Principal Relacions Mònica

Mònica

MònicaRang 1589 503Edat de 40 anys Zodiac Escorpí Relacions 9 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Monica és possiblement soltera.

Relacions

Mònica estava casada anteriorment amb Shannon Brown(2010 - 2019).



miki howard i eddie phelps

Monica ha estat promesa amb Rodney 'Rocko' Hill Jr.(2005 - 2009).

La Mònica ha tingut relacions amb Trouble (raper)(2019), Jarvis Weems(1998 - 2000), Assassinat en C(1997), Layzie Bone, Usher(1995)i Mystikal.

La Mònica ha tingut una trobada amb Young Buck(2004).



Sobre

La Monica és una música nord-americana de 40 anys. Nascuda Monica Denise Arnold el 24 d'octubre de 1980 a College Park, Geòrgia, EUA, és famosa per la senyoreta Thang en una carrera que abasta 1995-actualitat. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Monica és membre de les llistes següents: contraltos nord-americans, cantants de pop americans i cantautors nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Monica! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



parella de Robert Redford i Meryl streep

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat19 anys, 4 mesos--
Compromès18 anys, 11 mesos--
Cites624 anys, 2 mesos4 anys, 9 mesos8 mesos, 3 dies
Trobada1---
total924 anys, 2 mesos5 anys, 2 mesos8 mesos, 3 dies

Detalls

NomMònica
Segon nomDenise
CognomMarró
Cognom de solteraArnold
Nom complet al naixementMonica Denise Arnold
Nom alternatiuMonica, Monica Denise Brown, Monica Denise Arnold, Mo
Edat40 anys
Aniversari24 d’octubre de 1980
Lloc de naixementCollege Park, Geòrgia, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutNorth Clayton High School, Atlanta, GA
Text d’ocupacióCantant, compositor, productor discogràfic, actriu
OcupacióMúsic
Reclama famaSenyoreta Thang
Gènere musical (text)R&B, Hip Hop Soul, Soul, Hip Hop
Gènere musicalR & B / Soul, R&B
Any (s) actiu (s)1993 – actualitat, 1995 – actualitat
Estil musicalUrbà, Club / dansa, Electrònic, R&B contemporani, Pop / Rock, Pop
Music MoodFesta / celebració, elegant, elegant, teatral, sensual, sentimental, sofisticat, exuberant, confiat, bulliciós, reflexiu, energètic, anhelant, suau
InstrumentVeus
Instrument (text)Veus
Segell discogràficRCA, J, Arista, Rowdy, MonDeenise Music
Actes associatsLudacris, Rocko, Brandy, Aaliyah, Shannon Brown, Brandy Norwood. Ludacris, Trina, Dallas Austin, Missy Elliott, Rico Love, Jermaine Dupri
Llocs web oficialswww.monica.com/, http://www.monica.com/, http://monica.com, http://www.monica.com
PareM.C. 'Billy' Arnold Jr. (nascut el 1948), Edward Best (padrastre)
MareMarilyn Best (nascuda el 1952)
GermàJermond Grant Arnold (mig germà), Tron Best, Cypress Best, Montez (1984)
Membre de la famíliaLudacris, Polow da Don, Laiyah Shannon Brown (filla), Rodney Ramone Hill III (fill), Romelo Montez Hill (fill)

Monica Denise Arnold (abans Brown; nascuda el 24 d'octubre de 1980) és una cantant, compositora, actriu i empresària nord-americana. Nascuda i criada a College Park, Geòrgia, va començar a actuar de petita i va formar part d’un cor itinerant de gospel a l’edat de deu anys. Monica va guanyar protagonisme després que va signar amb Rowdy Records el 1993 i va publicar el seu àlbum debut Miss Thang dos anys després. La va seguir amb una sèrie d’àlbums d’èxit, incloent el best-seller mundial The Boy Is Mine (1998), així com els àlbums número u Després de la tempesta (2003), The Makings of Me (2006) i Still Standing (2010). Al llarg de la seva carrera, diversos dels senzills de Monica es van convertir en els èxits número u de les llistes discogràfiques de pop i R&B, incloent 'Before You Walk Out of My Life', 'Don't Take It Personal (Just One of Dem Days)', 'Like This and Like That ',' The Boy Is Mine ',' The First Night ',' Angel of Mine ',' So Gone 'i' Everything to Me '.

Més informació sobre la Mònica Menys sobre la Mònica

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
9Problema (raper)Relacióoctubre 2019Desembre de 20192 mesos
8Shannon BrownCasatJuny de 2010octubre 20199 anys
7Young BuckTrobada20042004-
6Rodney 'Rocko' Hill Jr.RelacióNovembre de 2000octubre 20098 anys
5Jarvis WeemsRelaciójuliol 199818 de juliol del 20002 anys
4C-AssassinatRelacióAbril de 1997 -
3Layzie BoneRelacióNovembre de 1995Gener de 19971 any
2UsherRelacióGener de 1995Set 19958 mesos
1MystikalDesconegut -
Problema (raper) #9

Problema (raper)

2019

Trouble (raper) i Monica estan separats ...[veure parella] Shannon Brown #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown i Monica es van divorciar el 22 ...[veure parella] Young Buck #7

Young Buck

2004

Monica i Young Buck estan separats ...[veure parella] Rodney #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr. i Monica es van separar ...[veure parella] Jarvis Weems #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems i Monica van sortir amb dos anys ...[veure parella] C-Assassinat #4

