard Copeland Bloom, Orlando Jonathan Blanchard Bloom, Orlando Bloom
Edat44 anys
Aniversari13 de gener de 1977
Lloc de naixementCanterbury, Kent, Anglaterra, Regne Unit
Alçada5 '11' (180 cm)
Pes81 kg
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaTipus atlètic, orella a l'orella dreta
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
ReligióBudista
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutEscola St. Edmunds
UniversitatGuildhall School of Music and Drama
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaEl Senyor dels Anells, Pirates del Carib
Any (s) actiu (s)1994 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència d’Artistes Creatius
Aprovació de la marcaHugo Boss
PareColin Stone (pare biològic), Harry Bloom (mort d'un ictus quan Orlando només tenia quatre anys)
MareSonia
GermanaSamantha Bloom
Membre de la famíliaMiranda Kerr (dona), Flynn Christopher Bloom (fill amb la dona Miranda Kerr), Sebastian Copeland (cosí)
AmicLiv Tyler, Jennifer Aniston i Johnny Depp
Persones associadesJohnny Depp, Liv Tyler, Peter Jackson, David Cameron, Tawney Sablan
Animals domèsticsSidi (Dog - una barreja de saluki negre)

Orlando Jonathan Blanchard Copeland Bloom (nascut el 13 de gener de 1977) és un actor anglès. Va fer el seu gran avanç com a personatge Legolas a la sèrie de pel·lícules El Senyor dels Anells, un paper que va repetir a la sèrie de pel·lícules The Hobbit. Va guanyar notorietat en aparèixer en pel·lícules èpiques de fantasia, històriques i d’aventures, sobretot com Will Turner a la sèrie de pirates del Carib.

Més informació sobre Orlando Bloom Menys sobre Orlando Bloom

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
15Ashley HaasTrobada20172017-
14Katy PerryRelacióGener de 2016present5 anys
13Luisa MoraesRelacióJuny de 2015juliol 20151 mes
12Erica BaxterTrobada R Agost de 2014Set 20141 mes
11Laura PaineTrobada R Maig de 201420144 mesos
10Nora ArnezederTrobada R 20142014-
9Carolina GuerraTrobada R Desembre de 2013Desembre de 2013-
8Liv TylerTrobada R Novembre de 2013Novembre de 2013-
7Miranda KerrCasatNovembre de 2007Agost de 20146 anys
6Naomie harrisTrobada R 20072007-
5Lindsay LohanTrobada20062006-
4Vanessa LacheyTrobadaAbril de 2005Agost de 20054 mesos
3Helena ChristensenTrobada R Agost 2003Set 20031 mes
2Kate BosworthRelacióDesembre de 2002Set 20063 anys
1Sienna MillerRelacióGener de 2001Maig del 20014 mesos
Ashley Haas #15

Ashley Haas

2017

Ashley Haas i Orlando Bloom estan separats ...[veure parella] Katy Perry #14

Katy Perry

2016

Katy Perry i Orlando Bloom es van comprometre amb F ...[veure parella] Luisa Moraes #13

Luisa Moraes

2015

Luisa Moraes i Orlando Bloom es van separar a J ...[veure parella] Erica Baxter #12rumor

Erica Baxter

2014

Es va rumorear que Orlando Bloom i Erica Baxter ...[veure parella] Laura Paine #11rumor

Laura Paine

2014

Es rumoreja que Laura Paine i Orlando Bloom ...[veure parella] Nora Arnezeder #10rumor

Nora Arnezeder

2014

Nora Arnezeder i Orlando Bloom estan separats ...[veure parella] Carolina Guerra #9rumor

Carolina Guerra

2013

Carolina Guerra and Orlando Bloom are separat ...[veure parella] Liv Tyler #8rumor

Liv Tyler

2013

Orlando Bloom i Liv Tyler estan separats ...[veure parella] Miranda Kerr #7

Miranda Kerr

2007 - 2014

Miranda Kerr i Orlando Bloom es van divorciar ...[veure parella] Naomie harris #6rumor

Naomie harris

2007

Naomie Harris i Orlando Bloom estan separats ...[veure parella] Lindsay Lohan #5

Lindsay Lohan

2006

Orlando Bloom i Lindsay Lohan estan separats ...[veure parella] Vanessa Lachey #4

Vanessa Lachey

2005

Vanessa Lachey i Orlando Bloom es van separar a ...[veure parella] Helena Christensen #3rumor

Helena Christensen

2003

Orlando Bloom i Helena Christensen eren rom ...[veure parella] Kate Bosworth #2

Kate Bosworth

2002 - 2006

Orlando Bloom i Kate Bosworth es van separar a ...[veure parella] Sienna Miller #1

Sienna Miller

2001

Sienna Miller i Orlando Bloom es van separar a ...[veure parella] #15

Ashley Haas

2017

Ashley Haas i Orlando Bloom van tenir una trobada el 2017.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 30% veure relació #14

Katy Perry

2016

Katy Perry i Orlando Bloom porten 2 anys compromesos. Van començar a sortir al gener del 2016 i després de 3 anys es van dedicar al febrer del 2019.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 61% Nens 1 nen veure relació #13

Luisa Moraes

2015

Luisa Moraes i Orlando Bloom van ser de juny a juliol de 2015.

