Principal Relacions Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia SolterRang 356 -37Edat 43 anys Zodíac Càncer Relacions 5 en total

Amb qui surt ara mateix?

Milo Ventimiglia és actualment solter.

Relacions

Milo Ventimiglia ha estat compromès amb Jaimie Alexander(2012).



Milo Ventimiglia ha tingut relacions amb Isabella Brewster(2009 - 2010), Hayden Panettiere(2008 - 2009)i Alexis Bledel(2002 - 2006).

Es rumoreja que Milo Ventimiglia es va connectar amb Emmy Rossum(2007).

Sobre

Milo Ventimiglia és un actor nord-americà de 43 anys. Nascut Milo Anthony Ventimiglia el 8 de juliol de 1977 a Anaheim, Califòrnia, EUA, és famós per Jess Mariano a Gilmore Girls. El seu signe del zodíac és el càncer.



Milo Ventimiglia ha participat en 9 enfrontaments en pantalla, inclòs Alexis Bledel Noies Gilmore (2000), Ali Larter a Herois (2006), Erin Richards a Gotham (2014), Jennifer Lopez a Segon acte (2018)i Leighton Meester a Aquest és el meu noi (2012).

Milo Ventimiglia és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Milo Ventimiglia! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Bradley James i Angel Coulby 2016

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès12 anys, 1 mes--
Cites34 anys, 4 mesos1 any, 6 mesos1 mes, 1 dia
Rumorós1---
total54 anys, 4 mesos1 any, 4 mesos1 mes, 1 dia

Detalls

NomMilo
Segon nomAnthony
CognomVentimiglia
Nom complet al naixementMilo Anthony Ventimiglia
Nom alternatiuEl meu
Edat43 anys
Aniversari8 de juliol de 1977
Lloc de naixementAnaheim, Califòrnia, EUA
Alçada5 '9' (175 cm)
Pes64 lliures (140 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaLa seva auto-descrita 'boca tort' és el resultat de nervis morts, que fan que el costat esquerre de la seva boca es mantingui immòbil.
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEl Modena High School a Orange, Califòrnia. Es va graduar el 1995
UniversitatUniversitat de Califòrnia a Los Angeles
Text d’ocupacióActor, director, productor
Ocupacióactor
Reclama famaJess Mariano a Gilmore Girls
Any (s) actiu (s)1995 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió 360
Aprovació de la marcaAnunci de televisió per Apple iBook (2001), Anunci de televisió per Mountain Dew (2000), Anunci de televisió de Chrysler PT Cruiser (2001), Anunci de televisió per a T-Mobile (2003), Anunci de televisió per a T-Mobile Cellular, Anunci de televisió per a Estee Lauder (2002), (2007) Va produir i prestar la seva veu a una sèrie de curts de claymation a Internet anomenats Winter Tales for American Eagle Outfitters., Anunci imprès per a rellotges Nixon.
Llocs web oficialswww.dividepictures.com/, twitter.com/MiloVentimiglia, twitter.com/dividepictures, instagram.com/miloanthonyventimiglia#, web.stagram.com/n/miloanthonyventimiglia/
PareRocky Balboa
MareAdrian Balboa
Membre de la famíliaPaulie Panina (oncle)
AmicJoia (de 'Rocky V')
Colors preferitsNegre
Accessoris preferitsRellotges de polsera

Milo Anthony Ventimiglia (nascut el 8 de juliol de 1977) és un actor, director i productor nord-americà. Després de diversos papers en sèries de televisió i parts en pel·lícules independents, va guanyar el reconeixement pels seus papers com a Jess Mariano a la sèrie de televisió Gilmore Girls del 2001 al 2006, i com Peter Petrelli a la sèrie Heroes de la cadena NBC del 2006 al 2010. Ha actuat com a Jack Pearson al drama de la NBC This Is Us des del 2016.

