Principal Relacions Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Matthew Gray GublerRang 364 -132Edat 41 anys Zodíac peix Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Matthew Gray Gubler és possiblement solter.

Relacions

Matthew Gray Gubler ha tingut relacions amb Victoria Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)i Eve Wind.



qui és chink santana muller

Sobre

Matthew Gray Gubler és un actor nord-americà de 41 anys. Nascut el 9 de març de 1980 a Las Vegas, Nevada, EUA i format a l'Acadèmia d'Estudis Internacionals de Las Vegas, és famós per Criminal Minds en una carrera que abasta des de 2004 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Peixos.

Matthew Gray Gubler ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Anna Faris Alvin i els esquirols: el Squeakquel (2009), Kat Dennings a Gòtic suburbà (2014)i Mindy Cohn a Scooby Doo! Llegenda del fantasma (2011).

Matthew Gray Gubler és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de veu nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Matthew Gray Gubler. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites42 anys10 mesos, 27 dies7 mesos, 2 dies
total42 anys10 mesos, 27 dies7 mesos, 2 dies

Detalls

NomMateu
Segon nomGris
CognomGubler
Nom complet al naixementMatthew Gray Gubler
Nom alternatiuEl Gube
Edat41 anys
Aniversari9 de març de 1980
Lloc de naixementLas Vegas, Nevada, USA
Alçada6 '1¼' (186 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaCabell
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutLas Vegas Academy of Peforming Arts High School, Las Vegas Academy of International Studies
UniversitatNew York Tisch School of the Arts, Tisch School of the Arts
Text d’ocupacióActor / Model
Ocupacióactor
Reclama famaMents criminals
Any (s) actiu (s)2004 - actualitat, 2004 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió de models d’ADN - Nova York
Llocs web oficialswww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
PareJohn Gubler
MareMarilyn Gubler
GermàGubler gris
GermanaLaura Dahl (És dissenyadora de moda)
Membre de la famíliaMaxwell Kelch (avi)
Animals domèsticsMallory (gos)
Colors preferitsVermell, verd

Matthew Gray Gubler (Estats Units, 9 de març de 1980) és un actor, cineasta, model de moda, pintor, il·lustrador, director i autor nord-americà. És conegut sobretot pel seu paper com a perfilador criminal Dr. Spencer Reid al programa de televisió CBS Criminal Minds, i ha dirigit alguns dels episodis del programa. Gubler ha aparegut a The Life Aquatic amb Steve Zissou, (500) Days of Summer, Life After Beth, Suburban Gothic, Newness, i com a veu de Simon a Alvin and the Chipmunks i les seves tres seqüeles.

Més informació sobre Matthew Gray Gubler Menys sobre Matthew Gray Gubler

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Victoria AsherRelació201020111 any
3Marisa MorrisRelació200820102 anys
2Kat DenningsRelacióGener de 2007Agost 20077 mesos
1Eve WindDesconegut -
Victoria Asher #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher i Matthew Gray Gubler són ...[veure parella] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris i Matthew Gray Gubler es separen ...[veure parella] Kat Dennings #2

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler i Kat Dennings se separen ...[veure parella] Eve Wind #1

Eve Wind

Eve Wind i Matthew Gray Gubler estaven en una re ...[veure parella] #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher i Matthew Gray Gubler van tenir una relació entre el 2010 i el 2011.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris i Matthew Gray Gubler van ser del 2008 al 2010.

qui va robar lowe date
Relació 2 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació #2

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler i Kat Dennings van ser de gener a agost del 2007.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 55% veure relació #1

Eve Wind

Eve Wind i Matthew Gray Gubler van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Matthew Gray Gubler41 peixactor
Nord-americà
Victoria Asher37 CapricornCantant
Nord-americà
Marisa Morris33 BessonsActriu
Portuguès
Kat Dennings34 BessonsActriu
Nord-americà
Eve Wind33 LeoCantant
Nord-americà

Galeria de fotos

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cinema Toast2021Programa de televisió
Rei cavaller2020EspinaPel·lícula
Horse Girl2020Darren ColtPel·lícula
Sort per a principiants2020FranklinPel · lícula curta
Dollface2019WesPrograma de televisió
Finals, Principis2019AdrianPel·lícula
Zoe2018Home flacPel·lícula
Confessions del campament2018Programa de televisió
68 Mata2017XipPel·lícula
Novetat2017PaulPel·lícula
Trash Fire2016CalebPel·lícula
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip2015Simon (veu)Pel·lícula
Aire calent2015LesleyPel·lícula
Banda de Lladres2015Joe HarperPel·lícula
Bella noia2014ZiggyPel·lícula
La vida després de Beth2014Kyle OrfmanPel·lícula
Gòtic suburbà2014RaymondPel·lícula
Desig2014JamesPel · lícula curta
El Hormiguero MX2014Programa de televisió
Excisió2012Senyor ClaybaughPel·lícula
La bellesa dins2012Àlex # 26, Àlex # 42Programa de televisió
La corba d’aprenentatge2012David Sedaris (veu)Pel · lícula curta
La bellesa dins: els diaris de vídeo d’Alex2012Alex # 42Programa de televisió
Magic Valley2011tassaPel·lícula
Alvin i els esquirols: naufragats2011Simon (veu)Pel·lícula
500 dies d'estiu2009PaulPel·lícula
Alvin i els esquirols: el Squeakquel2009Simon (veu)Pel·lícula
Com ser un assassí en sèrie2008BartPel·lícula
El Gran Buck Howard2008RussellPel·lícula
Alvin i els Esquirols2007Simon (veu)Pel·lícula
RV2006Joe joePel·lícula
Matthew Gray Gubler: El documental no autoritzat2006Pel · lícula curta
Ments criminals2005Dr. Spencer ReidPrograma de televisió
The Life Aquatic amb Steve Zissou2004Intern 1Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Matthew Gray Gubler i Anna FarisAnna Faris
    • Alvin i els esquirols: el Squeakquel
      2009
    [+1 més]
  • Matthew Gray Gubler i Kat DenningsKat Dennings
    • Gòtic suburbà
      2014
    [veure coincidència]
  • Mindy Cohn i Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby Doo! Llegenda del fantasma
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès