Principal Relacions Michelle Williams

Michelle Williams

Michelle Williams CompromèsRang 699 -73Edat de 40 anys Zodiac Verge Relacions 12 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Michelle Williams i Thomas Kali (Dircetor)Thomas Kail i Michelle Williams es van comprometre el 30 de desembre de 2019. veure relació

Relacions

Michelle Williams estava casada anteriorment amb Phil Elverum(2018 - 2019).

Michelle Williams ha estat compromesa amb Andrew Youmans(2018).



Michelle Williams ha tingut relacions amb Jonathan Safran Foer(2015 - 2016), Dustin Yellin(2013 - 2014), Jason Segel(2012 - 2013), Cary Joji Fukunaga(2011), Spike Jonze(2008 - 2009), Heath Ledger(2004 - 2007), Bobby Cannavale(2003 - 2004), Conor Oberst(1999 - 2001)i Jeremy Jackson(1993).

Sobre

Michelle Williams és una actriu nord-americana de 40 anys. Nascuda Michelle Ingrid Williams el 9 de setembre de 1980 a Kalispell, Montana, Estats Units, és famosa per Dawson's Creek, Brokeback Mountain, Blue Valentine, My Week With Marilyn, The Greatest Showman. El seu signe del zodíac és Verge.

Michelle Williams ha participat en 20 enfrontaments en pantalla, inclòs Ewan McGregor Engany (2008), Gael García Bernal a Mamut (2009), Heath Ledger a Muntanya Brokeback (2005), Hugh Jackman a El més gran espectacle (2017)i Jensen Ackles a Dawson's Creek (1998).



Michelle Williams és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Michelle Williams. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Leo Howard i Micayla Johnson 2016

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat11 any--
Compromès22 anys, 4 mesos1 any, 5 mesos7 mesos, 5 dies
Cites93 anys, 3 mesos1 any3 mesos, 1 dia
total123 anys, 3 mesos1 any, 1 mes3 mesos, 1 dia

Detalls

NomMichelle
Segon nomIngrid
CognomWilliams
Nom complet al naixementMichelle Ingrid Williams
Nom alternatiuMichelle Ingrid Williams, Michelle Williams
Edat40 anys
Aniversari9 de setembre de 1980
Lloc de naixementKalispell, Montana, EUA
Alçada163 cm (5 '4')
Pes52 lliures (115 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsavellaner
Color de cabellRos
Característica distintivaCabells rossos i curts, la seva figura esvelta i petita, el nas snob
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutSanta Fe Christian School, Solana Beach, CA (llar i correspondència escolaritzada després del 9è grau)
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaDawson's Creek, Brokeback Mountain, Blue Valentine, My Week With Marilyn, The Greatest Showman
Gènere musicalEvangeli
Any (s) actiu (s)1993 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Creative Artists Agency, ICM Partners (Talent and Literary Agency), The Gersh Agency, Inc. (Talent Agency)
Aprovació de la marca(1992) Anunci televisiu per a nines 'Swan's Crossings'. (Agost de 2008) Campanya publicitària impresa - 'Boy' de Band of Outsiders - Col·lecció tardor 2008, (febrer de 2012) Campanya publicitària impresa - 'Boy' de Band of Outsiders - Primavera Col·lecció 2012, (juliol de 2013) Campanya publicitària impresa - Bosses Louis Vuitton - Campanya tardor / hivern 2013/2014
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)34
Mida de la roba2
Mida de la sabata8
Llocs web oficialsmichelle-williams.net/, twitter.com/RealMichelleW, www.facebook.com/michellewilliams, www.biography.com/people/michelle-williams-17191550, www.nndb.com/people/362/000109035/
PareLarry Williams
MareCarla
GermàJason Williams (fill del primer matrimoni del seu pare)
GermanaPaige Williams, Cameron Williams
Membre de la famíliaMatilda Ledger (filla)
AmicBuscat Philipps, Jake Gyllenhaal, Billy Dec (amic)
Persones associadesMathew Knowles
Programes de televisió preferitsDawsons Creek
Llocs preferitsAustràlia
Colors preferitsRosa, blau, verd

Michelle Ingrid Williams (nascuda el 9 de setembre de 1980) és una actriu nord-americana. Coneguda pels seus papers en produccions independents a petita escala amb temes foscos o tràgics, Williams ha estat guardonada amb diversos reconeixements, inclosos dos Golden Globe Awards, un Primetime Emmy Award i nominacions a quatre premis de l'Acadèmia, tres British Academy Film Awards i un Tony Premi.



