Principal Relacions Lucy Liu

Lucy Liu

Lucy Liu SolterRang 513 20Edat Zodiac de 52 anys Sagitari Relacions 5 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Lucy Liu actualment està soltera.

Relacions

Lucy Liu ha estat compromesa amb Zach Helm(2004).



Lucy Liu ha tingut relacions amb Noam Gottesman(2014), Will McCormack(2004 - 2007)i George Clooney(2000).

Es diu que Lucy Liu es va connectar amb Wladimir Klitschko(2008).

Sobre

Lucy Liu és una actriu nord-americana de 52 anys. Nascuda Lucy Alexis Liu Yu Ling el 2 de desembre de 1968 a Jackson Heights, Queens, Nova York, Nova York, EUA, és famosa per Ling Woo a Ally McBeal (1998-2002), O-Ren Ishii a Kill Bill: Volum 1 (2003), Joan Watson a Elementary (2012-2019) en una carrera que abasta el 1991 – present i el 1990 – actual. El seu signe del zodíac és Sagitari.



Lucy Liu ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclòs Josh Hartnett Lucky Number Slevin (2006), Matt LeBlanc a Els àngels de Charlie: tot l’accelerador (2003)i Taye Diggs a Configureu-lo (2018).

Lucy Liu és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productores de cinema nord-americanes i cantants americanes.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Lucy Liu. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès12 anys, 5 mesos--
Cites33 anys1 any-
Rumorós1---
total53 anys1 any, 1 mes2 anys, 5 mesos

Detalls

NomLucy
Segon nomAlexis
CognomLiu
Nom complet al naixementLucy Alexis Liu Yu Ling
Nom alternatiuLucy Alexis Liu, Lucy Liu, Lucy Alexis Liu Yu Ling, Liu Yuling, Liu Yuling
Edat52 anys
Aniversari2 de desembre de 1968
Lloc de naixementJackson Heights, Queens, Nova York, Nova York, EUA
Alçada5 '3' (160 cm)
Pes50 lliures (110 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Característica distintivaUlls felins, pigues
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
ReligióBudista
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatNord-americà
InstitutStuyvesant High School, Manhattan, Nova York, Nova York, Estats Units (1986)
UniversitatUniversitat de Nova York, Manhattan, Nova York, Nova York, Estats Units (transferit), BS, llengües i cultures asiàtiques, Universitat de Michigan, Ann Arbor, Michigan, Estats Units
Text d’ocupacióActriu, actriu de veu, directora, artista, cantant, ballarina, model
OcupacióActriu
Reclama famaLing Woo a Ally McBeal (1998-2002), O-Ren Ishii a Kill Bill: Volum 1 (2003), Joan Watson a Elementary (2012-2019)
Any (s) actiu (s)1988 – actualitat, 1991 – actualitat, 1990 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Framework Entertainment, William Morris Endeavour (WME) Entertainment, United Talent Agency (UTA)
Aprovació de la marca2000: Anunci de televisió per a Revlon, 2000: Anuncis impresos del llapis de llavis Super Lustrous de Revlon, 2004: Anunci de televisió per al servei d’Internet SBC, 2001: Anunci imprès de Lee jeans, 2000: Anuncis impresos de productes de tractament de cabell de Revlon, 2005: Anunci de televisió per a Intel , 2007: anunci de televisió per a OnStar, (2004) comercial de TV per Suntory Diet Nama Beer (Japó), The Gap (2007)
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)34
Mida de la sabata6
Llocs web oficialslucy-liu.org/, twitter.com/LucyLiu, www.facebook.com/lucyliuofficial?rf=109445379082282, http://lucyliu.net, www.nndb.com/people/762/000025687/, www.biography. com / people / lucy-liu-9542370, actressbrasize.com/lucy-liu-bra-size-body-measurements/
PareTom Liu (un enginyer civil amb formació que va vendre llapis de rellotge digital per guanyar-se la vida.)
MareCecilia (que va treballar com a bioquímica).
GermàJoan
GermanaJenny
AmicDrew Barrymore, Cameron Diaz, Rhea Perlman i Danny DeVito

Lucy Liu (nascuda el 2 de desembre de 1968) és una actriu i artista nord-americana que ha treballat tant a la televisió com al cinema. Ha rebut dos Screen Actors Guild Awards i ha guanyat un premi Critic's Choice i un premi de drama internacional de Seül. També ha estat nominada al Premi Emmy Primetime com a actriu de repartiment destacada en una sèrie de comèdia i ha rebut nominacions a tres People's Choice Awards i dos premis Saturn.

