Principal Relacions Lou Diamond Phillips

Lou Diamond Phillips

Lou Diamond Phillips CasatEdat 59 anys Zodíac Aquari Relacions 6 en total Nens
4 nens

Amb qui surt ara mateix?

Lou Diamond Phillips i Yvonne BoismierYvonne Boismier Phillips i Lou Diamond Phillips han estat casats durant 13 anys des del 16 d'agost de 2007. veure relació

Relacions

Lou Diamond Phillips anteriorment estava casat amb Kelly Phillips(1994 - 2007)i Julie Cypher(1986 - 1990).

Lou Diamond Phillips ha tingut una relació amb Jennifer Tilly(1990 - 1994).



Lou Diamond Phillips ha tingut una trobada amb Ginger Lynn(1990).

Es rumora que Lou Diamond Phillips es va connectar amb Jerri Manthey(1992).

Sobre

Lou Diamond Phillips és un actor nord-americà de 59 anys. Nascut Lou Diamond Upchurch el 17 de febrer de 1962 a la Base Naval de la Base Naval dels Estats Units, Olongapo, Zambales, Filipines, és famós per La Bamba. El seu signe del zodíac és Aquari.



Lou Diamond Phillips ha participat en 5 enfrontaments en pantalla, inclosa Danielle von Zerneck la Bamba (1987), Mia Kirshner a Llac Llop (2001), Priscilla Presley a Contes de la cripta (1989), Mykelti Williamson a El primer poder (1990)i Sondra Spriggs a El primer poder (1990).

Lou Diamond Phillips és membre de les llistes següents: naixements de 1962, actors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Lou Diamond Phillips. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat317 anys, 4 mesos12 anys, 1 mes4 anys, 7 mesos
Cites13 anys, 2 mesos--
Trobada1---
Rumorós1---
total617 anys, 4 mesos6 anys, 7 mesos3 anys, 2 mesos

Detalls

NomLou
Segon nomDiamant
CognomPhillips
Nom complet al naixementLou Diamond Upchurch
Nom alternatiuLouis Diamond Phillips i Lou Diamond Phillips
Edat59 anys
Aniversari17 de febrer de 1962
Lloc de naixementU.S. Naval Base Subic Bay, Olongapo, Zambales, Philippines
Alçada6 '1' (185 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaDescendència cherokee, bellesa exòtica
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutFlour Bluff High School, Corpus Christi, Texas, EUA
UniversitatUniversitat de Texas a Arlington, Arlington, Texas, EUA
Text d’ocupacióActor, director de cinema, director de televisió, inversor empresarial de Tribeca Grill
Ocupacióactor
Reclama famala Bamba
Any (s) actiu (s)1984 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Thruline Entertainment, Inc.
Aprovació de la marca(2004) Comercial de televisió (PSA): California PTA
Llocs web oficialstwitter.com/#!/LouDPhillips, www.loudiamondphillips.co.uk/, www.imbd.com/name/nm/0001617/, www.ibdb.com/person.php?id=56121, www.worldpokerout.com /Shared/Players/Bios/L/Lou_Phillips.aspx, pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=34178
PareGerald Upchurch (oficial de la Marina dels Estats Units)
MareLucita Aranas
Membre de la famíliaGrace Moorea Phillips (filla), Isabella Patricia Phillips (filla), Indigo Sanara Phillips (filla)
Persones associadesEmilio Estevez, Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Mark Wahlberg, Esai Morales
Persones preferidesClint Eastwood, Brandon Lee, Donald Sutherland

Louis Diamond Phillips (né Upchurch; nascut el 17 de febrer de 1962) és un actor i director de cinema filipí-americà. El seu gran avenç es va produir quan va actuar com a Ritchie Valens a la pel·lícula de drama biogràfic La Bamba (1987). Per a Stand and Deliver (1988), nominat a l'Oscar, Phillips va ser nominat al Globus d'Or i va guanyar un Independent Spirit Award.

