Principal Relacions Marcus Chong

Marcus Chong

Marcus ChongEdat de 53 anys Zodiac Càncer Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Marcus Chong és possiblement solter.

Relacions

Marcus Chong ha tingut una relació amb Nichole Choice(2004 - 2008).



Sobre

Marcus Chong és un actor nord-americà de 53 anys. Nascut Marcus Wyatt el 8 de juliol de 1967 a Seattle, Washington, EUA, és famós per The Matrix. El seu signe del zodíac és el càncer.

Marcus Chong és membre de les llistes següents: naixements de 1967, Gent de Seattle, Washington i actor de cinema nord-americà, esbossos de naixement dels anys 60.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Marcus Chong. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites14 anys, 1 mes--
total14 anys, 1 mes--

Detalls

NomMarcus
Segon nomScott
CognomChong
Nom complet al naixementMarcus Wyatt
Nom alternatiuMarcus Wyatt, Marcus Chong
Edat53 anys
Aniversari8 de juliol de 1967
Lloc de naixementSeattle, Washington, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacCàncer
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaLa matriu
Any (s) actiu (s)1978-actualitat

Marcus Chong (né Wyatt; 8 de juliol de 1967) és un actor nord-americà. És conegut per interpretar a Huey P. Newton a Panther (1995), dirigit per Mario Van Peebles i Tank the Operator a The Matrix (1999) i com a Miguel Mendez a Street Justice (1991-1993).

Més informació sobre Marcus Chong Menys sobre Marcus Chong

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Nichole ChoiceRelació2004febrer 20084 anys
Nichole Choice #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice i Marcus Chong es van separar a ...[veure parella] #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice i Marcus Chong van ser del 6 de desembre del 2003 al febrer del 2008.

Relació 4 anys MesuraResultatAlçada55%'> Compatibilitat 14% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Marcus Chong 53 Cànceractor
Nord-americà
Nichole Choice-

Galeria de fotos

Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Son Shine2013Darrell BrownPel · lícula curta
No 4 de venda2012Harry BelafontePel · lícula curta
Riu de formigó2009basePel · lícula curta
Avís de gravació2007CalebPrograma de televisió
El corb: pregària malvada2005GuerraPel·lícula
Numb3rs2005JonesPrograma de televisió
Llei i ordre: intenció penal2001John 'Johnny' WestPrograma de televisió
La matriu1999TancPel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Darrell GuanPrograma de televisió
Alta freqüència1998Jordan BarnesPel·lícula
Linc1998KenPrograma de televisió
Pantera1995Huey NewtonPel·lícula
Fill desaparegut1994Fu Qua Johnson (com a Marcus S. Chong)TV Movie
Vanishing Son II1994Va ser aquíTV Movie
Vanishing Son IV1994Fu Qua (com a Marcus S. Chong)TV Movie
Chicago Hope1994Ramsey ColemanPrograma de televisió
American Heart1992Terry CosmosPel·lícula
Venècia / Venècia1992Convidat a PartyPel·lícula
Vol d'Angel Negre1991Libèl·lulaTV Movie
Justícia de carrer1991Miguel MendezPrograma de televisió
The Knife and Gun Club1990JordiTV Movie
Generacions1989JazzmanPrograma de televisió
Temps difícils al planeta Terra1989TimPrograma de televisió
Dragnet1989Billy RobertsPrograma de televisió
Evil Altar1988Troy Long (com a Marcus Wyatt)Pel·lícula
Platja de la Sang19802nd Kid (com a Marcus Wyatt)Pel·lícula
La següent pel·lícula de Cheech i Chong1980Johnny (com Marcus Wyatt)Pel·lícula
La secció de referència1980Lider (com Marcus Wyatt)Pel · lícula curta
Arrels: les properes generacions1979Frankie WarnerPrograma de televisió
Els fets de la vida1979Noi jovePrograma de televisió
La síndrome de Llàtzer1979JerryPrograma de televisió
Dallas1978Jimmy MonroePrograma de televisió
Petita casa a la prada1974SamsóPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...