Relació 1 mesos veure relació #12

Erica Baxter

2014 (Remor)

Es rumoreja que Orlando Bloom es va connectar amb Erica Baxter l’agost del 2014.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodiac xinés100%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació #11

Laura Paine

2014 (Remor)

Es rumoreja que Laura Paine es va connectar amb Orlando Bloom el maig del 2014.

Relació 4 mesos MesuraResultatAlçada55%'> Compatibilitat 14% veure relació #10

Nora Arnezeder

2014 (Remor)

Es rumoreja que Nora Arnezeder es va connectar amb Orlando Bloom el 2014.

on és racquel darrian avui
MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #9

Carolina Guerra

2013 (Remor)

Es rumora que Carolina Guerra s’havia connectat amb Orlando Bloom el desembre del 2013.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 46% veure relació #8

Liv Tyler

2013 (Remor)

Es rumoreja que Orlando Bloom es va connectar amb Liv Tyler el novembre de 2013.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #7

Miranda Kerr

2007 - 2014

Miranda Kerr i Orlando Bloom van estar casats durant 4 anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el novembre del 2007. Després d’un compromís d’un mes, es van casar el 22 de juliol de 2010. 4 anys després es van separar l’octubre del 2013 i es van divorciar l’agost del 2014.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 36% Nens 1 nen veure relació #6

Naomie harris

2007 (Remor)

Es rumora que Naomie Harris es va connectar amb Orlando Bloom el 2007.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #5

Lindsay Lohan

2006

Orlando Bloom i Lindsay Lohan van tenir una trobada el 2006.

Ryan Higa i Andrea Thi
MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #4

Vanessa Lachey

2005

Vanessa Lachey i Orlando Bloom van tenir una trobada l'abril del 2005.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat el 65% veure relació #3

Helena Christensen

2003 (Remor)

Es rumoreja que Orlando Bloom es va connectar amb Helena Christensen l’agost del 2003.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 29% veure relació #2

Kate Bosworth

2002 - 2006

Orlando Bloom i Kate Bosworth van ser del 2002 al setembre del 2006.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació #1

Sienna Miller

2001

Sienna Miller i Orlando Bloom van ser de gener a maig del 2001.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 66% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Orlando Bloom44 Capricornactor
Britànic
Ashley Haas31 VergeModel
Nord-americà
Katy Perry36 EscorpíCantant
Nord-americà
Luisa Moraes- Actriu
Brasiler
Erica Baxter44 Socialitat
Australià
Laura Paine- Model
Britànic
Nora Arnezeder32 TaureActriu
Francès
Carolina Guerra34 LeoModel
Colombià
Liv Tyler43 CàncerActriu
Nord-americà
Miranda Kerr38 ÀriesModel
Australià
Naomie harris44 VergeActriu
Britànic
Lindsay Lohan34 CàncerActriu
Nord-americà
Vanessa Lachey40 EscorpíPersonalitat televisiva
Nord-americà
Helena Christensen52 CapricornModel
Danès
Kate Bosworth38 CapricornActriu
Nord-americà
Sienna Miller39 CapricornActriu
Britànic
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
William Turner IIIHome Keira Knightley
Flynn BloomHome6 de gener de 201110 anys Miranda Kerr
Daisy DoveDona26 d'agost de 20209 mesos Katy Perry

