Principal Relacions Mel B

Mel B

Mel B SolterRang 731 -129Edat del zodíac de 45 anys Bessons Relacions 12 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Mel B actualment és solter.

Relacions

Mel B estava casat anteriorment amb Stephen Belafonte(2007 - 2017)i Jimmy Gulzar(1998 - 2000).



Mel B ha tingut relacions amb Eddie Murphy(2006), Christine Crokos(2005), Max Beesley(2000 - 2002), Fjolnir Thorgeisson(1997 - 1998), Peter Andre(1996)El Horner del darrere(1994), Lady Victoria Hervey i Maksim Chmerkovskiy.

Mel B ha tingut una trobada amb Luann Lee(2008).

Es rumora que Mel B s’havia connectat amb Zac Efron(2017).



Sobre

Mel B és un músic britànic de 45 anys. Nascuda Melanie Janine Brown el 29 de maig de 1975 a Leeds, Yorkshire, Anglaterra, Regne Unit, és famosa per Scary Spice en una carrera que abasta 1993-actualitat. El seu signe del zodíac és Bessons.

Mel B ha estat en un enfrontament en pantalla amb Maksim Chmerkovskiy a Ballar amb les estrelles (2005).

Mel B és membre de les llistes següents: Spice Girls, participants en sèries de televisió de realitat nord-americana i naixements de 1975.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Mel B. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat210 anys, 1 mes6 anys2 anys
Cites82 anys5 mesos, 13 dies7 mesos, 4 dies
Trobada1---
Rumorós1---
total1210 anys, 1 mes1 any, 3 mesos7 mesos, 4 dies

Detalls

NomMelanie
Segon nomJanine
CognomMarró
Cognom de solteraMarró
Nom complet al naixementMelanie Janine Brown
Nom alternatiuScary Spice, Mel B, Melanie Brown, Melanie Gulzar, Melanie Janine Brown, Melanie G, Melanie B
Edat45 anys
Aniversari29 de maig de 1975
Lloc de naixementLeeds, Yorkshire, Anglaterra, Regne Unit
Alçada5 '5' (165 cm)
Pes60 lliures (132 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaCabell negre
Signe del zodíacBessons
Sexualitatbisexual
ÈtniaMultirracial
NacionalitatBritànic
InstitutIntake High School
Text d’ocupacióArtista de gravació, compositor, ballarí, actriu, autor, presentador de televisió, jutge i model de competició de talents
OcupacióMúsic
Reclama famaSpice de por
Gènere musical (text)R&B, Hip Hop, Pop, Dance-Pop, Soul, Dance
Any (s) actiu (s)1994 – actualitat, 1993 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficVirgin, Amber Café, EMI Music Australia, EMI
Actes associatsSpice Girls, Missy Elliott
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència Paradigma, Relacions Públiques B | W | R
Aprovació de la marca(1997) Anunci de televisió: Pepsi-Cola, (2000) Anunci de televisió de PSA per a Commission for Racial Equality., (2010) Anunci de televisió: Va aparèixer en un infomercial, dirigit per Christopher Steele i Rebecca Cardon, per al fitness 'Ab Rocket Twister' màquina., (2012) Anunci de televisió: sistema de pèrdua de pes Jenny Craig, (2013) Anunci de televisió: màquina d’exercici AB Rocket Twister., (2014) Anunci de televisió per a Costa Bingo 'Godzilla'
Bust (polzades)36
Mida de la tassaD
Cintura (polzades)26
Malucs (polzades)35
Mida de la sabata8,5 (EUA), 40,5 (UE), 7 (Regne Unit), 255 (J)
Llocs web oficialstwitter.com/OfficialMelB, www.melaniebrown.com/, http://melaniebrown.com, spicegirlsgem.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/melanie_brown/pictures/, www.allmovie.com/artist/melanie-brown- p242242
MareAndrea Brown (mare)
GermanaDanielle Brown
AmicMartine McCutcheon (van fer junts el Make A Wish Singalong - desembre 2007)
Persones preferidesMelanie Chisholm (cantant), Victoria Beckham (cantant), Emma Bunton (cantant), Geri Halliwell (cantant)
Bandes favoritesnoies picants

Melanie Janine Brown (nascuda el 29 de maig de 1975; noms artístics Melanie B i Mel B) és una cantant, compositora, rapera, personalitat televisiva i actriu britànica. Va guanyar fama als anys noranta com a membre del grup de noies Spice Girls, en el qual va ser sobrenomenada Scary Spice. Amb més de 85 milions de discos venuts a tot el món, el grup es va convertir en el grup femení més venut de tots els temps.

Més informació sobre Mel B Menys sobre Mel B

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Zac EfronTrobada R 20172017-
11Luann LeeTrobada20082008-
10Stephen BelafonteCasatfebrer 200720th Mar 201710 anys
9Eddie MurphyRelacióMaig del 2006Desembre 20067 mesos
8Christine CrokosRelació20052005-
7Max BeesleyRelació200020022 anys
6Jimmy GulzarCasat199820002 anys
5Fjolnir ThorgeissonRelació199719981 any
4Peter AndreRelació19961996-
3Tornada HornerDesconegut R 19941994-
2Lady Victoria HerveyDesconegut -
1Maksim ChmerkovskiyDesconegut R -
Zac Efron #12rumor

Zac Efron

2017

Mel B i Zac Efron estan separats ...[veure parella] Luann Lee #11

Luann Lee

2008

Luann Lee i Mel B estan separats ...[veure parella] Stephen Belafonte #10

Stephen Belafonte

2007 - 2017

Stephen Belafonte i Mel B es van divorciar el ...[veure parella] Eddie Murphy #9

Eddie Murphy

2006

Mel B i Eddie Murphy es van separar el 2006 després ...[veure parella] Christine Crokos #8