Més informació sobre Milo Ventimiglia Menys sobre Milo Ventimiglia

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Jaimie AlexanderRelació R 2010febrer 20122 anys
4Isabella BrewsterRelacióDesembre de 200920101 mes
3Hayden PanettiereRelacióNovembre de 2008febrer 20093 mesos
2Emmy RossumTrobada R febrer 2007febrer 2007-
1Alexis BledelRelacióGener de 2002Maig del 20064 anys
Jaimie Alexander #5rumor

Jaimie Alexander

2010 - 2012

Jaimie Alexander i Milo Ventimiglia eren ru ...[veure parella] Isabella Brewster #4

Isabella Brewster

2009 - 2010

Isabella Brewster i Milo Ventimiglia separen ...[veure parella] Hayden Panettiere #3

Hayden Panettiere

2008 - 2009

Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere separen ...[veure parella] Emmy Rossum #2rumor

Emmy Rossum

2007

Milo Ventimiglia i Emmy Rossum estan separats ...[veure parella] Alexis Bledel #1

Alexis Bledel

2002 - 2006

Milo Ventimiglia i Alexis Bledel es van separar ...[veure parella] #5

Jaimie Alexander

2010 - 2012 (Rumor)

Es rumora que Jaimie Alexander es va connectar amb Milo Ventimiglia el 2010.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada37%Edat69%'> Compatibilitat 62% veure relació #4

Isabella Brewster

2009 - 2010

Isabella Brewster i Milo Ventimiglia van ser del desembre del 2009 al 2010.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 47% veure relació #3

Hayden Panettiere

2008 - 2009

Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere van ser del novembre del 2008 al febrer del 2009.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 45% veure relació #2

Emmy Rossum

2007 (Remor)

Es rumoreja que Milo Ventimiglia es va connectar amb Emmy Rossum el febrer del 2007.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #1