Més informació sobre Lucy Liu Menys sobre Lucy Liu

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Noam GottesmanRelació20142014-
4Wladimir KlitschkoTrobada R Maig de 2008Maig de 2008-
3Will McCormackRelació200420073 anys
2Zach HelmRelació2002Juny de 20042 anys
1George ClooneyRelacióJuny del 2000Juny del 2000-
Noam Gottesman #5

Noam Gottesman

2014

Noam Gottesman i Lucy Liu estan separats ...[veure parella] Wladimir Klitschko #4rumor

Wladimir Klitschko

2008

Wladimir Klitschko i Lucy Liu estan separats ...[veure parella] Will McCormack #3

Will McCormack

2004 - 2007

Es separaran McCormack i Lucy Liu el 2007 ...[veure parella] Zach Helm #2

Zach Helm

2002 - 2004

Zach Helm i Lucy Liu es van separar el 2004 després ...[veure parella] George Clooney #1

George Clooney

2000

Lucy Liu i George Clooney es van separar el 2000 ...[veure parella] #5

Noam Gottesman

2014

Noam Gottesman i Lucy Liu van tenir una relació del 2014 al 2014.

MesuraResultatZodiac xinés80%Edat69%'> Compatibilitat 37% veure relació #4

Wladimir Klitschko

2008 (Remor)

Es rumora que Wladimir Klitschko es va connectar amb Lucy Liu el maig del 2008.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat el 63% veure relació #3

Will McCormack

2004 - 2007

Will McCormack i Lucy Liu van ser del 2004 al 2007.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 6% veure relació #2

Zach Helm

2002 - 2004

Zach Helm i Lucy Liu van estar compromesos durant 5 mesos. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 2002. Es van comprometre el 2004 però després es van separar el 2004.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat1%'> Compatibilitat 50% veure relació #1

George Clooney

2000

Lucy Liu i George Clooney van ser del 2000 al juny del 2000.