Christine Crokos

2005

Christine Crokos i Mel B estan separats ...[veure parella] Max Beesley #7

Max Beesley

2000 - 2002

Max Beesley i Mel B es van separar el 2002 després ...[veure parella] Jimmy Gulzar #6

Jimmy Gulzar

1998 - 2000

Jimmy Gulzar i Mel B es van divorciar el 1er J ...[veure parella] Fjolnir Thorgeisson #5

Fjolnir Thorgeisson

1997 - 1998

Fjolnir Thorgeisson i Mel B es van separar el 19 ...[veure parella] Peter Andre #4

Peter Andre

1996

Peter Andre i Mel B estan separats ...[veure parella] Tornada Horner #3rumor

Tornada Horner

1994

Mel B i Geri Horner estan separats ...[veure parella] Lady Victoria Hervey #2

Lady Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey i Mel B estaven en una relació ...[veure parella] Maksim Chmerkovskiy #1rumor

Maksim Chmerkovskiy

Es rumoreja que Maksim Chmerkovskiy i Mel B ...[veure parella] #12

Zac Efron

2017 (Remor)

Es rumora que Mel B es va connectar amb Zac Efron el 2017.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #11

Luann Lee

2008

Luann Lee i Mel B van tenir una trobada el 2008.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada37%Edat1%'> Compatibilitat 50% veure relació #10

Stephen Belafonte

2007 - 2017

Stephen Belafonte i Mel B van estar casats durant 9 anys. Van sortir durant 4 mesos després de reunir-se el febrer de 2007 i es van casar el 6 de juny de 2007. 9 anys després es van divorciar el 20 de març de 2017.

Relació 10 anys Nens 1 nen veure relació #9

Eddie Murphy

2006

Mel B i Eddie Murphy van ser del 2006 al desembre del 2006.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 70% Nens 1 nen veure relació #8

Christine Crokos

2005

Christine Crokos i Mel B van sortir el 2005.

veure relació #7

Max Beesley

2000 - 2002

Max Beesley i Mel B van ser del 2000 al 2002.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 86% veure relació #6

Jimmy Gulzar

1998 - 2000

Jimmy Gulzar i Mel B van estar casats durant 1 any. Van sortir durant 8 mesos després de reunir-se el 1998 i es van casar el 13 de setembre de 1998. Un any després es van divorciar l'1 de gener del 2000.

Relació 2 anys Nens 1 nen veure relació #5

Fjolnir Thorgeisson

1997 - 1998

Fjolnir Thorgeisson i Mel B van ser del 1997 al 1998.

Relació 1 anys veure relació #4

Peter Andre

1996

Peter Andre i Mel B van tenir una relació del 1996 al 1996.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 70% veure relació #3

Tornada Horner

1994 (Remor)

Es rumora que Mel B es va connectar amb Geri Horner el 1994.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat el 56% veure relació #2

Lady Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey i Mel B van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada19%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #1

Maksim Chmerkovskiy

(Remor)

Es rumoreja que Maksim Chmerkovskiy es va connectar amb Mel B.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 57% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Mel B45 BessonsMúsic
Britànic
Zac Efron33 lliuraactor
Nord-americà
Luann Lee60 AquariModel (adult / glamour)
Nord-americà
Stephen Belafonte- Productor de cinema / TV
Francès
Eddie Murphy60 ÀriesComediant
Nord-americà
Christine Crokos- Director
Nord-americà
Max Beesley50 Àriesactor
Britànic
Jimmy Gulzar- actor
Holandès
Fjolnir Thorgeisson-
Peter Andre48 peixCantant
Xipriota
Tornada Horner48 LeoCantant
Britànic
Lady Victoria Hervey44 lliuraSocialitat
Britànic
Maksim Chmerkovskiy41 CapricornBallarina
Ucraïnès
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Phoenix ChiDona19 de febrer de 199922 anys Jimmy Gulzar
Angel IrisDona3 d'abril de 200714 anys Eddie Murphy
MadisonDona1 de setembre de 20119 anys Stephen Belafonte

Galeria de fotos

Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York Mel B - America's Got Talent Temporada 8 Esdeveniment de catifes vermelles - Radio City Music Hall, Nova York

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Matant Hasselhoff2017Melanie Brown (sense acreditar)Pel·lícula
Ciutat de la xocolata: Las Vegas2016Brandy (com Melanie Brown)Pel·lícula
El pro2014Mel B (com Melanie Brown)TV Movie
Els dotze arbres del Nadal2013Cordelia (com Melanie Brown)TV Movie
Black Dynamite: The Animated Series2011Connie LingusPrograma de televisió
Dient mentides2008Maggie Thomas (com Melanie Brown)Pel·lícula
Diari secret d'una call girl2007Sylvia BurkePrograma de televisió
Estima el teu veí2006Lonnie (com Melanie Brown)Pel · lícula curta
El Seat Filler2004Sandie (com Melanie Brown)Pel·lícula
Dosi letal LD ​​502003Louise (com Melanie Brown)Pel·lícula
Crema-ho2003ClairePrograma de televisió
Peix2000Angela (com Melanie Brown)Pel · lícula curta
Desembarcament en bressol1998TV Movie
Spice World1997Scary Spice (com Melanie Brown)Pel·lícula
ABC TGIF1990Spice de porPrograma de televisió
Carrer de la Coronació1960Amy Nelson, treballadora de BettabuysPrograma de televisió
Les Spice GirlsScary Spice (veu, com Melanie Brown)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Melanie Brown i Maksim ChmerkovskiyMaksim Chmerkovskiy
    • Ballar amb les estrelles
      2005
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.