Principal Relacions Michael Kitchen

Michael Kitchen

Michael KitchenRang 4240 0Edat 72 anys Zodíac Escorpí Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Michael Kitchen és possiblement solter.

Relacions

Michael Kitchen estava casat anteriorment amb Rowena Miller.



Sobre

Michael Kitchen és un actor britànic de 72 anys. Nascut el 31 d'octubre de 1948 a Leicester, Leicestershire, Anglaterra, Regne Unit, és famós per la guerra de Foyle. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Michael Kitchen és membre de les llistes següents: actors de cinema anglesos, actors de televisió anglesos i Alumni de la Royal Academy of Dramatic Art.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Michael Kitchen. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat133 anys, 5 mesos--
total133 anys, 5 mesos--

Detalls

NomMichael
CognomCuina
Nom complet al naixementMichael Kitchen
Edat72 anys
Aniversari31 d’octubre de 1948
Lloc de naixementLeicester, Leicestershire, Anglaterra, Regne Unit
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutCiutat de Leicester Boys 'Grammar School
UniversitatRoyal Academy of Dramatic Art, Londres, Anglaterra, Regne Unit
Text d’ocupacióActor, productor de televisió
Ocupacióactor
Reclama famaGuerra de Foyle
Any (s) actiu (s)1971 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Curtis Brown Group Ltd (Londres)
Llocs web oficialswww.nothing-fancy.com/michaelkitchen, www.curtisbrown.co.uk/client/michael-kitchen, www.nndb.com/people/801/000131408/

Michael Roy Kitchen (nascut el 31 d'octubre de 1948) és un actor i productor de televisió anglès, més conegut pel seu paper de superintendent en cap de detectiu Christopher Foyle a la sèrie dramàtica ITV Foyle's War entre 2002 i 2015. També va interpretar el paper de Bill Tanner en dos Pel·lícules de James Bond i la de John Farrow a la sèrie de comèdies de la BBC Four Brian Pern.

Més informació sobre Michael Kitchen Menys sobre Michael Kitchen

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Rowena MillerCasat1988 -
#1

Rowena Miller

1988

Rowena Miller i Michael Kitchen estan casats ...[veure parella] #1

Rowena Miller

1988

Rowena Miller i Michael Kitchen estan casats.

Relació 33 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Michael Kitchen72 Escorpíactor
Britànic
Rowena Miller- Actriu
Britànic

Galeria de fotos

Michael Kitchen Michael Kitchen La comèdia dels errors Fora d’Àfrica: Michael Kitchen Thomas Toads Michael Kitchen Michael Kitchen Michael Kitchen Michael Kitchen Michael Kitchen Michael Kitchen Michael Kitchen

