Principal Relacions Lisa Bonet

Lisa Bonet

Lisa Bonet CasatRang 1042 -43Edat de 53 anys Zodiac Escorpí Relacions 5 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Lisa Bonet i Jason MomoaJason Momoa i Lisa Bonet han estat casats durant 13 anys des del 15 de novembre de 2007. veure relació

Relacions

Lisa Bonet estava casada anteriorment amb Lenny Kravitz(1987 - 1993).

Lisa Bonet ha tingut una relació amb Bryan Kest(1992 - 1994).



Lisa Bonet ha tingut trobades amb Corey Parker(1991)i Damian Marley.

amb qui surt Shay Mitchell el 2016

Sobre

Lisa Bonet és una actriu nord-americana de 53 anys. Nascuda Lisa Michelle Boney el 16 de novembre de 1967 a San Francisco, CA, és famosa per The Cosby Show, Un món diferent en una carrera que abasta 1982-actualitat. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Lisa Bonet ha participat en 6 enfrontaments en pantalla, inclòs John Cusack Alta fidelitat (2000), Kristoff St. John a El Cosby Show (1984), Don Franklin a El Cosby Show (1984), Joseph C. Phillips a El Cosby Show (1984)i Mickey Rourke a Àngel Cor (1987).



Lisa Bonet és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Lisa Bonet! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

es va casar Chelsea Kane

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat216 anys, 4 mesos10 anys, 10 mesos5 anys, 4 mesos
Cites12 anys--
Trobada22 mesos, 1 dia1 mes-
total516 anys, 4 mesos4 anys, 9 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomLisa
Segon nomMichelle
CognomBoney
Nom complet al naixementLisa Michelle Boney
Nom alternatiuLilakoi Moon, Lisa Kravitz, Lisa Momoa, Lisa Boney
Edat53 anys
Aniversari16 de novembre de 1967
Lloc de naixementSan Francisco, CA
Alçada5 '2' (157 cm)
Pes56 lliures (123 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutReseda High School, Los Angeles, CA
Text d’ocupacióActriu, Directora
OcupacióActriu
Reclama famaEl Cosby Show, un món diferent
Any (s) actiu (s)1983 – actualitat, 1982 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Entreteniment sense títol
Bust (polzades)30
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)31
Llocs web oficialstwitter.com/Lilakoi_Moon, www.facebook.com/pages/Lisa-Bonet/39649768038, www.nndb.com/people/110/000026032/
Membre de la famíliaZoe Kravitz (filla), Lola lolani Momoa (filla), Nakoa-Wolf (fill)
AmicDrake Bell

Lilakoi Moon (nascuda Lisa Michelle Boney; 16 de novembre de 1967), coneguda professionalment com Lisa Bonet, és un actor i activista nord-americà. Com a actor, Bonet és potser el més conegut pel seu treball amb l'actor i comediant nord-americà Bill Cosby, protagonitzant dues de les seves produccions a la cadena NBC, The Cosby Show (1984-1992) i A Different World (1987-1993), com a poc ortodox, Denise Huxtable, d’esperit lliure. Després que The Cosby Show acabés el 1992, Bonet va entrar en un estat de semi-retirada de la interpretació, només apareixia esporàdicament en pel·lícules i a la televisió.



Més informació sobre Lisa Bonet Menys sobre Lisa Bonet

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Jason MomoaCasat2005present16 anys
4Bryan KestRelació199219942 anys
3Corey ParkerTrobadaAbril de 1991Juny de 19912 mesos
2lenny KravitzCasat16 de novembre de 1987Abril de 19935 anys
1Damian MarleyTrobada -
Jason Momoa #5

Jason Momoa

2005

Jason Momoa i Lisa Bonet s'han casat ...[veure parella] Bryan Kest #4

Bryan Kest

1992 - 1994

Lisa Bonet i Bryan Kest es van separar el 1994 a ...[veure parella] Corey Parker #3

Corey Parker

1991

Corey Parker i Lisa Bonet es van separar el 1991 ...[veure parella] lenny Kravitz #2

lenny Kravitz

1987 - 1993

Lisa Bonet i Lenny Kravitz han estat marrie ...[veure parella] Damian Marley #1

Damian Marley

Damian Marley i Lisa Bonet estan separats ...[veure parella] #5

Jason Momoa

2005

Jason Momoa i Lisa Bonet porten 13 anys casats. Es van sortir 2 anys després de reunir-se el 2005 i es van casar el 15 de novembre de 2007.

