Principal Relacions Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor CasatRang 1713 179Edat 27 anys Zodiac Capricorn Relacions 2 en total Nens 1 nen

Amb qui està sortint ara mateix?

Daryl Sabara i Meghan TrainorMeghan Trainor i Daryl Sabara han estat casades des de fa dos anys des del 22 de desembre de 2018. veure relació

Relacions

Meghan Trainor ha tingut una trobada amb Charlie Puth(2015).

Sobre

Meghan Trainor és una cantant nord-americana de 27 anys. Nascuda Meghan Elizabeth Trainor el 22 de desembre de 1993 a Nantucket, Massachusetts, EUA, és famosa per la cançó 'All About That Bass' en una carrera que abasta el 2008 –actual i el 2009–. El seu signe del zodíac és Capricorn.



Meghan Trainor és membre de les llistes següents: artistes d’Epic Records, músics de ball nord-americans i cantants de pop americans.

Trey Songz té una núvia

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Meghan Trainor. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat14 anys, 10 mesos--
Trobada12 mesos, 1 dia--
total24 anys, 10 mesos2 anys, 6 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomMeghan
Segon nomElizabeth
CognomTrainor
Nom complet al naixementMeghan Elizabeth Trainor
Nom alternatiuMTrain
Edat27 anys
Aniversari22 de desembre de 1993
Lloc de naixementNantucket, Massachusetts, EUA
Alçada5 '4½' (164 cm)
Pes150 lliures (68 kg)
ConstruirMitjana
Color d'ullsVerd
Color de cabellRos
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutNauset Regional High School, North Eastham, MA
UniversitatBerklee College of Music
Text d’ocupacióCantant, compositor, productor
OcupacióCantant
Reclama famaLa cançó 'All About That Bass'
Gènere musical (text)Pop Bubblegum, Pop, Blue Eyed Soul, Doo-Wop, R&B, soul blue eye, hip hop
Any (s) actiu (s)2010-actualitat, 2008-actualitat, 2009-actualitat
Instrument (text)Veus, ukuele, banjo, baix, guitarra, teclat, percussió, trompeta, piano, ukelele, teclats
Segell discogràficÈpica, honesta OG
Actes associatsSigala, Ella Eyre, French Montana
Talent Agency (per exemple, Modelització)Atom Factory (Los Angeles), Richard De La Font Agency (LA)
Aprovació de la marcaSketchers (2016)
Bust (polzades)39
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)29
Malucs (polzades)39
Mida de la roba12
Mida de la sabata9
Llocs web oficialsmeghan-tranior.com, en.wikipedia.org/wiki/Meghan_Trainor, twitter.com/meghan_trainor, www.facebook.com/meghantrainorsongs, http://www.meghan-trainor.com, http: // Meghan-Trainor. com, www.instagram.com/meghan_trainor, www.nndb.com/people/652/000395464/, www.biography.com/people/meghan-trainor
PareGary Trainor
MareKelli Trainor
GermàRyan Trainor, Justin Trainor
AmicCharlie Puth, Nick Jonas, Demi Lovato, Ariana Grande, Selena Gomez, Frankie Grande, Charli XCX, Sam Smith, Taylor Swift, Jessie J, Who Is Fancy, Chloë Grace Moretz, Brooklyn Beckham
Animals domèsticsBiggie (gos)

Meghan Elizabeth Trainor (nascuda el 22 de desembre de 1993) és una cantautora nord-americana i jutge de talent show. Va guanyar protagonisme després de signar amb Epic Records el 2014 i llançar el seu senzill debut 'All About That Bass', que va arribar al número u de la llista Billboard Hot 100 dels EUA i va vendre 11 milions de còpies a tot el món i va cridar el seu contingut líric. Trainor ha publicat tres àlbums d’estudi amb el segell i ha rebut diversos premis i nominacions, inclòs el premi Grammy 2016 al millor artista nou.



Més informació sobre Meghan Trainor Menys sobre Meghan Trainor

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Daryl SabaraCasatjuliol 2016present4 anys
1Charlie PuthTrobadaoctubre 2015Desembre de 20152 mesos
Daryl Sabara #2

Daryl Sabara

2016

Meghan Trainor i Daryl Sabara han estat mar ...[veure parella] Charlie Puth #1

Charlie Puth

2015

Meghan Trainor i Charlie Puth es van separar a ...[veure parella] #2

Daryl Sabara

2016

Meghan Trainor i Daryl Sabara estan casades des de fa dos anys. Havien sortit 1 any després de reunir-se el juliol del 2016. Després d’un any de compromís, es van casar el 22 de desembre de 2018.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 48% Nens 1 nen veure relació #1

Charlie Puth

2015

Meghan Trainor i Charlie Puth van tenir una trobada l’octubre del 2015.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 49% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Meghan Trainor27 CapricornCantant
Nord-americà
Daryl Sabara28 Bessonsactor
Nord-americà
Charlie Puth29 SagitariCantant
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
RileyHome8 de febrer de 20213 mesos Daryl Sabara

