Principal Relacions Nana Caymmi

Nana Caymmi

Nana Caymmi SolterEdat 72 anys Zodíac Taure Relacions 3 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Nana Caymmi actualment és soltera.

Relacions

Nana Caymmi estava casada anteriorment amb Claudio Nucci(1979 - 1984), Gilberto Gil(1967 - 1968)i Gilberto José Aponte Paoli(1961 - 1965).



q tip muller michele daves

Sobre

Nana Caymmi és una música brasilera de 72 anys nascuda el 29 d'abril de 1949 a Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil. El seu signe del zodíac és Taure

Nana Caymmi és membre de les llistes següents: naixements de 1941, gent de Rio de Janeiro (ciutat) i cantants brasileres.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Nana Caymmi. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat36 anys4 anys, 4 mesos2 anys
total36 anys4 anys, 4 mesos2 anys

Detalls

NomNana
CognomCaymmi
Edat72 anys
Aniversari29 d'abril de 1949
Lloc de naixementRio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil
ConstrueixGran
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatBrasiler
OcupacióMúsic

Nana Caymmi (n. Dinahir Tostes Caymmi, 29 d'abril de 1941) és una cantant brasilera.

amb qui surt Sean Penn ara
Més informació sobre Nana Caymmi Menys sobre Nana Caymmi

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Claudio NucciCasat197819846 anys
2Gilberto GilCasat196619682 anys
1Gilberto José Aponte PaoliCasat196019655 anys
#3

Claudio Nucci

1978 - 1984

Claudio Nucci i Nana Caymmi es van divorciar i ...[veure parella] Gilberto Gil #2

Gilberto Gil

1966 - 1968

Nana Caymmi i Gilberto Gil es van divorciar a ...[veure parella] #1

Gilberto José Aponte Paoli

1960 - 1965

Gilberto José Aponte Paoli i Nana Caymmi ens ...[veure parella] #3

Claudio Nucci

1978 - 1984

Claudio Nucci i Nana Caymmi van estar casats durant 5 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el 1978 i es van casar el 1979. 5 anys després es van divorciar el 1984.

joo in-na marit
Relació 6 anys veure relació #2

Gilberto Gil

1966 - 1968

Nana Caymmi i Gilberto Gil es van casar durant un any. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1966 i es van casar el 1967. Un any després es van divorciar el 1980.



Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edat69%'> Compatibilitat 62% veure relació #1

Gilberto José Aponte Paoli

1960 - 1965

Gilberto José Aponte Paoli i Nana Caymmi van estar casats durant 4 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el 1960 i es van casar el 1961. 4 anys després es van divorciar el 1965.

Relació 5 anys Nens 3 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Nana Caymmi 72 TaureMúsic
Brasiler
Claudio Nucci-
Gilberto Gil78 CàncerCantautor
Brasiler
Gilberto José Aponte Paoli-

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
EstrellaDona196259 anys Gilberto José Aponte Paoli
DeniseDona196358 anys Gilberto José Aponte Paoli
JoãoHome196655 anys Gilberto José Aponte Paoli

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cor irracional2011Ella mateixa (2 episodis, 2011)Programa de televisió
Índia: una història d’amor2009Ella mateixa (2 episodis, 2009)Programa de televisió
CQC: costa el que costa2008Ella mateixaPrograma de televisió
paradís Tropical2007Ella mateixaPrograma de televisió
Beats brasilers2007Ella mateixa (1 episodi, 2008)Programa de televisió
Maria Bethania: La música és perfum2005Ella mateixaPel·lícula
Celebritat2003Ella mateixa 2 episodis, 2003-2004Programa de televisió

Debats

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...