C-Assassinat

1997

C-Murder va començar a sortir amb Monica el febrer de 2020 ...[veure parella] Layzie Bone #3

Layzie Bone

Layzie Bone i Monica estan separades ...[veure parella] Usher #2

Usher

1995

Usher i Monica es van separar el setembre de 1995 després de ...[veure parella] Mystikal #1

Mystikal

Mystikal i Monica tenien una relació ...[veure parella] #9

Problema (raper)

2019

Trouble (raper) i Monica van datar d’octubre a desembre de 2019.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 47% veure relació #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown i Monica van estar casades durant 8 anys. Van sortir durant 3 mesos després de reunir-se el juny de 2010. Després d'un compromís d'un mes, es van casar el 22 de novembre de 2010. Vuit anys després es van separar el març de 2019 i es van divorciar el 22 d'octubre de 2019.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 62% Nens 1 nen veure relació #7

Young Buck

2004

Monica i Young Buck van tenir una trobada el 2004.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr. i Monica van estar promeses durant 3 anys. Van sortir durant cinc anys després de reunir-se el novembre de 2000. Es van comprometre el 24 de desembre de 2005, però després es van separar l'11 de març de 2010.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 78% Nens 2 nens veure relació #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems i Monica van tenir una relació durant dos anys abans que Jarvis Weems morís als 24 anys.

Relació 2 anys MesuraResultatZodiac xinés100%Edatel 72%'> Compatibilitat 43% veure relació #4

C-Assassinat

1997

C-Murder i Monica estan sortint des de l’abril de 1997.

Què és Dan Howells segon nom?
Relació 24 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #3

Layzie Bone

Layzie Bone i Monica van tenir una relació entre el novembre de 1995 i el gener de 1997.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Alçada37%Edatel 72%'> Compatibilitat 53% veure relació #2

Usher

1995

Usher i Monica van datar de gener a setembre de 1995.

Relació 8 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat 40% veure relació #1

Mystikal

Mystikal i Monica tenien una relació.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Mònica40 EscorpíMúsic
Nord-americà
Problema (raper)33 Escorpí
Shannon Brown35 SagitariBàsquet
Nord-americà
Young Buck40 peixRaper
Nord-americà
Rodney 'Rocko' Hill Jr.41 CapricornRaper
Nord-americà
Jarvis Weems24
Nord-americà
C-Assassinat50 peixRaper
Nord-americà
Layzie Bone45 VergeCantant
Nord-americà
Usher42 lliuraCantant
Nord-americà
Mystikal50 VergeRaper
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Rodney RamoneHome21 de maig de 200516 anys Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Romello MontezHome8 de gener de 200813 anys d'edat Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Laiyah ShannonDona3 de setembre de 20137 anys Shannon Brown

Galeria de fotos

Mònica i C-Murder Mònica i C-Murder Mònica i C-Murder Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Mònica i Usher Raymond Lauren London

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Quasi Nadal2016Cambrera (com Monica Brown)Pel·lícula
Estrella2016AnunciantPrograma de televisió
Pastor Brown2009Lisa Cross (com a Monica Arnold)Pel·lícula
ATL2006Cambrera de Waffle HousePel·lícula
American Dreams2002Mary WellsPrograma de televisió
Nois i noies2000Katie (com Monica Arnold)Pel·lícula
Cançó d'amor2000Camille Livingston (com Monica Arnold)TV Movie
Felicitat1998Sarah RobinsonPrograma de televisió
Viure soltera1993MarissaPrograma de televisió
Beverly Hills, 902101990MònicaPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Shyloh Oostwald
Shyloh Oostwald
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shyloh Oostwald, xafarderies, fotos de Shyloh Oostwald, biografia, llista de xicots de Shyloh Oostwald 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shyloh Oostwald. Història de cites de Shyloh Oostwald, 2021, 2020, llista de relacions de Shyloh Oostwald.
Jacqueline Toboni
Jacqueline Toboni
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jacqueline Toboni, xafarderies, fotos de Jacqueline Toboni, biografia, llista de xicots de Jacqueline Toboni 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jacqueline Toboni. Història de cites de Jacqueline Toboni, 2021, 2020, llista de relacions de Jacqueline Toboni.
Jenni Ahola
Jenni Ahola
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jenni Ahola, xafarderies, fotos de Jenni Ahola, biografia, llista de nuvis de Jenni Ahola 2016. Història de la relació. Llista de relacions Jenni Ahola. Història de cites de Jenni Ahola, 2021, 2020, llista de relacions de Jenni Ahola.
Els millors jocs Command & Conquer
Els millors jocs Command & Conquer
Aquí teniu una llista dels millors jocs de Command & Conquer, classificats de millor a pitjor per milers de vots de jugadors. Si creieu que és el videojoc més divertit que hi ha ...
Devlin Elliott i Nathan Lane
Devlin Elliott i Nathan Lane
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Devlin Elliott i Nathan Lane. Obteniu més informació sobre ...
Les millors bandes i artistes celtes
Les millors bandes i artistes celtes
Tot i que hi ha un munt d’artistes celtes fantàstics, alguns són millors que d’altres. Aquesta llista està dirigida als aficionats a la música celta que ...
Agustina Agazzani
Agustina Agazzani
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Agustina Agazzani, xafarderies, fotos d'Agustina Agazzani, biografia, llista de nuvis d'Agustina Agazzani 2016. Història de la relació. Llista de relacions Agustina Agazzani. Història de cites d'Agustina Agazzani, 2021, 2020, llista de relacions d'Agustina Agazzani.