Galeria de fotos

Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x The Powerpuff Girls Runway Show a Hollywood

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
#KidsTogether: l'Ajuntament de Nickelodeon2020JoPrograma de televisió
Celebrity Watch Party2020JoPrograma de televisió
L’especial del dia del nas vermell2020AutònomPrograma de televisió
Playmobil: la pel·lícula2019Fada Padrina (veu)Pel·lícula
Aquesta bèstia gegant que és l’economia global2019Estrella convidadaPrograma de televisió
L’espectacle de Kelly Clarkson2019AutoconvidatPrograma de televisió
Blue's Clues & You2019Arc de Sant MartíPrograma de televisió
Songland2019Convidat automusicalPrograma de televisió
La 61a edició dels premis Grammy2019Ella mateixa - PresentadoraPrograma de televisió
Una mica tard amb Lilly Singh2019Ella mateixaPrograma de televisió
Celebració del 50è aniversari de Sesame Street2019JoPrograma de televisió
The Four: Battle for Stardom2018Ella mateixa - JutgePrograma de televisió
Teen Choice 20182018AutònomPrograma de televisió
GMA3: Strahan, Sara i Keke2018JoPrograma de televisió
Un Nadal llegendari amb John i Chrissy2018Ella mateixaPrograma de televisió
El meravellós món de Disney: festa màgica2018AutònomPrograma de televisió
Barrufets: el poble perdut2017BarrufetMelodia (veu)Pel·lícula
Deixeu anar el micròfon2017Ella mateixaPrograma de televisió
Ellen's Game of Games2017Meghan TrainorPrograma de televisió
La 42a edició dels premis People’s Choice2016Ella mateixaPrograma de televisió
La 58a edició dels premis Grammy2016Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
Codi d'estil en directe2016Ella mateixa 1 episodi, 2016Programa de televisió
IHeartRadio Music Awards 20162016AutònomPrograma de televisió
2016 Billboard Music Awards2016AutònomPrograma de televisió
Chelsea2016Ella mateixaPrograma de televisió
Grans èxits2016JoPrograma de televisió
Desafiament de festa Potluck de Martha & Snoop2016Ella mateixaPrograma de televisió
Ràdio Disney Music Awards2016Ella mateixaPrograma de televisió
The Late Late Show amb James Corden2015JoPrograma de televisió
Lip Sync Battle2015AutònomPrograma de televisió
La 57a edició dels premis Grammy2015Ella mateixa - PresentadoraPrograma de televisió
Premis Nickelodeon Kids 'Choice 20152015Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
IHeartRadio Music Awards2015Ella mateixaPrograma de televisió
Premis Billboard Music 20152015Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
The Late Show amb Stephen Colbert2015Convidat automusicalPrograma de televisió
Inabastable2014AbbyPrograma de televisió
L'espectacle d'aquesta nit protagonitzat per Jimmy Fallon2014Convidat automusicalPrograma de televisió
American Music Awards 20142014Ella mateixaPel·lícula
American Music Awards 20142014JoPrograma de televisió
Vetlla de Cap d’Any Primetime de Dick Clark amb Ryan Seacrest 20152014Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
Concert especial iHeart Radio Jingle Ball 20142014Ella mateixaPrograma de televisió
El Real2013JoPrograma de televisió
D'acord! TV2013JoPrograma de televisió
The Voice UK2012AutoentrenadorPrograma de televisió
Llar i família2012JoPrograma de televisió
La veu2011Auto - mentorPrograma de televisió
Dish Nation2011JoPrograma de televisió
La Xerrada2010JoPrograma de televisió
RuPaul's Drag Race2009Jutge autoconvidatPrograma de televisió
Mireu què passa: en directe2009JoPrograma de televisió
C per a tu2009JoPrograma de televisió
L’espectacle de Graham Norton2007Convidat automusicalPrograma de televisió
The One Show2006JoPrograma de televisió
Ballant amb les estrelles2005Convidat automusicalPrograma de televisió
Entertainment Tonight Canada2005Ella mateixaPrograma de televisió
L’Insider2004Ella mateixaPrograma de televisió
El factor X2004Ella mateixa - Mentor convidatPrograma de televisió
L’Insider2004Ella mateixaPrograma de televisió
El Show d’Ellen DeGeneres2003Convidat automusicalPrograma de televisió
Jimmy Kimmel en directe!2003Convidat automusicalPrograma de televisió
El millor èxit dels EUA2003JoPrograma de televisió
CMT Cruïlla2002Ella mateixaPrograma de televisió
Lorena2001AutoconvidatPrograma de televisió
Accediu a Hollywood1996Ella mateixaPrograma de televisió
E! En directe des de la catifa vermella1995Ella mateixaPrograma de televisió
Extra amb Billy Bush1994JoPrograma de televisió
CBS Aquest matí1992JoPrograma de televisió
Viu amb Kelly i Ryan1988Convidat automusicalPrograma de televisió
Entreteniment aquesta nit1981JoPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975Convidat automusicalPrograma de televisió
El preu és correcte1972JoPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...