Principal Relacions Michael C. Hall

Michael C. Hall

Michael C. Hall CasatRang 3267 284Edat Zodiac de 50 anys Aquari Relacions 5 en total

Amb qui surt ara mateix?

Michael C. Hall i Morgan MacgregorMorgan Macgregor i Michael C. Hall han estat casats durant 5 anys des del 29 de febrer de 2016. veure relació

Relacions

Michael C. Hall estava casat anteriorment amb Jennifer Carpenter(2008 - 2010)i Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall ha tingut relacions amb Vanessa Abrue(2011)i Julia Stiles(2010).



Sobre

Michael C. Hall és un actor nord-americà de 50 anys. Nascut Michael Carlyle Hall l'1 de febrer de 1971 a Raleigh, Carolina del Nord, és famós per David Fisher a Six Feet Under i Dexter Morgan a Dexter en una carrera que abasta el 1995 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Aquari.

Michael C. Hall ha participat en 8 enfrontaments en pantalla, inclòs Dane DeHaan Mata els teus estimats (2013), Jaime Murray in Dexter (2006), Jodi Balfour a La Corona (2016), Julia Stiles a Dexter (2006)i Mathew St. Patrick a Sis peus sota (2001).

Michael C. Hall forma part de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors d’escena nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Michael C. Hall. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat38 anys, 8 mesos5 anys, 7 mesos3 anys, 1 mes
Cites29 mesos, 5 dies4 mesos, 17 dies-
total58 anys, 8 mesos3 anys, 6 mesos9 mesos, 5 dies

Detalls

NomMichael
Segon nomCarlyle
CognomSaló
Nom complet al naixementMichael Carlyle Hall
Edat50 anys
Aniversari1 de febrer de 1971
Lloc de naixementRaleigh, Carolina del Nord
Alçada5 '10½' (179 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsVerd
Color de cabellxarxa
Signe del zodíacAquari
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatEarlham College, Richmond, IN (1993), MFA, Universitat de Nova York
Text d’ocupacióActor.
Ocupacióactor
Reclama famaDavid Fisher a Six Feet Under i Dexter Morgan a Dexter
Any (s) actiu (s)1999 – actualitat, 1995 – actualitat
Llocs web oficialswww.michaelchall.org
PareWilliam Carlyle Hall
MareJanice Styons Hall

Michael Carlyle Hall (nascut l'1 de febrer de 1971) és un actor, músic i productor nord-americà. És conegut sobretot pels seus papers com Dexter Morgan, assassí en sèrie i analista de vessaments de sang a la sèrie Showtime Dexter, i com David Fisher a la sèrie dramàtica HBO Six Feet Under. El 2010, Hall va guanyar un Globus d'Or i un Screen Actors Guild Award pel seu paper a Dexter. També ha actuat en espectacles de Broadway, ha narrat audiollibres i actualment és el vocalista principal de la banda Princess Goes to the Butterfly Museum.

Més informació sobre Michael C. Hall Menys sobre Michael C. Hall

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Morgan MacgregorCasatSet 2012present8 anys
4Vanessa AbrueRelació R mar 2011Desembre de 20119 mesos
3Julia StilesRelació R 20102010-
2Jennifer CarpenterCasatNovembre de 2007Desembre de 20103 anys
1Amy SpangerCasat200120065 anys
Morgan Macgregor #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor i Michael C. Hall tenen ...[veure parella] Vanessa Abrue #4rumor

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue i Michael C. Hall eren rumors ...[veure parella] Julia Stiles #3rumor

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall i Julia Stiles estan separats ...[veure parella] Jennifer Carpenter #2

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter i Michael C. Hall van ser ...[veure parella] Amy Spanger #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger i Michael C. Hall es van divorciar ...[veure parella] #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor i Michael C. Hall estan casats des de fa cinc anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el setembre de 2012 i es van casar el 29 de febrer de 2016.



