Principal Cites Marianne Basler

Marianne Basler

Marianne BaslerEdat 57 anys Zodiac peix

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Marianne Basler és possiblement soltera.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Marianne Basler.



Sobre

Marianne Basler és una actriu francesa de 57 anys nascuda el 9 de març de 1964 a Brussel·les, Bèlgica. El seu signe del zodíac és Peixos

amb qui data de Harvey Levin

Marianne Basler és membre de les llistes següents: naixements de 1964, talons d’actor francès i talons d’actor de cinema francès.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Marianne Basler. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomMarianne
CognomBasler
Nom complet al naixementMarianne Basler
Nom alternatiuMarianne Basler
Edat57 anys
Aniversari9 de març de 1964
Lloc de naixementBrussel·les, Bèlgica
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacpeix
ÈtniaBlanc
NacionalitatFrancès
Text d’ocupacióActriu (86 crèdits) Director (2 crèdits) Escriptor (2 crèdits) Auto (2 crèdits)
OcupacióActriu
Any (s) actiu (s)1980-actualitat
Llocs web oficialswww.rottentomatoes.com/celebrity/marianne_basler/, www.allmovie.com/artist/marianne-basler-p4439

Marianne Basler (nascuda el 9 de març de 1964) és una actriu francesa. Va aparèixer en més de vuitanta pel·lícules des del 1980.

qui és el joc que data del 2016
Més informació sobre Marianne Basler Menys sobre Marianne Basler

Galeria de fotos

Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler Marianne Basler

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Un toc d’amor2020Geneviève GarlandPel·lícula
Les Michetonneuses2020Bénédicte de LouhanTV Movie
Amanda2018Maud SorelPel·lícula
Onades de xoc2018ChristinePrograma de televisió
Tren de vides o viatges d'Angelique2018Clarisse, l’amicPel·lícula
Fills del secret2018Lauriane DanrémontTV Movie
Els set desertors o la guerra massiva2017MadeleinePel·lícula
L’ànima del tigre2016MadeleinePel·lícula
La femella2016SuzannePel·lícula
De color vermell eren els liles2016Violaine WelshPel·lícula
Yves Saint Laurent2014Lucienne Saint-LaurentPel·lícula
Un pare culpable2014FlorènciaTV Movie
El primer estiu2014AngèlicaTV Movie
Mongeville2013Irene DampierrePrograma de televisió
Loulou, l’increïble secret2013Olympe (veu)Pel·lícula
Mitjanit a París2011Reialesa de VersallesPel·lícula
Fals culpable2011Isabelle VariniTV Movie
L’alegria de viure2011La senyora ChanteauTV Movie
Tornar a Mayerling2011Pel·lícula
La gent potser no ho sap2010IdaPel·lícula
Les senyores2010ÀngelaPrograma de televisió
Refractaris2009PetitPel·lícula
Bé o malament2009Joelle LensPrograma de televisió
Sense sensacions dures!2009Jeanne MatagnePel·lícula
Com un mal record2009MathildeTV Movie
Violació2009Delphine OdierTV Movie
A.D. La guerra de les ombres2008Raphaëlle MattéiPrograma de televisió
Un record2008La senyora WaltersTV Movie
A Maupassant2007Mare TuvachePrograma de televisió
Diables2007Germana AnastasieTV Movie
El sanglot dels àngels2007SophiePrograma de televisió
Senyor X, aquí diu Pierre Rabier2007Pel·lícula
RIU. Policia científica2006Paula GuibertPrograma de televisió
Flors per Algernon2006Sonia BrugèreTV Movie
Fantasmes2005FrancoisePel·lícula
Benvingut a Suïssa2004BeatriuPel·lícula
Un fill sense història2004PascaleTV Movie
L’illa atlàntica2003Yvonne LescotTV Movie
Carnets d'ado2003MarionPrograma de televisió
La caixa màgica2002LouPel·lícula
L’any de les noies grans2002JulietaTV Movie
El nen de la Il·lustració2002AngèlicaPrograma de televisió
Vés, petit!2002SimonePel·lícula
Qui sap2001SoniaPel·lícula
Julien l’aprenent2000LuciennePrograma de televisió
Només tenim una vida2000ClaireTV Movie
Boulevard du Palais1999Laurence ManetPrograma de televisió
Buidatge1998MireillePel·lícula
Una tarda al parc1998Pel · lícula curta
El perill d’estimar1998HelenTV Movie
Marquesa1997mrsPel·lícula
Louis Page1997Marthe DumortierPrograma de televisió
Objectiu bàsic1996Vanessa WengerTV Movie
La nina que mata1996JeanneTV Movie
El dolor de Bèlgica1995ConstançaPrograma de televisió
Mirades infantils1995Sophie sauzetPrograma de televisió
La història del dissabte1995Julia Jaspers, Raymonde, Rose CassentiPrograma de televisió
Farinelli1994Comtessa MauerPel·lícula
L’agenda1993NadinePel·lícula
La por1992Irene WeberTV Movie
Dóna-ho a les teves mans1991Dóna-ho a les teves mansPel·lícula
Maigret1991Madame QuatrePrograma de televisió
L’impur1991ChantalTV Movie
Blanc de banús1991Marie-France MarianiPel·lícula
Una nit de comèdia1991Una dona jovePel · lícula curta
Scooter de pedals, The1991Pel · lícula curta
Compra la teva vida1991ÀngelaTV Movie
Dones galants1990MargaridaPel·lícula
A l’estranger1990GrittePel·lícula
Desgarrador del cor1990Pel · lícula curta
Blat en flor1990La dame en blanc, Lady in WhiteTV Movie
La Revolució Francesa1989Gabrielle DantonPel·lícula
La ànima1989MarionPel·lícula
Un conte de soldat1988BonicPel·lícula
Restricció corporal1988Claire VignonPel·lícula
Gavina infernal, El1988Pel · lícula curta
Sempre que hi hagi dones1987JoannaPel·lícula
El casament bàrbar1987Nicole, la merePel·lícula
El beauf1987GiselePel·lícula
Doll - Els misteris de l'agència K, La1987TV Movie
Sèrie rosa1986Julie, la neboda-la nebodaPrograma de televisió
Rosa la rosa, noia pública1986RosaPel·lícula
El petit metge1986BettyPrograma de televisió
Pòstumament1986TV Movie
Els dos Fragonards1986MariannePel · lícula curta
Tres homes i un bressol1985NathaliePel·lícula
Misteri Alexina1985Marie AvrilPel·lícula
L’amor propi mai es manté així durant molt de temps1985BlancPel·lícula
La dona pública1984Un jove anarquistaPel·lícula
Seqüència negra1984NinaPrograma de televisió
Els amors dels anys 501984Programa de televisió
Els pares no són fàcils aquest any1984Pel·lícula
Aeroport1983Programa de televisió
Els assassinats a casa1982Pel·lícula
Julien Fontanes, magistrat1980MillyPrograma de televisió
Pedra dura pura1980TV Movie
Investigacions del comissari Maigret1967La ballarinaPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...