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Brian Pern: Un homenatge2017John FarrowTV Movie
La col.lecció2016Frederic LemairePrograma de televisió
La vida del rock amb Brian Pern2014John FarrowPrograma de televisió
Calor blanc2012Jack (dia actual)Programa de televisió
Clowning Around2012Clive Davies Cap de Clowns UK (veu)Pel · lícula curta
Hacks2012Festa de StanhopeTV Movie
La meva setmana amb Marilyn2011Hugh PercevalPel·lícula
Mòbil2007David WestPrograma de televisió
Caient2005Henry KentTV Movie
Coartada2003Greg BrentwoodTV Movie
crisi2003Dr. AdamsPel · lícula curta
Guerra de Foyle2002Christopher FoylePrograma de televisió
Dia d'Any Nou2000RobinPel·lícula
Prova de la vida2000Ian HaveryPel·lícula
Lorna Doone2000El jutge JeffreysTV Movie
Segona vista: Parasomni2000Bruce RoddamTV Movie
El món secret de Michael Fry2000HerbiePrograma de televisió
L’Holocaust en judici2000Prof. Richard EvansTV Movie
El món no és prou gran1999TannerPel·lícula
Oliver Twist1999Senyor BrownlowPrograma de televisió
Sempre i tothom1999Jack TurnerPrograma de televisió
Últim contracte1998Ray LambertPel·lícula
Temerari: la seqüela1998Richard CraneTV Movie
Sra. Dalloway1997Peter WalshPel·lícula
Temerari1997Richard CranePrograma de televisió
Granja Sunnyside1997LetchworthPrograma de televisió
Un escàndol reial1996Lord MalmesburyTV Movie
El desert1996Luther AdamsPrograma de televisió
Dalziel i Pascoe1996Philip SwainPrograma de televisió
GoldenEye1995Bill TannerPel·lícula
Segrestat1995William ReidTV Movie
Els Bucaners1995Sir Helmsley ThwaitePrograma de televisió
El vendaval penjat1995El capità William TownsendPrograma de televisió
Ciutat vella bruta1995Jeremy SwainTV Movie
Dandelion Dead1994Major Herbert Rowse ArmstrongPrograma de televisió
Doomsday Gun1994Chris CowleyTV Movie
Harry Enfield i Chums1994David el DirectorPrograma de televisió
Peu al cel1994Dudley HoopermanPrograma de televisió
Ostatge1993FredericksPel·lícula
El judici1993BlocPel·lícula
Per jugar al rei1993El reiPrograma de televisió
Un toc de gelada1992Jonathan MeyerbridgePrograma de televisió
Entre les línies1992Roger BoshierPrograma de televisió
Shakespeare: Els contes animats1992Narrador, PolixenesPrograma de televisió
The Young Indiana Jones Chronicles1992Lloyd GeorgePrograma de televisió
Els bons nois1992Graham CroxleyPrograma de televisió
Els Culpables1992Steven VeyTV Movie
Abril encantat1991George BriggsPel·lícula
La guerra que no s’acaba mai19912n representant atenèsTV Movie
Advocats I1991James McCandlishPrograma de televisió
Fools of Fortune1990Senyor QuintonPel·lícula
La Casa de Rússia1990ClivePel·lícula
Chancer1990RomàPrograma de televisió
La immersió1989MaonsPel·lícula
Creuant la llibertat1989Major DiessenTV Movie
Mantingueu-vos afortunats1989Ray MonkPrograma de televisió
Ball-Trap al Cote Sauvage1989Cara somrientTV Movie
El joc de la justícia1989Tim ForsythePrograma de televisió
Inspector Morse1987Russell ClarkPrograma de televisió
Sulf i Treacle1987Martin TaylorTV Movie
Benedicció1986Donald BlakePrograma de televisió
Lovejoy1986David HerbertPrograma de televisió
Fora d’Àfrica1985BerkeleyPel·lícula
La versió de Browning1985Frank HunterTV Movie
Primera pantalla1985Bill AnglèsPrograma de televisió
Cançó d'amor1985William HatchardTV Movie
Nit de teatre1985DavidPrograma de televisió
Freud1984Ernst von Fleischl-MarxowPrograma de televisió
Cap de setmana Playhouse1984EdPrograma de televisió
Natura morta1984BobTV Movie
La comèdia dels errors1983Antífol d’Efes, Antífol de SiracusaTV Movie
El rei Lear1982EdmundTV Movie
El Búnquer1981Rochus MischTV Movie
Maybury1981Martin CharltonPrograma de televisió
El llarg i el curt i l’alt1981Pte. BamforthTV Movie
Vidre trencador1980LarnerPel·lícula
Lady Killers1980Reverend Pare M'EneryPrograma de televisió
Farsa del dormitori1980efecteTV Movie
Cap al matí1980Pel · lícula curta
Festival: El misàntrop1980acastaTV Movie
Menys1979Tony maltèsPrograma de televisió
Contes de l’inesperat1979ArturPrograma de televisió
La terra de ningú1978AcollimentTV Movie
Els professionals1977DuffyPrograma de televisió
romanç1977Maurice RossiterPrograma de televisió
Bèsties1976Bob CurryPrograma de televisió
Un divorci1976LaurenceTV Movie
Salvatges1975Carlos EsquerdoTV Movie
Caiguda d’Àligues1974TrotskiPrograma de televisió
Gent de Churchill1974John Wilmot, comte de RochesterPrograma de televisió
Set cares de dona1974ArchiePrograma de televisió
Primera vida de Stephen Hind, The1974Stephen HindPrograma de televisió
BBC2 Playhouse1973Peter, Rose S.J.Programa de televisió
Grans misteris1973Herbert WhitePrograma de televisió
thriller1973George Newton, IanPrograma de televisió
El gran món del misteri1973George NewtonPrograma de televisió
Centre Play1973L'estudiantPrograma de televisió
Marcat com a personal1973SimóPrograma de televisió
Els Brontës de Haworth1973Branwell BrontëPrograma de televisió
Dràcula A.D. 19721972GregPel·lícula
Importància del país1972Henry BatleyPrograma de televisió
New Scotland Yard1972Peter CoppardPrograma de televisió
Jackanory Playhouse1972Rei BarbanerPrograma de televisió
Late Night Theatre1972PaulPrograma de televisió
Unman, Wittering i Zigo1971BungabinePel·lícula
Obra mestra clàssica1971ParePrograma de televisió
Juga per avui1970Alan, Dick Foster, StephenPrograma de televisió
Home al cim1970TrevorPrograma de televisió
Crim de passió1970Philippe VillonPrograma de televisió
ITV Saturday Night Theatre1969Programa de televisió
ITV Playhouse1967TommyPrograma de televisió
Teatre de trenta minuts1965WallerPrograma de televisió
Història d'amor1963RoyPrograma de televisió
Cotxes Z1962Ray HallPrograma de televisió
Dramàtica ITV Sunday Night1959KenPrograma de televisió
The Kemps: All TrueHarvey SticklesTV Movie
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...