liam neeson freya st johnston
MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Lucy Liu52 SagitariActriu
Nord-americà
Noam Gottesman60 Negocis
Israelià
Wladimir Klitschko45 ÀriesBoxa
Ucraïnès
Will McCormack47 Capricornactor
Nord-americà
Zach Helm46 AquariEscriptor
Nord-americà
George Clooney60 Taureactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: surt a dinar a Nova York Lucy Liu: revista femenina sobre salut (maig de 2021) Lucy Liu: revista femenina sobre salut (maig de 2021) Lucy Liu: revista femenina sobre salut (maig de 2021) Lucy Liu: revista femenina sobre salut (maig de 2021)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Shazam! Fúria dels déus2023CalipsoPel·lícula
Mare escènica2020SiennaPel·lícula
Per què les dones maten2019Simone GrovePrograma de televisió
Configureu-lo2018KirstenPel·lícula
Món futur2018ReinaPel·lícula
Halloween de Michael Jackson2017Conformitat (veu)TV Movie
Kung Fu Panda 32016Viper (veu)Pel·lícula
Animals.2016YumiPrograma de televisió
Kung Fu Panda: secrets del pergamí2016Viper (veu)Pel · lícula curta
Gent difícil2015Veronica FordPrograma de televisió
El conte de la princesa Kaguya2013Lady Sagami (versió anglesa, veu)Pel·lícula
Pixie Hollow Bake Off2013Silvermist (veu)Programa de televisió
nòmades2013SusanPel·lícula
El secret de les ales2012Silvermist (veu)Pel·lícula
L’home amb els punys de ferro2012Madam BlossomPel·lícula
Noies2012detectiu MosedalePrograma de televisió
Elemental2012Dr. Joan Watson, Joan WatsonPrograma de televisió
Kung Fu Panda 22011Viper (veu)Pel·lícula
Destacament2011Dra. Doris ParkerPel·lícula
Algun dia aquest dolor us serà útil2011RowenaPel·lícula
El problema amb la felicitat2011AndreaPel·lícula
Kung Fu Panda: Llegendes de l’impressionant2011ViperPrograma de televisió
Pixie Hollow Games2011Silvermist (veu)Programa de televisió
Vacances de Kung Fu Panda2010Viper (veu)Programa de televisió
Casa't amb mi2010Rae Ann CarterPrograma de televisió
Nòmades2010SusanPel·lícula
Afro Samurai: Resurrecció2009Sio (versió anglesa, veu)TV Movie
Southland2009Oficial Jessica TangPrograma de televisió
Kung Fu Panda2008Viper (veu)Pel·lícula
L’any de conèixer-nos2008AnnePel·lícula
Màfia Cashmere2008Mia MasonPrograma de televisió
Little Spirit: Nadal a Nova York2008TV Movie
Nom del codi: el netejador2007GinaPel·lícula
Rise: Blood Hunter2007Sadie BlakePel·lícula
Mirant els detectius2007violetaPel·lícula
Dirty Sexy Money2007Nola LyonPrograma de televisió
Lucky Number Slevin2006LindseyPel·lícula
Betty lletja2006Grace ChinPrograma de televisió
3 agulles2005Jin Ping, el contrabandista de sangPel·lícula
Dòmino2005Taryn MillsPel·lícula
Kill Bill: vol. 22004O-Ren Ishii també conegut com CottonmouthPel·lícula
Fi del joc2004Raquel SmashenburnPrograma de televisió
Joey2004Lauren BeckPrograma de televisió
Maya & Miguel2004Maggie LeePrograma de televisió
Els àngels de Charlie: tot l’accelerador2003Alex MundayPel·lícula
Kill Bill: vol. 12003O-Ren IshiiPel·lícula
Balístic: Ecks vs. Sever2002NordPel·lícula
Cypher2002Rita FosterPel·lícula
Chicago2002Kitty BaxterPel·lícula
hotel2001RefranysPel·lícula
Els àngels de Charlie2000AlexPel·lícula
Migdia de Xangai2000Princesa Pei PeiPel·lícula
Aventures de Jackie Chan2000Jade adultPrograma de televisió
Flypaper1999Dot (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Molly1999dinsPel·lícula
Recuperació1999Pearl (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Juga a l’os1999LiaPel·lícula
Els hàbits d’aparellament de l’ésser humà terrestre1999L'amiga de la dona (Lydia)Pel·lícula
True Crime1999Toy Shop Girl (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Futurama1999Cap de Lucy Liu, Lucy Liu-botsPrograma de televisió
L’amor mata1998KashiPel·lícula
Sexe i la ciutat1998Lucy LiuPrograma de televisió
Ciutat de la Indústria1997Cathi Rose (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Gridlock'd1997Cee-Cee (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Motí1997Tiffany (segment 'buit')TV Movie
Aliat McBeal1997Ling WooPrograma de televisió
Dellaventura1997Yuling ChongPrograma de televisió
Rei del Turó1997Temps PaoPrograma de televisió
Michael Hayes1997Alice WooPrograma de televisió
Paio1996Woman at Newstand (com a Lucy Lui)Pel·lícula
Jerry Maguire1996Antiga nòvia (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Incident alt1996Oficial WhinPrograma de televisió
Les autèntiques aventures de Jonny Quest1996MelanaPrograma de televisió
Ponts de Nash1996Joy PowellPrograma de televisió
Perla1996Amy liPrograma de televisió
Bang1995Hooker (com a Lucy Lui)Pel·lícula
Hèrcules: els viatges llegendaris1995Oi-LanPrograma de televisió
ÉS1994Mei-Sun LeowPrograma de televisió
Hotel Malibu1994Company de feinaPrograma de televisió
Protozous1993AriPel · lícula curta
NYPD Blue1993Amy ChuPrograma de televisió
Els fitxers X1993Kim HsinPrograma de televisió
Ritme del destí1992Donna (com a Lucy Alexis Liu)Pel·lícula
Millores per a la llar1991Dona # 3Programa de televisió
Beverly Hills, 902101990CourtneyPrograma de televisió
Entrenador1989Nicole WongPrograma de televisió
Els Simpsons1989Senyora WuPrograma de televisió
Dret L.A.1986Mai LinPrograma de televisió
carrer sesam1969Estrella convidadaPrograma de televisió
Comèdia laboral sense títolPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Josh Hartnett i Lucy LiuJosh Hartnett
    • Lucky Number Slevin
      2006
    [veure coincidència]
  • Lucy Liu i Matt LeBlancMatt LeBlanc
    • Els àngels de Charlie
      2000
    [+1 més]
  • Taye Diggs i Lucy LiuTaye Diggs
    • Configureu-lo
      2018
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...