Galeria de fotos

The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Fila de Carnaval2019Rycroft PhilostratePrograma de televisió
El lloc avançat2019CPT Ben KeatingPel·lícula
Desbloquejat2017Jack AlcottPel·lícula
Pirates del Carib: els homes morts no diuen contes2017Will TurnerPel·lícula
Represàlia2017MalkyPel·lícula
Torre de les farmàcies2017juju PepeTV Movie
S.M.A.R.T. persecució2017Danny StrattonPel·lícula
Fàcil2016Marit, TomPrograma de televisió
Cavar pel foc2015BenPel·lícula
L’hòbbit: la batalla dels cinc exèrcits2014LegolasPel·lícula
Romeu i Julieta2014RomeoPel·lícula
L’hòbbit: la desolació de Smaug2013LegolasPel·lícula
Zulú2013Brian EpkeenPel·lícula
Els tres mosqueters2011Duc de BuckinghamPel·lícula
El bon metge2011Dr. Martin BlakePel·lícula
L'Phil Live2011RomeoPrograma de televisió
Lluita pel teu dret revisitat2011Johnny RyallPel · lícula curta
Simpatia per Delicious2010La tacaPel·lícula
Carrer principal2010Harris ParkerPel·lícula
Nova York, t'estimo2008David (segment 'Shunji Iwai')Pel·lícula
Pirates del Carib: al final del món2007Will TurnerPel·lícula
L’amor i altres desastres2006Hollywood PaoloPel·lícula
Pirates del Carib: el pit de l’home mort2006Will TurnerPel·lícula
Elizabethtown2005Drew BaylorPel·lícula
Regne del cel2005Balian d'IbelinPel·lícula
extres2005Orlando BloomPrograma de televisió
Haven2004TímidPel·lícula
The Calcium Kid2004Jimmy 'The Calcium Kid' ConnellyPel·lícula
Troia2004ParísPel·lícula
Ned Kelly2003Joseph ByrnePel·lícula
Pirates del Carib: la maledicció de la perla negra2003Will TurnerPel·lícula
El senyor dels anells: el retorn del rei2003LegolasPel·lícula
El senyor dels anells: les dues torres2002LegolasPel·lícula
Falcó Negre abatut2001CrematPel·lícula
El senyor dels anells: la germanor de l’anell2001LegolasPel·lícula
Smack the Pony1999Programa de televisió
Volgut1997RentboyPel·lícula
Midsomer Murders1997Peter DrinkwaterPrograma de televisió
Víctima1986Noel HarrisonPrograma de televisió
Agulla en un TimestackPel·lícula
El príncepPríncep HarryPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Billie Piper i Orlando BloomBillie Piper
    • The Calcium Kid
      2004
    [veure coincidència]
  • Cara Delevingne i Orlando Bloomcara Delevingne
    • Fila de Carnaval
      2019
    [veure coincidència]
  • Eva Green i Orlando BloomEva Green
    • Regne del cel
      2005
    [veure coincidència]
  • Keira Knightley i Orlando BloomKeira Knightley
    • Pirates del Carib: la maledicció de la perla negra
      2003
    [+3 més]
  • Orlando Bloom i Diane KrugerDiane Kruger
    • Troia
      2004
    [veure coincidència]
  • Orlando Bloom i Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Elizabethtown
      2005
    [veure coincidència]
  • Orlando Bloom i Zoe SaldanaZoe Saldana
    • Haven
      2004
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Natalya Vavilova
Natalya Vavilova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Natalya Vavilova, xafarderies, fotos de Natalya Vavilova, biografia, llista de nuvis de Natalya Vavilova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Natalya Vavilova. Història de cites de Natalya Vavilova, 2021, 2020, llista de relacions de Natalya Vavilova.
Els millors grups / rapers llatins
Els millors grups / rapers llatins
En les darreres dècades, els rapers llatinoamericans han passat de ser els favorits llatins a convertir-se en un èxit popular. El hip-hop llatí es va originar a l’oest ...
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Una autèntica lliga de futbol de fantasia no està completa sense un divertit trofeu de campionat. Si alguna vegada has jugat a futbol de fantasia, ho saps guanyant ...
Loredana Bertè
Loredana Bertè
28 de maig de 2021 ... Notícies de Loredana Bertè, xafarderies, fotos de Loredana Bertè, biografia, llista de nuvis de Loredana Bertè 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Loredana Bertè. Història de cites de Loredana Bertè, 2021, 2020, llista de relacions de Loredana Bertè.
Mel Fronckowiak
Mel Fronckowiak
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mel Fronckowiak, xafarderies, fotos de Mel Fronckowiak, biografia, llista de xicots de Mel Fronckowiak 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mel Fronckowiak. Història de cites de Mel Fronckowiak, 2021, 2020, llista de relacions de Mel Fronckowiak.
Bruce Philip Rockowitz
Bruce Philip Rockowitz
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruce Philip Rockowitz, xafarderies, fotos de Bruce Philip Rockowitz, biografia, llista de núvies de Bruce Philip Rockowitz 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz. Historial de cites de Bruce Philip Rockowitz, 2021, 2020, llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz.
Waylon Reavis
Waylon Reavis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Waylon Reavis, xafarderies, fotos de Waylon Reavis, biografia, llista de núvies de Waylon Reavis 2016. Història de la relació. Llista de relacions Waylon Reavis. Història de cites de Waylon Reavis, 2021, 2020, llista de relacions de Waylon Reavis.