Més informació sobre Lou Diamond Phillips Menys sobre Lou Diamond Phillips

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Yvonne Boismier PhillipsCasat2004present17 anys
5Kelly PhillipsCasat1993juliol 200714 anys
4Jerri MantheyTrobada R 19921992-
3Jennifer TillyRelacióNovembre de 1990Gener de 19943 anys
2Ginger LynnTrobada19901990-
1Julie CypherCasat1986Agost de 19904 anys
Yvonne Boismier Phillips #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips i Lou Diamond Phil ...[veure parella] Kelly Phillips #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips i Lou Diamond Phillips eren ...[veure parella] Jerri Manthey #4rumor

Jerri Manthey

1992

Jerri Manthey i Lou Diamond Phillips són ...[veure parella] Jennifer Tilly #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips i Jennifer Tilly són ...[veure parella] Ginger Lynn #2

Ginger Lynn

1990

Lou Diamond Phillips i Ginger Lynn estan separats ...[veure parella] Julie Cypher #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher i Lou Diamond Phillips van ser ...[veure parella] #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips i Lou Diamond Phillips han estat casats des de fa 13 anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 2004. Després d'un any de compromís, es van casar el 16 d'agost de 2007.

Relació de 17 anys MesuraResultatAlçada55%'> Compatibilitat 14% Nens 1 nen veure relació #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips i Lou Diamond Phillips van estar casats durant 13 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1993 i es van casar el 24 d'abril de 1994. 13 anys després es van divorciar el 30 de juliol de 2007.

Relació 14 anys MesuraResultatZodiac xinés40%Edatel 72%'> Compatibilitat el 28% Nens 3 nens veure relació #4

Jerri Manthey

1992 (Remor)

Es diu que Jerri Manthey es va connectar amb Lou Diamond Phillips el 1992.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 66% veure relació #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips i Jennifer Tilly van ser del 1992 al gener del 1994.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 37% veure relació #2

Ginger Lynn

1990

Lou Diamond Phillips i Ginger Lynn van tenir una trobada el 1990.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher i Lou Diamond Phillips es divorcien després d'un matrimoni de 3 anys.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Edat84%'> Compatibilitat el 56% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Lou Diamond Phillips59 Aquariactor
Nord-americà
Yvonne Boismier Phillips- Maquilladora
Alemany
Kelly Phillips53 Maquilladora
Nord-americà
Jerri Manthey50 VergeActriu
Nord-americà
Jennifer Tilly62 VergeActriu
Nord-americà
Ginger Lynn58 SagitariEstrella porno
Nord-americà
Julie Cypher56 VergeDirector
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Grace MooreaDona5 d’octubre de 199723 anys Kelly Phillips
Isabella PatriciaDona5 d’octubre de 199723 anys Kelly Phillips
Lily JordanDona26 de setembre de 199921 anys Kelly Phillips
Indigo SanaraDona9 d'octubre de 200713 anys d'edat Yvonne Boismier Phillips