Més informació sobre Michelle Williams Menys sobre Michelle Williams

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Thomas KailRelacióGener de 2019present2 anys
11Phil ElverumCasatAbril de 2018Abril de 20191 any
10Andrew YoumansRelaciójuliol 2017febrer 20187 mesos
9Jonathan Safran FoerRelaciójuliol 201520166 mesos
8Dustin YellinRelacióAbril de 2013Maig de 20141 any
7Jason SegelRelaciófebrer 2012febrer 20131 any
6Cary Joji FukunagaRelacióJuny de 2011Juny de 2011-
5Spike JonzeRelaciójuliol 2008set 20091 any
4Heath LedgerRelacióJuny de 2004Set 20073 anys
3Bobby CannavaleRelacióDesembre 2003mar 20043 mesos
2Conor OberstRelació199920012 anys
1Jeremy JacksonRelació R 19931993-
Thomas Kail #12

Thomas Kail

2019

Thomas Kail i Michelle Williams es van comprometre ...[veure parella] Phil Elverum #11

Phil Elverum

2018 - 2019

Phil Elverum i Michelle Williams es van separar ...[veure parella] Andrew Youmans #10

Andrew Youmans

2017 - 2018

Andrew Youmans i Michelle Williams es separen ...[veure parella] Jonathan Safran Foer #9

Jonathan Safran Foer

2015 - 2016

Jonathan Safran Foer i Michelle Williams es ...[veure parella] Dustin Yellin #8

Dustin Yellin

2013 - 2014

Dustin Yellin i Michelle Williams es van separar ...[veure parella] Jason Segel #7

Jason Segel

2012 - 2013

Jason Segel i Michelle Williams es van separar de ...[veure parella] Cary Joji Fukunaga #6

Cary Joji Fukunaga

2011

Cary Joji Fukunaga i Michelle Williams són ...[veure parella] Spike Jonze #5

Spike Jonze

2008 - 2009

Spike Jonze i Michelle Williams es van separar de ...[veure parella] Heath Ledger #4

Heath Ledger

2004 - 2007

Michelle Williams i Heath Ledger es van separar ...[veure parella] Bobby Cannavale #3

Bobby Cannavale

2003 - 2004

Bobby Cannavale i Michelle Williams es separen ...[veure parella] Conor Oberst #2

Conor Oberst

1999 - 2001

Conor Oberst i Michelle Williams es van separar ...[veure parella] Jeremy Jackson #1rumor

Jeremy Jackson

1993

Jeremy Jackson i Michelle Williams estan separades ...[veure parella] #12

Thomas Kail

2019

Thomas Kail i Michelle Williams porten 1 any compromesos des que es van comprometre el 30 de desembre de 2019.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Edat84%'> Compatibilitat 36% Nens 1 nen veure relació #11

Phil Elverum

2018 - 2019

Phil Elverum i Michelle Williams es van casar del 26 de juliol de 2018 a l’abril de 2019 (8 mesos).

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 40% veure relació #10

Andrew Youmans

2017 - 2018

Andrew Youmans i Michelle Williams van estar compromesos durant 1 mes. Van sortir durant 6 mesos després de reunir-se el juliol del 2017. Es van comprometre el gener del 2018, però després es van separar el febrer del 2018.

Relació 7 mesos veure relació #9

Jonathan Safran Foer

2015 - 2016

Jonathan Safran Foer i Michelle Williams van ser del juliol del 2015 al 2016.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés40%Edat84%'> Compatibilitat el 31% veure relació #8

Dustin Yellin

2013 - 2014

Dustin Yellin i Michelle Williams van ser d’abril de 2013 a maig de 2014.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edatel 72%'> Compatibilitat 68% veure relació #7

Jason Segel

2012 - 2013

Jason Segel i Michelle Williams van ser del febrer del 2012 al febrer del 2013.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 62% veure relació #6

Cary Joji Fukunaga

2011

Cary Joji Fukunaga i Michelle Williams van sortir al juny del 2011.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 74% veure relació #5

Spike Jonze

2008 - 2009

Spike Jonze i Michelle Williams van ser del juliol del 2008 al setembre del 2009.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 40% veure relació #4

Heath Ledger

2004 - 2007

Michelle Williams i Heath Ledger van ser del juny del 2004 al setembre del 2007.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 78% Nens 1 nen veure relació #3

Bobby Cannavale

2003 - 2004

Bobby Cannavale i Michelle Williams van ser del desembre del 2003 al març del 2004.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 69% veure relació #2

