Principal Relacions Martin Henderson

Martin Henderson

Martin HendersonRang 1848 -431Edat 46 anys Zodíac lliura Relacions 5 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Martin Henderson és possiblement solter.

Relacions

Martin Henderson ha tingut relacions amb Radha Mitchell(2005 - 2006), Nicky Watson(1994)i Marnette Patterson.



Martin Henderson ha tingut una trobada amb Demi Moore(2012).

Es rumoreja que Martin Henderson es va connectar amb Aishwarya Rai Bachchan(2004).

Sobre

Martin Henderson és un actor neozelandès de 46 anys. Nascut el 8 d'octubre de 1974 a Auckland, Nova Zelanda i educat a la primària Birkenhead, és famós per The Ring en una carrera que abasta des de 1989 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.



Martin Henderson ha participat en 11 enfrontaments en pantalla, inclosa Angela Marie Dotchin Shortland Street (1992), A Britney Spears Britney Spears: Tòxica (2004), Greer Robson-Kirk a Shortland Street (1992), Jennifer Garner a Miracles del cel (2016)i Liddy Holloway a Shortland Street (1992).

Martin Henderson és membre de les llistes següents: naixements de 1974, actors infantils de Nova Zelanda i actors de cinema de Nova Zelanda.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Martin Henderson. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites37 mesos, 2 dies2 mesos, 10 dies-
Trobada1---
Rumorós1---
total57 mesos, 2 dies1 mes, 12 dies-

Detalls

NomMartin
CognomHenderson
Nom complet al naixementMartin Henderson
Edat46 anys
Aniversari8 d’octubre de 1974
Lloc de naixementAuckland, Nova Zelanda
Alçada5 '10½' (179 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsVerd
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ReligióAltres
ÈtniaBlanc
NacionalitatNeozelandès
InstitutWestlake Boys High School, primària de Birkenhead.
Text d’ocupacióActor, ajudant de direcció
Ocupacióactor
Reclama famaL'anell
Any (s) actiu (s)1988 – actualitat, 1989 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió 360
Aprovació de la marcaAnunci de televisió del Cadillac CTS del 2008
Llocs web oficialswww.martinhenderson.org/, instagram.com/martinhendersonofficial/, www.nndb.com/people/628/000044496/

Martin Henderson (nascut el 8 d'octubre de 1974) és un actor neozelandès conegut pels seus papers al drama mèdic ABC Off the Map com a Dr. Ben Keeton, al drama mèdic ABC Grey's Anatomy com a Dr. Nathan Riggs, al drama romàntic de Netflix Virgin River com Jack Sheridan i per la seva interpretació com a Noah Clay a la pel·lícula de terror The Ring del 2002, tot i que va ser conegut al seu país d'origen pel seu paper adolescent com Stuart Neilson a la telenovel·la Shortland Street.

Més informació sobre Martin Henderson Menys sobre Martin Henderson

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Demi MooreTrobadajuliol 2012juliol 2012-
4Radha MitchellRelacióoctubre 2005Maig del 20067 mesos
3Aishwarya Rai BachchanTrobada R 20042004-
2Nicky WatsonRelació19941994-
1Marnette PattersonRelació -
Demi Moore #5

Demi Moore

2012

Martin Henderson i Demi Moore estan separats ...[veure parella] Radha Mitchell #4

Radha Mitchell

2005 - 2006

Martin Henderson i Radha Mitchell es van separar ...[veure parella] Aishwarya Rai Bachchan #3rumor

Aishwarya Rai Bachchan

2004

Martin Henderson i Aishwarya Rai Bachchan a ...[veure parella] Nicky Watson #2

Nicky Watson

1994

Nicky Watson i Martin Henderson estan separats ...[veure parella] Marnette Patterson #1

Marnette Patterson

Marnette Patterson i Martin Henderson són ...[veure parella] #5

Demi Moore

2012

Martin Henderson i Demi Moore van tenir una trobada el juliol del 2012.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 24% veure relació #4

Radha Mitchell

2005 - 2006

Martin Henderson i Radha Mitchell van ser d’octubre de 2005 a maig de 2006.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 44% veure relació #3

Aishwarya Rai Bachchan

2004 (Remor)

Es rumoreja que Martin Henderson es va connectar amb Aishwarya Rai Bachchan el 2004.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 44% veure relació #2

Nicky Watson

1994

Nicky Watson i Martin Henderson van sortir el 1994.