Galeria de fotos

The Twilight Zone - Lou Diamond Phillips Courage Under Fire - Lou Diamond Phillips Aquest 1996, Broadway Revivel Of The King and I va protagonitzar Lou Diamond Phillips i Donna Murphy. Camelot 2007 Tour nacional protagonitzat per Lou Diamond Phillips Longmire - Lou Diamond Phillips El 33 (2015) El 33 (2015) El 33 (2015) El 33 (2015) El 33 (2015) El 33 (2015) El 33 (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Advers2020El Dr. CruzPel·lícula
Fill pròdig2019Gil ArroyoPrograma de televisió
País Urbà2018Warden ToPel·lícula
Big Kill2018Johnny KanePel·lícula
Recerca2017GusPel·lícula
L’últim tren2017ArtillerPel·lícula
Dia d'entrenament2017Thurman BallesterosPrograma de televisió
Converses a L.A.2017MartinPrograma de televisió
Venjar els Corbs2017CasperPel·lícula
Creat igual2017Mossèn RenzulliPel·lícula
Policia i mig: nou reclutament2017Detectiu SimmonsTV Movie
The Night Stalker2016Richard RamírezTV Movie
Tao de surf2016MickPel·lícula
La Guàrdia del Lleó2016SurakPrograma de televisió
Goliat2016Oscar SuarezPrograma de televisió
Elena of Avalor2016Victor, Victor DelgadoPrograma de televisió
greus2016Programa de televisió
El Ranxo2016ClintPrograma de televisió
La cruïlla de la història2016Cap TainoPrograma de televisió
El 332015Don LuchoPel·lícula
Cel2015Duane - conductor de camióPel·lícula
Paria2015WadeTV Movie
Punt cec2015Saül GuerreroPrograma de televisió
Sequoia2014ColinPel·lícula
Ets el pitjor2014Lou Diamond PhillipsPrograma de televisió
NCIS: Nova Orleans2014Subdirector Cedric GossettPrograma de televisió
Brooklyn Nou-Nou2013Jeff RomeroPrograma de televisió
Ironside2013Stuart WhitePrograma de televisió
Sanatori2013James Silo (segment 'Fins a l'últim home')Pel·lícula
La saviesa per conèixer la diferència2013CarlosPel·lícula
Un altre període2013LagundoPrograma de televisió
Longmire2012Henry Standing BearPrograma de televisió
Filly Brown2012Jose TonorioPel·lícula
Els Aquabats! Super Show!2012L’Esperit del SolPrograma de televisió
Lucy al cel amb Diamond2012LDPPel · lícula curta
metall Tornat2011Michael EdwardsTV Movie
Feliçment divorciat2011DavidPrograma de televisió
Comportament criminal2011El tinent Henry EnriquezTV Movie
Els convidats2010GarrettPel·lícula
Sangs Blaves2010Louis DelgadoPrograma de televisió
Transparència2010DavidPel·lícula
Hawaii Five-02010Wes LincolnPrograma de televisió
La bèstia2009CaponePrograma de televisió
L’amor pren l’ala2009Ray RussellTV Movie
Southland2009Oficial Danny FergusonPrograma de televisió
Cougar Town2009Lou Diamond PhillipsPrograma de televisió
Univers Stargate2009Coronel David TelfordPrograma de televisió
Àngel i el dolent2009Quirt EvansTV Movie
Carny2009AtlesTV Movie
Nombre de víctimes2008major PadialPel·lícula
Che: segona part2008Mario MonjoPel·lícula
Mai oblidis2008Frank HillPel·lícula
Lone Rider2008Bobby HattawayTV Movie
La aposta2007Henry (com Lou Diamond)Pel · lícula curta
Pati i bales2007TV Movie
Punt de finalització2007Dr. Daniel WinterTV Movie
Chuck2007GaezPrograma de televisió
el Cortez2006Manny DeSilvaPel·lícula
Empremtes digitals2006DougPel·lícula
Gamma sorprenent2006Eugene 'Vash' VasherPel·lícula
Aquaman2006Tom CurryTV Movie
Psicologia2006Agent especial Lars EwingPrograma de televisió
Lleis de l'atzar2006Programa de televisió
Alien Express2005Vic HoldenTV Movie
Desaparegut però no oblidat2005Alan PageTV Movie
Assassinat al Presidio2005CWO James ChandlerTV Movie
Ciència ficció a l'interior: 'El triangle'2005Meeno PalomaTV Movie
El Triangle2005Meeno PalomaPrograma de televisió
Pare americà!2005rovellatPrograma de televisió
Ments criminals2005Xèrif Clifford MasonPrograma de televisió
Numb3rs2005Agent Ian EdgertonPrograma de televisió
The Trail to Hope Rose2004Keenan DeerfieldTV Movie
Jack i Bobby2004Juan Roberto AlbaPrograma de televisió
Homicidi de Hollywood2003WandaPel·lícula
Aigua Vermella2003John SandersTV Movie
El manipulador2003Andy TorresPrograma de televisió
Heroi solitari2002BartPel·lícula
Malèvol2002Jack LucasPel·lícula
Stark Raving Mad2002GregoriPel·lícula
George Lopez2002George LopezPrograma de televisió
La Zona Crepuscular2002Ritchie AlmaresPrograma de televisió
Absolon2001Agent WaltersPel·lícula
Club Cavaller2001Dirk GueronPel·lícula
Ruta 6662001Jack La RocaPel·lícula
Penjat2001Detectiu Nick RoosTV Movie
242001Mark DeSalvoPrograma de televisió
Visions nocturnes2001Tom falls (segment 'Dead Air')Programa de televisió
Llac Llop2001John Kanin, Noah CassidyPrograma de televisió
Una millor manera de morir2000William DexterPel·lícula
Recollint les peces2000Oficial AlfonsoPel·lícula
supernova2000Yerzy PenalosaPel·lícula
