Principal Relacions Michael Strahan

Michael Strahan

Michael Strahan CitesRang 4959 3Edat de 49 anys Zodiac Escorpí Relacions 5 en total Nens
4 nens

Amb qui surt ara mateix?

Marianna Hewitt i Michael StrahanMarianna Hewitt va començar a sortir amb Michael Strahan l’octubre de 2014. veure relació

Relacions

Michael Strahan estava casat anteriorment amb Jean Muggli(1999 - 2006)i Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michael Strahan ha estat compromès amb Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michael Strahan ha tingut relacions amb Stefani Vara(2006 - 2007).

Sobre

Michael Strahan és un jugador de futbol americà (nord-americà) de 49 anys. Nascut Michael Anthony Strahan el 21 de novembre de 1971 a Houston, Texas, EUA, és famós pels gegants de Nova York de la Lliga Nacional de Futbol, ​​Brothers, Live! amb Kelly i Michael, Good Morning America, La piràmide de 100.000 dòlars. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Michael Strahan és membre de les llistes següents: personalitats de la televisió nord-americana, quarterbacks del futbol americà i naixements de 1971.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Michael Strahan. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Eddie Fisher i Betty Lin

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat28 anys, 6 mesos7 anys, 3 mesos-
Compromès16 anys, 9 mesos--
Cites26 anys, 7 mesos3 anys, 10 mesos1 any
total58 anys, 6 mesos5 anys, 9 mesos1 any

Detalls

NomMichael
Segon nomAnthony
CognomStrahan
Nom complet al naixementMichael Anthony Strahan
Edat49 anys
Aniversari21 de novembre de 1971
Lloc de naixementHouston, Texas, EUA
Alçada6 '5' (196 cm)
Pes125 kg
ConstrueixAthletic
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
UniversitatTexas del sud
Text d’ocupacióJugador de futbol professional, personalitat televisiva
OcupacióFutbol (nord-americà)
Posició de futbol americàFinal defensiu
EsborranyRedactat pels New York Giants a la 2a ronda (40a general) del draft de la NFL de 1993.
Reclama famaGegants de Nova York de la Lliga Nacional de Futbol, ​​Germans, en directe! amb Kelly i Michael, Good Morning America, La piràmide de 100.000 dòlars
MareLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (Nascut el 21 de novembre de 1971) és un amfitrió de televisió nord-americà i exjugador de futbol professional que va ser un final defensiu i va passar tota la seva carrera de 15 anys amb els gegants de Nova York de la National Football League (NFL). Strahan va establir el rècord de més sacs en una temporada el 2001 i va ajudar els Giants a guanyar el Super Bowl XLII als New England Patriots en la seva última temporada el 2007. Després de retirar-se de la NFL, es va convertir en un personatge mediàtic. Va ser elegit al Pro Football Hall of Fame el 2014.

Més informació sobre Michael Strahan Menys sobre Michael Strahan

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Marianna HewittRelacióoctubre 2014present6 anys
4Nicole Mitchell MurphyRelacióoctubre 2007juliol 20146 anys
3Stefani VaraRelació200620071 any
2Texans MuggliCasat1998juliol 20068 anys
1Wanda Hutchins StrahanCasat199019966 anys
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt va començar a sortir amb Michael Straha ...[veure parella] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan i Nicole Mitchell Murphy veuen ...[veure parella] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara i Michael Strahan es van separar a ...[veure parella] Texans Muggli #2

Texans Muggli

1998 - 2006

Michael Strahan i Jean Muggli es van divorciar ...[veure parella] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan i Michael Strahan som ...[veure parella] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt i Michael Strahan han sortit des de l’octubre del 2014.



Relació 6 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat13%'> Compatibilitat el 71% veure relació #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan i Nicole Mitchell Murphy van estar compromesos durant 5 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se l'octubre del 2007. Es van comprometre el 22 de maig de 2009, però es van separar més tard el juliol de 2014.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 57% veure relació #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara i Michael Strahan van ser del 2006 al 2007.

Relació 1 anys veure relació #2

Texans Muggli

1998 - 2006

Michael Strahan i Jean Muggli van estar casats durant 6 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1998 i es van casar el 18 de juliol de 1999. 6 anys després es van divorciar el 20 de juliol de 2006.

Relació 8 anys MesuraResultatZodiac xinés40%Edat1%'> Compatibilitat 10% Nens 2 nens veure relació #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan i Michael Strahan van estar casats durant 5 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el 1990 i es van casar el 1991. 5 anys després es van divorciar el 1996.

Relació 6 anys Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Michael Strahan49 EscorpíFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Marianna Hewitt34 lliuraPersonalitat
Nord-americà
Nicole Mitchell Murphy53 CapricornModel
Nord-americà
Stefani Vara-
Nord-americà
Texans Muggli56
Nord-americà
Wanda Hutchins Strahan- Relatiu

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
TanitaDona199229 anys Wanda Hutchins Strahan
MichaelHome199526 anys Wanda Hutchins Strahan
IsabellaDona28 d'octubre de 200416 anys Texans Muggli
SophiaDona28 d'octubre de 200416 anys Texans Muggli

Galeria de fotos

El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 Salma Hayek al Good Morning America de Nova York Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska - Good Morning America a Nova York Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska - Good Morning America a Nova York Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska - Good Morning America a Nova York Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska - Good Morning America a Nova York Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska - Good Morning America a Nova York

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Els àngels de Charlie2019NY BosleyPel·lícula
La pel·lícula LEGO Ninjago2017Michael Strahan (veu)Pel·lícula
Edat de Gel: Curs de col·lisió2016Peluix (veu)Pel·lícula
Caputxa2016Michael StrahanPrograma de televisió
Magic Mike XXL2015AgostPel·lícula
Negre2014June BugPrograma de televisió
Dins d’Amy Schumer2013Michael StrahanPrograma de televisió
Ja hi som?2010El BouncerPrograma de televisió
Germans2009Mike TrainorPrograma de televisió
Chuck2007El meuPrograma de televisió
Seguici2004Michael StrahanPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.