Relació 8 anys MesuraResultatZodiac xinés100%Edat13%'> Compatibilitat el 28% veure relació #4

Vanessa Abrue

2011 (Remor)

Es rumoreja que Vanessa Abrue es va connectar amb Michael C. Hall el març de 2011.

Relació 9 mesos MesuraResultatZodiac xinés60%Edat44%'> Compatibilitat 26% veure relació #3

Julia Stiles

2010 (Remor)

Es rumoreja que Michael C. Hall es va connectar amb Julia Stiles el 2010.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #2

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter i Michael C. Hall es van casar durant un any. Van sortir durant un any després de reunir-se el novembre de 2007 i es van casar el 31 de desembre de 2008. Un any després es van divorciar el 2 de desembre de 2011.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 81% veure relació #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger i Michael C. Hall van estar casats durant 3 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 2001 i es van casar l'1 de maig de 2002. 3 anys després es van divorciar el 2006.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Edat98%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Michael C. Hall50 Aquariactor
Nord-americà
Morgan Macgregor34 Escriptor
Canadenc
Vanessa Abrue35 Altres
Nord-americà
Julia Stiles40 ÀriesActriu
Nord-americà
Jennifer Carpenter41 SagitariActriu
Nord-americà
Amy Spanger49 VergeActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

La corona - Michael C. Hall La corona (2016) La corona (2016) Mark Felt: L'home que va derrocar la Casa Blanca (2017) Dexter Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013 Michael C. Hall passejant el seu gos a Los Feliz, Califòrnia, el 24 de desembre de 2013

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L’Informe2019Thomas EastmanPel·lícula
A l’ombra de la Lluna2019HoltPel·lícula
Nit de jocs2018El búlgarPel·lícula
Caixa forta2018Tom DelaneyPrograma de televisió
Mark Felt: l’home que va enderrocar la Casa Blanca2017John DeanPel·lícula
L'adreça de Gettysburg2016Leonard Swett (veu)Pel·lícula
Christine2016JordiPel·lícula
La Corona2016President KennedyPrograma de televisió
Després d’Adderall2016DirectorPel·lícula
Estrella contra les forces del mal2015Veus addicionals, ToffeePrograma de televisió
Documental ara!2015Billy May 'Dead Eyes' DempseyPrograma de televisió
Lliga de la Justícia: Cròniques de déus i monstres2015Batman, Kirk LangstromPrograma de televisió
Fred al juliol2014DadesPel·lícula
Mata els teus estimats2013David KammererPel·lícula
El riu2013El gurúPel · lícula curta
Ruth i Erica2012TomPrograma de televisió
El problema amb la felicitat2011Morris BlissPel·lícula
Peep World2010Jack MeyerwitzPel·lícula
Jugador2009Castell de KenPel·lícula
Dexter: talls primerencs2009Dexter MorganPrograma de televisió
Com cullerar amb Michael C. Hall2009Narrador (veu)Pel · lícula curta
Dexter2006Dexter MorganPrograma de televisió
Misteris dels maons2006Narrador (veu)TV Movie
CollegeHumor Originals2006BryanPrograma de televisió
Abandonat2004JonathanTV Movie
Xec de pagament2003Agent KleinPel·lícula
Sis peus sota2001David FisherPrograma de televisió
Mentre el món gira1956Jerry KleinPrograma de televisió
Shadowplay (sèrie de televisió)Tom FranklinPrograma de televisió
Joan i el foratBradPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Dane DeHaan i Michael C. HallDane DeHaan
    • Mata els teus estimats
      2013
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Jodi BalfourJodi Balfour
    • La Corona
      2016
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Mathew St. PatrickMathew St. Patrick
    • Sis peus sota
      2001
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Rebecca HallRebecca Hall
    • Christine
      2016
    [veure coincidència]
  • Michael C. Hall i Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [veure coincidència]
  • Michael Hall i Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.