Alexis Bledel

2002 - 2006

Milo Ventimiglia i Alexis Bledel van ser del gener del 2003 al maig del 2006.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat el 82% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Milo Ventimiglia43 Cànceractor
Nord-americà
Jaimie Alexander37 peixActriu
Nord-americà
Isabella Brewster38 Bessonscàsting Director
Nord-americà
Hayden Panettiere31 LeoActriu
Nord-americà
Emmy Rossum34 VergeActriu
Nord-americà
Alexis Bledel39 VergeActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Milo Ventimiglia Milo Ventimiglia - High Living Magazine Pictorial [Estats Units] (abril de 2021) Milo Ventimiglia - High Living Magazine Pictorial [Estats Units] (abril de 2021) Milo Ventimiglia - High Living Magazine Pictorial [Estats Units] (abril de 2021) Milo Ventimiglia - High Living Magazine Pictorial [Estats Units] (abril de 2021) Milo Ventimiglia - High Living Magazine Pictorial [Estats Units] (abril de 2021) Milo Ventimiglia Una mica tard amb Lilly Singh Una mica tard amb Lilly Singh Milo Ventimiglia Una mica tard amb Lilly Singh This Is Us (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L’art de competir sota la pluja2019DennyPel·lícula
Descobriments humans2019DonkPrograma de televisió
Segon acte2018TreyPel·lícula
Credo II2018Robert BalboaPel·lícula
Porta del Diable2017Jackson PritchardPel·lícula
Sandy Wexler2017Barry BubatziPel·lícula
Madtown2016Denny BriggsPel·lícula
Estat de la relació2016JackPrograma de televisió
Noies Gilmore: un any a la vida2016Jess MarianoPrograma de televisió
Som nosaltres2016Jack PearsonPrograma de televisió
Walter2015VincePel·lícula
Comodí2015Danny DeMarcoPel·lícula
Els Xiuxiueigs2015Drew, John Doe i Sean BenniganPrograma de televisió
amb Man2015Milo VentimigliaPrograma de televisió
Els comentaris2015Actor amb èxitPel · lícula curta
Gràcia de Mònaco2014Rupert AllanPel·lícula
Dir2014DirPel·lícula
La setmana passada aquesta nit amb John Oliver2014Jack PearsonPrograma de televisió
Gotham2014Jason Lennon, L'ogrePrograma de televisió
Temporada de matar2013Chris FordPel·lícula
Adults 22013Frat Boy MiloPel·lícula
Trencant a la vora2013Ian WoodPel·lícula
Triat2013Ian MitchellPrograma de televisió
Mob City2013Ned StaxPrograma de televisió
Els fitxers PET Squad2013Cash BuggiardoPrograma de televisió
Aquest és el meu noi2012TxadPel·lícula
Ultimate Spider-Man2012Spider-Man NoirPrograma de televisió
Estàtic2012Jonathan DadePel·lícula
Petó dels maleïts2012PaulPel·lícula
La divisió2011JoshPel·lícula
Lluita pel teu dret revisitat2011Patron CafePel · lícula curta
Wolverine2011Logan, WolverinePrograma de televisió
Fulla2011Logan, WolverinePrograma de televisió
Ordre del Caos2010RickPel·lícula
La vida temporal2010CuinarPrograma de televisió
Suite 72010MiloPrograma de televisió
Home de ferro2010WolverinePrograma de televisió
Marvel Anime2010Logan, WolverinePrograma de televisió
Blindat2009EckehartPel·lícula
Jugador2009Rick RapePel·lícula
La Lliga2009Agent BakerPrograma de televisió
Patologia2008Ted GreyPel·lícula
Rocky Balboa2006Robert Balboa Jr.Pel·lícula
Continuar viu2006Loomis CrowleyPel·lícula
Intel·ligència2006Colin MathersPel · lícula curta
Herois2006Peter PetrelliPrograma de televisió
The Bedford Diaries2006Richard Thorne IIIPrograma de televisió
Maleït2005BoPel·lícula
Fets Bruts2005Zach HarperPel·lícula
Pollastre robot2005Fletxa verdaPrograma de televisió
Gramercy Park2004Billy Hammond Jr.TV Movie
Vacances d'hivern2003Matt RaymandPel·lícula
American Dreams2002Chris PiercePrograma de televisió
Els nois agradables acaben per últim2001JoshPel · lícula curta
Forats massius2000DocPel·lícula
Públic de Boston2000Jake ProvesserioPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Bobby TaylorPrograma de televisió
Noies Gilmore2000Jess MarianoPrograma de televisió
Sexe oposat2000Jed PerryPrograma de televisió
Ella és tot això1999Jugador de futbolPel·lícula
Speedway Junky1999TravisPel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Lee HealyPrograma de televisió
Kelly Kelly1998Steve SpencerPrograma de televisió
Un món1998EricPrograma de televisió
Boys Life 21997Jason (segment 'Must Be the Music')Pel·lícula
Brooklyn Sud1997Johnny MancusoPrograma de televisió
Rebobina1997Rob jovePrograma de televisió
Ha de ser la música1996JasonPel · lícula curta
Carrers EZ1996Quinn jovePrograma de televisió
Terra promesa1996Tony BrackettPrograma de televisió
Sabrina, la bruixa adolescent1996LettermanPrograma de televisió
Desat per la campana: la nova classe1993GregPrograma de televisió
El príncep de Bel-Air1990Convidat de festa # 1Programa de televisió
EvelEvel KnievelPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Alexis Bledel i Milo VentimigliaAlexis Bledel
    • Noies Gilmore
      2000
    [veure coincidència]
  • Ali Larter i Milo VentimigliaAli Larter
    • Herois
      2006
    [veure coincidència]
  • Erin Richards i Milo VentimigliaErin Richards
    • Gotham
      2014
    [veure coincidència]
  • Jennifer Lopez i Milo VentimigliaJennifer Lopez
    • Segon acte
      2018
    [veure coincidència]
  • Leighton Meester i Milo VentimigliaLeighton Meester
    • Aquest és el meu noi
      2012
    [veure coincidència]
  • Maggie Lawson
    • Vacances d'hivern
      2003
    [veure coincidència]
  • Milo Ventimiglia i Katie CarrKatie Carr
    • Herois
      2006
    [veure coincidència]
  • Milo Ventimiglia i Kristen BellKristen Bell
    • Herois
      2006
    [veure coincidència]
  • Milo Ventimiglia i Mandy MooreMandy Moore
    • Som nosaltres
      2016
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Milo Ventimiglia Menys enfrontaments a la pantalla de Milo Ventimiglia

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...