Conor Oberst

1999 - 2001

Conor Oberst i Michelle Williams van ser del 1999 al 2001.

megan milner on és ara
Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 58% veure relació #1

Jeremy Jackson

1993 (Remor)

Es rumoreja que Jeremy Jackson es va connectar amb Michelle Williams el 1993.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Edat98%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Michelle Williams40 VergeActriu
Nord-americà
Thomas Kail44 CapricornDirector
Nord-americà
Phil Elverum43 BessonsMúsic
Nord-americà
Andrew Youmans-
Jonathan Safran Foer44 peixEscriptor
Nord-americà
Dustin Yellin45 CàncerArtista
Nord-americà
Jason Segel41 Capricornactor
Nord-americà
Cary Joji Fukunaga43 CàncerDirector
Nord-americà
Spike Jonze51 lliuraDirector
Nord-americà
Heath Ledger28 Àriesactor
Australià
Bobby Cannavale51 Taureactor
Nord-americà
Conor Oberst41 AquariMúsic
Nord-americà
Jeremy Jackson40 lliuraactor
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Matilda RoseDona28 d'octubre de 200515 anys Heath Ledger
Desconegut202016 mesos Thomas Kail

Galeria de fotos

Gala del cinema contra la sida d’amfAR 2010 Gala del cinema contra la sida d’amfAR 2010 Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams als Premis Globus d’Or 2020: sala de premsa Michelle Williams i Busy Philips als premis Golden Globe 2020: arribades Michelle Williams i Busy Philips als premis Golden Globe 2020: arribades Michelle Williams i Thomas Kail als premis Golden Globe 2020: arribades

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Els Fabelmans2022Pel·lícula
Venom: Que hi hagi carnisseria2021Anne WeyingPel·lícula
Després del casament2019Isabel AndersenPel·lícula
Fosse / Verdon2019Gwen VerdonPrograma de televisió
Venin2018Anne WeyingPel·lícula
Em sento guapa2018Avery LeClairePel·lícula
El més gran espectacle2017Caritat BarnumPel·lícula
Wonderstruck2017ElainePel·lícula
Tots els diners del món2017Gail HarrisPel·lícula
Manchester al costat del mar2016Randi ChandlerPel·lícula
Certes dones2016GinaPel·lícula
Suite francesa2014Lucile AngellierPel·lícula
Oz el gran i poderós2013Annie, GlindaPel·lícula
Pren aquest vals2012MargotPel·lícula
Projecte Peggy Lee sense títol2012Peggy LeePel·lícula
La meva setmana amb Marilyn2011Marilyn MonroePel·lícula
Sant Valentí blau2010CindyPel·lícula
Shutter Island2010dolorsPel·lícula
El tall de Meek2010Emily TetherowPel·lícula
Mamut2009Ellen VidalesPel·lícula
Cougar Town2009Germana d’acollida de LauriePrograma de televisió
Engany2008SPel·lícula
Incendiari2008Mare jovePel·lícula
Synecdoche, Nova York2008Claire KeenPel·lícula
Wendy i Lucy2008WendyPel·lícula
No hi sóc.2007Coco RivingtonPel·lícula
El falcó es mor2006BettyPel·lícula
L’estat més calent2006SamanthaPel·lícula
Muntanya Brokeback2005ànimaPel·lícula
El Baxter2005Cecil MillsPel·lícula
Un forat en un2004Anna WatsonPel·lícula
Herois imaginaris2004Penny TravisPel·lícula
Terra de l’abundància2004LanaPel·lícula
L’agent de l’estació2003EmilyPel·lícula
Els Estats Units de Leland2003Julie PollardPel·lícula
Jo sense tu2001GrèvolPel·lícula
perfum2001HalleyPel·lícula
Nació Prozac2001RubíPel·lícula
Si aquests murs poguessin parlar 22000Linda (segment '1972')TV Movie
Però sóc una animadora1999KimberlyPel·lícula
Dick1999Arlene LorenzoPel·lícula
Halloween H20: 20 anys després1998MollyPel·lícula
Dawson's Creek1998Jen LindleyPrograma de televisió
Mil acres1997PammyPel·lícula
Matant al senyor Griffin1997MayaTV Movie
El meu fill és innocent1996donaTV Movie
Espècie1995Sil jovePel·lícula
Timemaster1995AnniePel·lícula
Raising Caines1995Trish CainesPrograma de televisió
Lassie1994Abril PorterPrograma de televisió
Millores per a la llar1991Jessica LutzPrograma de televisió
Pas a pas1991NO UNA PARAULA.Programa de televisió
Baywatch1989Bridget Bowers, Hobie's GroupiePrograma de televisió
AparèixerLizziePel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ewan McGregor i Michelle WilliamsEwan McGregor
    • Engany
      2008
    [+1 més]
  • Gael Garcia Bernal i Michelle WilliamsGael García Bernal
    • Mamut
      2009
    [veure coincidència]
  • Heath Ledger i Michelle WilliamsHeath Ledger
    • Muntanya Brokeback
      2005
    [veure coincidència]
  • Hugh Jackman i Michelle WilliamsHugh Jackman
    • El més gran espectacle
      2017
    [veure coincidència]
  • Jensen Ackles i Michelle WilliamsJensen Ackles
    • Dawson's Creek
      1998
    [veure coincidència]
  • Josh Hartnett i Michelle WilliamsJosh Hartnett
    • Halloween H20: 20 anys després
      1998
    [veure coincidència]
  • Leonardo DiCaprio i Michelle WilliamsLeonardo DiCaprio
    • Shutter Island
      2010
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Chloe SevignyChloë Sevigny
    • Si aquests murs poguessin parlar 2
      2000
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Dougray ScottDougray Scott
    • La meva setmana amb Marilyn
      2011
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Eddie RedmayneEddie Redmayne
    • La meva setmana amb Marilyn
      2011
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i James FrancoJames Franco
    • Oz el gran i poderós
      2013
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i James Van Der BeekJames Van Der Beek
    • Dawson's Creek
      1998
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Joshua JacksonJoshua Jackson
    • Dawson's Creek
      1998
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Luke KirbyLuke Kirby
    • Pren aquest vals
      2012
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Matthias SchoenaertsMatthias Schoenaerts
    • Suite francesa
      2014
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Michael PittMichael Pitt
    • Dawson's Creek
      1998
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Oliver MilburnOliver Milburn
    • Jo sense tu
      2001
    [veure coincidència]
  • Michelle Williams i Seth RogenSeth Rogen
    • Pren aquest vals
      2012
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Michelle WilliamsRyan Gosling
    • Sant Valentí blau
      2010
    [veure coincidència]
  • Sam Rockwell i Michelle WilliamsSam Rockwell
    • Fosse / Verdon
      2019
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Michelle Williams Menys enfrontaments a la pantalla de Michelle Williams