Resurrection Blvd.2000Harry TranPrograma de televisió
Ratpenats1999El xèrif Emmett KimseyPel·lícula
Palau Brokedown1999Roy KnoxPel·lícula
En una classe pròpia1999Ricardo Donato 'ric'TV Movie
Home de família1999Líder de la tribuPrograma de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Victor Paul GitanoPrograma de televisió
Un altre dia al paradís1998Joies (sense acreditar)Pel·lícula
El gran èxit1998CiscoPel·lícula
Els adversaris1998TV Movie
Coratge sota foc1996MonfriezPel·lícula
Undertow1996Jack KetchumTV Movie
Aventures del llibre de les virtuts1996MartínPrograma de televisió
Spin City1996NatePrograma de televisió
Feliç per sempre: contes de fades per a cada nen1995CoatlPrograma de televisió
Els límits exteriors1995Capità Cotter McCoyPrograma de televisió
La rata Wharf1995Petey MartinTV Movie
Bulevard1994HassanPel·lícula
Tacte perillós1994Mick BurroughsPel·lícula
Sioux City1994Jesse Rainfeather GoldmanPel·lícula
Tatuatge de Teresa1994WheelerPel·lícula
Substitució1994CalTV Movie
Justícia extrema1993Jeff PowersPel·lícula
Vent al fil1993TV Movie
L’Occident Untold1993NarradorPrograma de televisió
Ombra del llop1992gossaPel·lícula
Ambició1991Mitchell OsgoodPel·lícula
Harley1991HarleyPel·lícula
El vent fosc1991Oficial Jim CheePel·lícula
El teatre dels dramaturgs de General Motors1991XocPrograma de televisió
Una demostració de força1990Jesus FontsPel·lícula
Vent de dimoni1990Dimoni (com Louis Gem Phips)Pel·lícula
El primer poder1990Russell LoganPel·lícula
Young Guns II1990Chavez i ChavezPel·lícula
Lluna ardua1990BobPel · lícula curta
Delictes desorganitzats1989Ray ForgyPel·lícula
Renegats1989Tempesta HankPel·lícula
Contes de la cripta1989JerryPrograma de televisió
Dakota1988John DakotaPel·lícula
Dempeus i lliura1988AngelPel·lícula
Young Guns1988Chavez i ChavezPel·lícula
la Bamba1987Ritchie ValensPel·lícula
Els Reis Mags1987EtiquetaTV Movie
Trespasses1986The Drifters (com Lou Diamond)Pel·lícula
Interfície1985punk 1Pel·lícula
Bomba de temps1984Terrorista (sense acreditar)TV Movie
Miami Vice1984El detectiu Bobby DiazPrograma de televisió
Dallas1978Thug de voreraPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Lou Diamond Phillips i Danielle von ZerneckDanielle von Zerneck
    • la Bamba
      1987
    [veure coincidència]
  • Mia Kirshner
    • Llac Llop
      2001
    [veure coincidència]
  • Priscilla Presley
    • Contes de la cripta
      1989
    [veure coincidència]
  • Mykelti Williamson
    • El primer poder
      1990
    [veure coincidència]
  • Sondra Spriggs
    • El primer poder
      1990
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Tracey E. Bregman i Ronald Recht
Tracey E. Bregman i Ronald Recht
28 de maig de 2021 ... Tracey E. Bregman i Ronald Recht, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Mallory Caballero
Mallory Caballero
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mallory Caballero, xafarderies, fotos de Mallory Caballero, biografia, llista de xicots de Mallory Caballero 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mallory Caballero. Història de cites de Mallory Caballero, 2021, 2020, llista de relacions de Mallory Caballero.
Suze DeMarchi
Suze DeMarchi
28 de maig de 2021 ... Notícies de Suze DeMarchi, xafarderies, fotos de Suze DeMarchi, biografia, llista de nuvis de Suze DeMarchi 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Suze DeMarchi. Història de cites de Suze DeMarchi, 2021, 2020, llista de relacions de Suze DeMarchi.
Les millors cançons de Tiesto de tots els temps, classificades
Les millors cançons de Tiesto de tots els temps, classificades
Classifiquem les millors cançons de Tiesto de tots els temps. Tiesto, un dels DJ més grans del món, ha estat sovint vist com el 'Padrí de l'EDM' ...
Kevin Alexander Clark
Kevin Alexander Clark
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kevin Alexander Clark, xafarderies, fotos de Kevin Alexander Clark, biografia, llista de núvies de Kevin Alexander Clark 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kevin Alexander Clark. Història de cites de Kevin Alexander Clark, 2021, 2020, llista de relacions de Kevin Alexander Clark.
Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis
Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis. Obteniu més informació sobre ...
Dave Mantel
Dave Mantel
28 de maig de 2021 ... Notícies de Dave Mantel, xafarderies, fotos de Dave Mantel, biografia, llista de núvies de Dave Mantel 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Dave Mantel. Historial de cites de Dave Mantel, 2021, 2020, llista de relacions de Dave Mantel.