MesuraResultatAlçada55%'> Compatibilitat 14% veure relació #1

Marnette Patterson

Marnette Patterson i Martin Henderson van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Martin Henderson46 lliuraactor
Neozelandès
Demi Moore58 EscorpíActriu
Nord-americà
Radha Mitchell47 EscorpíActriu
Australià
Aishwarya Rai Bachchan47 EscorpíActriu
Índia
Nicky Watson- Model (adult / glamour)
Neozelandès
Marnette Patterson41 TaureActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Hellbent Hellbent Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016) Miracles from Heaven (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El Gloaming2020Gareth McAvaneyPrograma de televisió
Riu Verge2019Jack SheridanPrograma de televisió
Els desconeguts: presa de nit2018MikePel·lícula
Hellbent2018Jeb DuprePel·lícula
Miracles del cel2016Kevin BeamPel·lícula
Everest2015Andy 'Harold' HarrisPel·lícula
juvenils2015OliverPel·lícula
La carretera vermella2014Harold JensenPrograma de televisió
Secrets i mentides2014Ben GundelachPrograma de televisió
Nus del diable2013Brent DavisPel·lícula
El moment2013Joan, PerePel·lícula
Vides secretes de marits i dones2013Kyle DunnTV Movie
Auckland Daze2012MartinPrograma de televisió
Fora del mapa2011dr. Ben KeetonPrograma de televisió
Reconstrucció2011JasonTV Movie
Casa per Nadal2010Ed jovePel·lícula
Rasclet2010Joshua FloydPrograma de televisió
Cedar Boys2009MathewPel·lícula
Dins de la caixa2009Jake FischerTV Movie
Batalla a Seattle2007JayPel·lícula
Senyor i senyora Smith2007John SmithTV Movie
Flyboys2006Reed CassidyPel·lícula
Smokin 'Aces2006Hollis ElmorePel·lícula
Peixet2005RayPel·lícula
Grey's Anatomy2005Dr. Nathan RiggsPrograma de televisió
Núvia i prejudici2004William DarcyPel·lícula
Contraris perfectes2004Drew CurtisPel·lícula
Parell motor2004FordPel·lícula
House M.D.2004JeffPrograma de televisió
Skagerrak2003Ian, KenPel·lícula
L'anell2002NoèPel·lícula
Parladors de vents2002NelliePel·lícula
L’estiu del meu desflorament2000LlucPel · lícula curta
Puntada1999Tom BradshawPel·lícula
Big Sky1997Scotty GibbsPrograma de televisió
Suor1996Tom nashPrograma de televisió
Punt de ressò1995Zac BrennanPrograma de televisió
Shortland Street1992Stuart NeilsonPrograma de televisió
El grup de Betty1990Programa de televisió
Raider of the South Seas1990Jack TaylorTV Movie
Llar i fora1988Geoff ThomasPrograma de televisió
Desconeguts1988ZanePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Angela Dotchin i Martin HendersonAngela Marie Dotchin
    • Shortland Street
      1992
    [veure coincidència]
  • Britney Spears i Martin HendersonBritney Spears
    • Britney Spears: Tòxica
      2004
    [veure coincidència]
  • Greer Robson i Martin HendersonGreer Robson-Kirk
    • Shortland Street
      1992
    [veure coincidència]
  • Jennifer Garner i Martin HendersonJennifer Garner
    • Miracles del cel
      2016
    [veure coincidència]
  • Liddy Holloway
    • Shortland Street
      1992
    [veure coincidència]
  • Martin Henderson i Aishwarya RaiAishwarya Rai Bachchan
    • Núvia i prejudici
      2004
    [veure coincidència]
  • Angela Bloomfield
    • Shortland Street
      1992
    [veure coincidència]
  • Luisa Burgess
    • Shortland Street
      1992
    [veure coincidència]
  • Monedes de Masuria
    • Parell motor
      2004
    [veure coincidència]
  • Martin Henderson i Piper PeraboPiper Perabo
    • Contraris perfectes
      2004
    [veure coincidència]
  • Naomi Watts i Martin HendersonNaomi Watts
    • L'anell
      2002
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Martin Henderson Menys enfrontaments a la pantalla de Martin Henderson

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.