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Natalya Vavilova
Natalya Vavilova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Natalya Vavilova, xafarderies, fotos de Natalya Vavilova, biografia, llista de nuvis de Natalya Vavilova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Natalya Vavilova. Història de cites de Natalya Vavilova, 2021, 2020, llista de relacions de Natalya Vavilova.
Els millors grups / rapers llatins
Els millors grups / rapers llatins
En les darreres dècades, els rapers llatinoamericans han passat de ser els favorits llatins a convertir-se en un èxit popular. El hip-hop llatí es va originar a l’oest ...
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Una autèntica lliga de futbol de fantasia no està completa sense un divertit trofeu de campionat. Si alguna vegada has jugat a futbol de fantasia, ho saps guanyant ...
Loredana Bertè
Loredana Bertè
28 de maig de 2021 ... Notícies de Loredana Bertè, xafarderies, fotos de Loredana Bertè, biografia, llista de nuvis de Loredana Bertè 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Loredana Bertè. Història de cites de Loredana Bertè, 2021, 2020, llista de relacions de Loredana Bertè.
Mel Fronckowiak
Mel Fronckowiak
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mel Fronckowiak, xafarderies, fotos de Mel Fronckowiak, biografia, llista de xicots de Mel Fronckowiak 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mel Fronckowiak. Història de cites de Mel Fronckowiak, 2021, 2020, llista de relacions de Mel Fronckowiak.
Bruce Philip Rockowitz
Bruce Philip Rockowitz
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruce Philip Rockowitz, xafarderies, fotos de Bruce Philip Rockowitz, biografia, llista de núvies de Bruce Philip Rockowitz 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz. Historial de cites de Bruce Philip Rockowitz, 2021, 2020, llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz.
Waylon Reavis
Waylon Reavis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Waylon Reavis, xafarderies, fotos de Waylon Reavis, biografia, llista de núvies de Waylon Reavis 2016. Història de la relació. Llista de relacions Waylon Reavis. Història de cites de Waylon Reavis, 2021, 2020, llista de relacions de Waylon Reavis.