Relació 16 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 48% Nens 2 nens veure relació #4

Bryan Kest

1992 - 1994

Lisa Bonet i Bryan Kest van ser del 1992 al 1994.

Relació 2 anys MesuraResultatZodiac xinés100%Edatel 72%'> Compatibilitat 43% veure relació #3

Corey Parker

1991

Corey Parker i Lisa Bonet van tenir una trobada l’abril de 1991.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #2

lenny Kravitz

1987 - 1993

Lisa Bonet i Lenny Kravitz porten 5 anys casades. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 16 de novembre de 1987 i es van casar el 16 de novembre de 1987.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 50% Nens 1 nen veure relació #1

Damian Marley

Damian Marley va tenir una trobada amb Lisa Bonet.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 64% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Lisa Bonet53 EscorpíActriu
Nord-americà
Jason Momoa41 Leoactor
Nord-americà
Bryan Kest57 Personalitat
Nord-americà
Corey Parker55 Cànceractor
Nord-americà
lenny Kravitz57 BessonsCantant
Nord-americà
Damian Marley42 CàncerCantant
Jamaicana

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Zoe IsabellaDona1 de desembre de 198832 anys lenny Kravitz
Lola lolaniDona23 de juliol de 200713 anys d'edat Jason Momoa
Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha MomoaHome15 de desembre de 200812 anys Jason Momoa

Galeria de fotos

The Cosby Show - Lisa Bonet Lisa Bonet i Joseph C. Phillips Lisa Bonet i Joseph C. Phillips Lisa Bonet i Joseph C. Phillips Lisa Bonet i Joseph C. Phillips Lisa Bonet i Joseph C. Phillips El Cosby Show Jason Momoa, Lisa Bonet i Zoe Kravitz als 77è Golden Globe Awards (2020) Lisa Bonet - Harpers Bazaar Magazine Pictorial [Estats Units] (setembre de 1987) Lisa Bonet - Harpers Bazaar Magazine Pictorial [Estats Units] (setembre de 1987) Lisa Bonet - Harpers Bazaar Magazine Pictorial [Estats Units] (setembre de 1987) Lisa Bonet - Harpers Bazaar Magazine Pictorial [Estats Units] (setembre de 1987)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Jellywolf2017RecepcionistaPel · lícula curta
Carretera cap a Paloma2014MagdalenaPel·lícula
La carretera vermella2014Sky Van Der VeenPrograma de televisió
Ray Donovan2013Marisol CampsPrograma de televisió
Història borratxo2013Mary Ellen Pleasant, Rosa ParksPrograma de televisió
Noies2012Tandice MoncriefPrograma de televisió
Nova noia2011Brenda BrownPrograma de televisió
La vida a Mart2008Detectiu Maya DanielsPrograma de televisió
Whitepaddy2006Mae EvansPel·lícula
Biker Boyz2003QueeniePel·lícula
Torn del cel2002Heather LelacheTV Movie
Alta fidelitat2000Marie De SallePel·lícula
Enemic de l’Estat1998Rachel F. BanksPel·lícula
Dead Connection1994Catherine BriggsPel·lícula
Nou Edèn1994LliriTV Movie
Lladre de bancs1993PriscillaPel·lícula
L’especial del Dia de la Terra1990Denise HuxtablePrograma de televisió
Àngel Cor1987Epifania ProudfootPel·lícula
Un món diferent1987Denise HuxtablePrograma de televisió
El Cosby Show1984Denise Huxtable, Denise Huxtable KendallPrograma de televisió
Tales from the Darkside1983JustinePrograma de televisió
So de sol - So de pluja1983The Sister (veu, com Lisa Boney)Pel · lícula curta
Sant en un altre lloc1982CarlaPrograma de televisió
ABC Afterschool Specials1972CarriePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • John Cusack i Lisa BonetJohn Cusack
    • Alta fidelitat
      2000
    [veure coincidència]
  • Kristoff St. John
    • El Cosby Show
      1984
    [veure coincidència]
  • Don Franklin
    • El Cosby Show
      1984
    [veure coincidència]
  • Lisa Bonet i Joseph C. PhillipsJoseph C. Phillips
    • El Cosby Show
      1984
    [veure coincidència]
  • Lisa Bonet i Mickey RourkeMickey Rourke
    • Àngel Cor
      1987
    [veure coincidència]
  • Todd Hallowell
    • El Cosby Show
      1984
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...