Principal Relacions Olivier Martinez

Olivier Martinez

Olivier MartinezRang 628 -100Edat de 55 anys Zodiac Capricorn Relacions 8 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Olivier Martinez és possiblement solter.

Relacions

Olivier Martinez estava casat anteriorment amb Halle Berry(2013 - 2015).



Olivier Martinez ha tingut relacions amb Rosie Huntington-Whiteley(2009 - 2010), Elsa Pataky(2009), Kylie Minogue(2003 - 2007), Mira Sorvino(1999 - 2002)i Juliette Binoche(1994 - 1997).

Es rumoreja que Olivier Martinez es va connectar amb Goya Toledo(2009)i Michelle Rodriguez(2003).

Sobre

Olivier Martinez és un actor francès de 55 anys. Nascut el 12 de gener de 1966 a París, França, és famós per Le Hussard sur le toit (El cavaller al terrat) (una pel·lícula francesa), Before Night Falls, Unfaithful. El seu signe del zodíac és Capricorn.



Olivier Martinez ha participat en 6 enfrontaments en pantalla, inclosa Diane Lane Infidel (2002), Halle Berry a Marea fosca (2012), Helen Mirren a La primavera romana de la senyora Stone (2003), Javier Bardem a Abans de caure la nit (2000)i Madeleine Stowe a Venjança (2011).

Olivier Martinez és membre de les llistes següents: guanyadors del premi César, actors de cinema francesos i People from Paris.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Olivier Martinez! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 2 mesos--
Cites53 anys, 10 mesos2 anys, 1 mes2 mesos, 1 dia
Rumorós22 mesos, 1 dia1 mes, 16 dies1 mes, 1 dia
total85 anys, 2 mesos1 any, 11 mesos1 mes, 1 dia

Detalls

NomOlivier
CognomMartinez
Nom complet al naixementOlivier Martinez
Nom alternatiuOlivier Martinez
Edat55 anys
Aniversari12 de gener de 1966
Lloc de naixementparís, França
Alçada5 '10' (178 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsavellaner
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaUlls Squinty
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatFrancès
UniversitatConservatori Internacional de París
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaLe Hussard sur le toit 'El cavaller al terrat' (una pel·lícula francesa), Before Night Falls, Infidel.
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Models metropolitans - París, Resolució (Agència de talents)
Aprovació de la marca(2009-11) Anuncis impresos: fragància L'Homme de Yves Saint Laurent.
Llocs web oficialswww.facebook.com/pages/Olivier-Martinez/27487336245, www.cinetropic.com/olivier/, www.cinetropic.com/olivier/interview/, icydk.com/category/olivier-martinez/, www.metropolitanmodels.com / celebrity /
PareRobert Martínez
MareRosemarie Martinez
GermàVincent Martinez (actor)
AmicKylie Minogue, Angelina Jolie
Animals domèsticsSheba (gos)

Olivier Martinez (nascut el 12 de gener de 1966) és un actor de cinema francès. Es va donar a conèixer després de papers en diverses pel·lícules franceses com Un, deux, trois, soleil (1993), que li van atorgar el premi César a l’actor més prometedor, The Horseman on the Roof (1995) i The Chambermaid al Titanic (1997). També ha aparegut en llargmetratges produïts a Hollywood, incloent el drama Before Night Falls (2000), el thriller eròtic Unfaithful (2002) i el paper d’un drac francès al thriller d’acció-crim S.W.A.T. (2003).

Més informació sobre Olivier Martinez Menys sobre Olivier Martinez

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Halle BerryCasatAgost de 2010octubre 20155 anys
7Rosie Huntington-WhiteleyRelacióNovembre de 2009febrer 20103 mesos
6Goya ToledoTrobada R set 2009Novembre de 20092 mesos
5Elsa PatakyRelacióJuny de 2009Agost de 20092 mesos
4Michelle RodriguezTrobada R juliol 2003Agost 20031 mes
3Kylie MinogueRelacióAbril de 2003febrer 20073 anys
2Mira SorvinoRelacióSet 1999Novembre de 20023 anys
1Juliette BinocheRelació199419973 anys
Halle Berry #8

Halle Berry

2010 - 2015

Olivier Martinez i Halle Berry es van separar a ...[veure parella] Rosie Huntington-Whiteley #7

Rosie Huntington-Whiteley

2009 - 2010

Rosie Huntington-Whiteley i Olivier Martine ...[veure parella] Goya Toledo #6rumor

Goya Toledo

2009

Es rumoreja que Goya Toledo i Olivier Martinez ...[veure parella] Elsa Pataky #5

Elsa Pataky

2009

Olivier Martinez i Elsa Pataky es van separar a ...[veure parella] Michelle Rodriguez #4rumor

Michelle Rodriguez

2003

Olivier Martinez i Michelle Rodriguez eren ...[veure parella] Kylie Minogue #3

Kylie Minogue

2003 - 2007

Olivier Martinez i Kylie Minogue es van separar ...[veure parella] Mira Sorvino #2

Mira Sorvino

1999 - 2002

Olivier Martinez i Mira Sorvino es van separar de ...[veure parella] Juliette Binoche #1

Juliette Binoche

1994 - 1997

Juliette Binoche i Olivier Martinez es separen ...[veure parella] #8

Halle Berry

2010 - 2015

Olivier Martinez i Halle Berry van estar casats durant 2 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se l’agost del 2010. Després d’un compromís d’un any, es van casar el 13 de juliol de 2013. 2 anys després es van separar a l’octubre del 2015.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 54% Nens 1 nen veure relació #7

