Principal Relacions Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Matthew Gray GublerRang 364 -132Edat 41 anys Zodíac peix Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Matthew Gray Gubler és possiblement solter.

Relacions

Matthew Gray Gubler ha tingut relacions amb Victoria Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)i Eve Wind.



qui és chink santana muller

Sobre

Matthew Gray Gubler és un actor nord-americà de 41 anys. Nascut el 9 de març de 1980 a Las Vegas, Nevada, EUA i format a l'Acadèmia d'Estudis Internacionals de Las Vegas, és famós per Criminal Minds en una carrera que abasta des de 2004 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Peixos.

Matthew Gray Gubler ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Anna Faris Alvin i els esquirols: el Squeakquel (2009), Kat Dennings a Gòtic suburbà (2014)i Mindy Cohn a Scooby Doo! Llegenda del fantasma (2011).

Matthew Gray Gubler és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de veu nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Matthew Gray Gubler. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites42 anys10 mesos, 27 dies7 mesos, 2 dies
total42 anys10 mesos, 27 dies7 mesos, 2 dies

Detalls

NomMateu
Segon nomGris
CognomGubler
Nom complet al naixementMatthew Gray Gubler
Nom alternatiuEl Gube
Edat41 anys
Aniversari9 de març de 1980
Lloc de naixementLas Vegas, Nevada, USA
Alçada6 '1¼' (186 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaCabell
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutLas Vegas Academy of Peforming Arts High School, Las Vegas Academy of International Studies
UniversitatNew York Tisch School of the Arts, Tisch School of the Arts
Text d’ocupacióActor / Model
Ocupacióactor
Reclama famaMents criminals
Any (s) actiu (s)2004 - actualitat, 2004 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió de models d’ADN - Nova York
Llocs web oficialswww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
PareJohn Gubler
MareMarilyn Gubler
GermàGubler gris
GermanaLaura Dahl (És dissenyadora de moda)
Membre de la famíliaMaxwell Kelch (avi)
Animals domèsticsMallory (gos)
Colors preferitsVermell, verd

Matthew Gray Gubler (Estats Units, 9 de març de 1980) és un actor, cineasta, model de moda, pintor, il·lustrador, director i autor nord-americà. És conegut sobretot pel seu paper com a perfilador criminal Dr. Spencer Reid al programa de televisió CBS Criminal Minds, i ha dirigit alguns dels episodis del programa. Gubler ha aparegut a The Life Aquatic amb Steve Zissou, (500) Days of Summer, Life After Beth, Suburban Gothic, Newness, i com a veu de Simon a Alvin and the Chipmunks i les seves tres seqüeles.

Més informació sobre Matthew Gray Gubler Menys sobre Matthew Gray Gubler

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Victoria AsherRelació201020111 any
3Marisa MorrisRelació200820102 anys
2Kat DenningsRelacióGener de 2007Agost 20077 mesos
1Eve WindDesconegut -
Victoria Asher #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher i Matthew Gray Gubler són ...[veure parella] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris i Matthew Gray Gubler es separen ...[veure parella] Kat Dennings #2

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler i Kat Dennings se separen ...[veure parella] Eve Wind #1

Eve Wind

Eve Wind i Matthew Gray Gubler estaven en una re ...[veure parella] #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher i Matthew Gray Gubler van tenir una relació entre el 2010 i el 2011.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris i Matthew Gray Gubler van ser del 2008 al 2010.

qui va robar lowe date
Relació 2 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació #2

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler i Kat Dennings van ser de gener a agost del 2007.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 55% veure relació #1

Eve Wind

Eve Wind i Matthew Gray Gubler van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Matthew Gray Gubler41 peixactor
Nord-americà
Victoria Asher37 CapricornCantant
Nord-americà
Marisa Morris33 BessonsActriu
Portuguès
Kat Dennings34 BessonsActriu
Nord-americà
Eve Wind33 LeoCantant
Nord-americà

Galeria de fotos

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cinema Toast2021Programa de televisió
Rei cavaller2020EspinaPel·lícula
Horse Girl2020Darren ColtPel·lícula
Sort per a principiants2020FranklinPel · lícula curta
Dollface2019WesPrograma de televisió
Finals, Principis2019AdrianPel·lícula
Zoe2018Home flacPel·lícula
Confessions del campament2018Programa de televisió
68 Mata2017XipPel·lícula
Novetat2017PaulPel·lícula
Trash Fire2016CalebPel·lícula
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip2015Simon (veu)Pel·lícula
Aire calent2015LesleyPel·lícula
Banda de Lladres2015Joe HarperPel·lícula
Bella noia2014ZiggyPel·lícula
La vida després de Beth2014Kyle OrfmanPel·lícula
Gòtic suburbà2014RaymondPel·lícula
Desig2014JamesPel · lícula curta
El Hormiguero MX2014Programa de televisió
Excisió2012Senyor ClaybaughPel·lícula
La bellesa dins2012Àlex # 26, Àlex # 42Programa de televisió
La corba d’aprenentatge2012David Sedaris (veu)Pel · lícula curta
La bellesa dins: els diaris de vídeo d’Alex2012Alex # 42Programa de televisió
Magic Valley2011tassaPel·lícula
Alvin i els esquirols: naufragats2011Simon (veu)Pel·lícula
500 dies d'estiu2009PaulPel·lícula
Alvin i els esquirols: el Squeakquel2009Simon (veu)Pel·lícula
Com ser un assassí en sèrie2008BartPel·lícula
El Gran Buck Howard2008RussellPel·lícula
Alvin i els Esquirols2007Simon (veu)Pel·lícula
RV2006Joe joePel·lícula
Matthew Gray Gubler: El documental no autoritzat2006Pel · lícula curta
Ments criminals2005Dr. Spencer ReidPrograma de televisió
The Life Aquatic amb Steve Zissou2004Intern 1Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Matthew Gray Gubler i Anna FarisAnna Faris
    • Alvin i els esquirols: el Squeakquel
      2009
    [+1 més]
  • Matthew Gray Gubler i Kat DenningsKat Dennings
    • Gòtic suburbà
      2014
    [veure coincidència]
  • Mindy Cohn i Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby Doo! Llegenda del fantasma
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.