Rosie Huntington-Whiteley

2009 - 2010

Rosie Huntington-Whiteley i Olivier Martinez daten del novembre del 2009 al febrer del 2010.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat1%'> Compatibilitat 20% veure relació #6

Goya Toledo

2009 (Remor)

Es rumora que Goya Toledo s’havia connectat amb Olivier Martinez el setembre del 2009.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 40% veure relació #5

Elsa Pataky

2009

Olivier Martinez i Elsa Pataky van ser de juny a agost de 2009.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 54% veure relació #4

Michelle Rodriguez

2003 (Remor)

Es rumora que Olivier Martinez es va connectar amb Michelle Rodriguez el juliol del 2003.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 45% veure relació #3

Kylie Minogue

2003 - 2007

Olivier Martinez i Kylie Minogue van ser de juliol de 2003 a febrer de 2007.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 49% veure relació #2

Mira Sorvino

1999 - 2002

Olivier Martinez i Mira Sorvino van ser del 1999 al novembre del 2002.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 64% veure relació #1

Juliette Binoche

1994 - 1997

Juliette Binoche i Olivier Martinez van datar del 1994 al 1997.

fotos de paul ratliff maggie siff
Relació 3 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 32% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Olivier Martinez55 Capricornactor
Francès
Halle Berry54 LeoActriu
Nord-americà
Rosie Huntington-Whiteley34 ÀriesModel
Britànic
Goya Toledo51 lliuraActriu
Espanyol
Elsa Pataky44 CàncerActriu
Espanyol
Michelle Rodriguez42 CàncerActriu
Nord-americà
Kylie Minogue53 BessonsCantant
Australià
Mira Sorvino53 lliuraActriu
Nord-americà
Juliette Binoche57 peixActriu
Francès

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Maceo-RobertHome5 d'octubre de 20137 anys Halle Berry

Galeria de fotos

Pau, apòstol de Crist (2018) Marea fosca (2012) Marea fosca (2012) Olivier Martinez Olivier Martinez - ICON Magazine Pictorial [Espanya] (novembre de 2015) Olivier Martinez - ICON Magazine Pictorial [Espanya] (novembre de 2015) Olivier Martinez - ICON Magazine Pictorial [Espanya] (novembre de 2015) Olivier Martinez i el seu fill Maceo Martinez són vistos a Beverly Hills Ca. Olivier Martinez i el seu fill Maceo Martinez són vistos a Beverly Hills Ca. Olivier Martinez i el seu fill Maceo Martinez són vistos a Beverly Hills Ca. Olivier Martinez i el seu fill Maceo Martinez són vistos a Beverly Hills Ca. Olivier Martinez i el seu fill Maceo Martinez són vistos a Beverly Hills Ca.

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Estat dels mosquits2020Edward WernerPel·lícula
Pau, apòstol de Crist2018Mauritius GallasPel·lícula
Març2016Ed GrannPrograma de televisió
Texas Rising2015Antonio López de Santa AnnaPrograma de televisió
El metge2013Shah Ala ad DaulaPel·lícula
Marea fosca2012JeffPel·lícula
Cremalleres Cybergeddon2012GustovPrograma de televisió
Cybergeddon2012Gustov DobreffPrograma de televisió
Venjança2011Pascal LeMarchalPrograma de televisió
cavaller i dia2010Beach Scene (sense acreditar)Pel·lícula
Sang i xocolata2007GabrielPel·lícula
Prenent Vides2004PaquettePel·lícula
S.W.A.T.2003Àlex MontelPel·lícula
La primavera romana de la senyora Stone2003Paolo di LioTV Movie
Àngel de la mort2002cremadaPel·lícula
Infidel2002Paul MartelPel·lícula
Abans de caure la nit2000Lazaro Gomez CarillesPel·lícula
Torero2000JacquesPel·lícula
toreros2000ManuelPel·lícula
Dones2000DavidPel·lícula
El Slammer2000El mutPel·lícula
La ciutat dels prodigis1999Onofre BouvilaPel·lícula
La cambrera del Titanic1997HortyPel·lícula
El meu home1996Jean-FrancoisPel·lícula
El cavaller al terrat1995Angelo PardiPel·lícula
Un dos Tres Sol1993Petit PaulPel·lícula
IP5: L'illa dels paquiderms1992TonyPel·lícula
Les paraules invisibles1992Pel · lícula curta
Falsa odissea1992PhilTV Movie
Planxa completa1990PascalPel·lícula
Navarro1989rotlloPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Diane Lane i Olivier MartinezDiane Lane
    • Infidel
      2002
    [veure coincidència]
  • Halle Berry i Olivier MartinezHalle Berry
    • Marea fosca
      2012
    [veure coincidència]
  • Helen Mirren i Olivier MartinezHelen Mirren
    • La primavera romana de la senyora Stone
      2003
    [veure coincidència]
  • Javier Bardem i Olivier MartinezJavier Bardem
    • Abans de caure la nit
      2000
    [veure coincidència]
  • Madeleine Stowe i Olivier MartinezMadeleine Stowe
    • Venjança
      2011
    [veure coincidència]
  • Olivier Martinez i Juliette BinocheJuliette Binoche
    • El cavaller al terrat
      1995
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.