Principal Relacions Laz Alonso

Laz Alonso

Laz Alonso SolterRang 2866 -24Edat 47 anys Zodíac Àries Relacions 5 en total

Amb qui surt ara mateix?

Laz Alonso actualment és solter.

nicole scherzinger i nick cannon

Relacions

Laz Alonso ha tingut relacions amb Bria Myles(2011), Olivia Longott(2010), Teairra Mari(2009), Llum Whitney(1999 - 2000)i Missy Elliott.



Sobre

Laz Alonso és un actor nord-americà de 47 anys. Nascut el 25 de març de 1974 a Washington, D.C., EUA, és famós per Stomp The Yard. El seu signe del zodíac és Àries.

Laz Alonso ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Janina Gavankar Els misteris de Laura (2014)i Paula Patton a Saltant la ginesta (2011).

Laz Alonso és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i naixements de 1974.



amb qui surt wyatt oleff

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Laz Alonso. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites511 anys, 4 mesos4 anys, 5 mesos3 mesos, 2 dies
total511 anys, 4 mesos4 anys, 5 mesos3 mesos, 2 dies

Detalls

NomLaz
CognomAlonso
Nom complet al naixementLaz Alonso
Edat47 anys
Aniversari25 de març de 1974
Lloc de naixementWashington, D.C., EUA
Alçada6 '0' (183 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsNegre
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
UniversitatEscola de negocis de la universitat Howard
Text d’ocupacióActor, cantant, productor
Ocupacióactor
Reclama famaStomp The Yard
Any (s) actiu (s)2000 – actualitat

Lazaro Alonso (nascut el 25 de març de 1974) és un actor de cinema i televisió nord-americà conegut per interpretar Tsu'tey a la pel·lícula de ciència ficció Avatar de James Cameron i Fenix ​​Calderon a la pel·lícula Fast & Furious. Alonso ha tingut papers en altres pel·lícules com Jarhead, This Christmas, Miracle at St. Anna i Detroit. A partir del 2019 Alonso forma part del repartiment principal de la sèrie original The Boys d’Amazon Prime Video basada en la sèrie de còmics del mateix nom que interpreta el personatge conegut com a 'MM' (Mother's Milk).

Més informació sobre Laz Alonso Menys sobre Laz Alonso

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Bria MylesRelaciójuliol 2011juliol 2011-
4Olivia LongottRelació20102010-
3Teairra MariRelacióMaig de 2009Agost de 20093 mesos
2llum WhitneyRelació R 199920001 any
1Missy ElliottRelacióMaig de 1994Novembre de 201016 anys
Bria Myles #5

Bria Myles

2011

Bria Myles i Laz Alonso estaven en una relació ...[veure parella] Olivia Longott #4

Olivia Longott

2010

Olivia Longott i Laz Alonso estan separats ...[veure parella] Teairra Mari #3

Teairra Mari

2009

Laz Alonso i Teairra Mari es van separar a l'agost ...[veure parella] llum Whitney #2rumor

llum Whitney

1999 - 2000

Luz Whitney i Laz Alonso estan separats ...[veure parella] Missy Elliott #1

Missy Elliott

Laz Alonso i Missy Elliott estan separats ...[veure parella] #5

Bria Myles

2011

Bria Myles i Laz Alonso van tenir una relació del juliol del 2011 al juliol del 2011.



MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 44% veure relació #4

Olivia Longott

2010

Olivia Longott i Laz Alonso van sortir el 2010.

encara està casat Ryan Key
MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #3

Teairra Mari

2009

Laz Alonso i Teairra Mari van datar de maig a agost de 2009.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 54% veure relació #2

llum Whitney

1999 - 2000 (Rumor)

Es diu que Luz Whitney es va connectar amb Laz Alonso el 1999.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 55% veure relació #1

Missy Elliott

Laz Alonso i Missy Elliott van tenir una relació entre el maig del 1994 i el novembre del 2010.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 61% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Laz Alonso47 Àriesactor
Nord-americà
Bria Myles37 TaureModel (adult / glamour)
Nord-americà
Olivia Longott41 AquariCantant
Nord-americà
Teairra Mari33 SagitariCantant
Nord-americà
llum Whitney43 SagitariActriu
Dominicà
Missy Elliott49 CàncerRaper
Nord-americà

Galeria de fotos

The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys at the IMDb al San Diego Comic-Con (2019) The Boys - Temporada 1 - You Found Me (2019) The Boys - Temporada 1 - You Found Me (2019) The Boys - Temporada 1 - The Innocents (2019) The Boys - Temporada 1 - The Innocents (2019) The Boys - Temporada 1 - Good for the Soul (2019)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La ira de l'home2021CarlosPel·lícula
Power Book II: Ghost2020Detectiu Samuel SantanaPrograma de televisió
Els nois2019La llet maternaPrograma de televisió
El millor de L.A.2019Warren HendrixPrograma de televisió
Els millors de L.A.: Extres darrere de les escenes2019Warren HendrixPrograma de televisió
Armat2018JessiePel·lícula
trànsit2018DarrenPel·lícula
La història de Bobby Brown2018Louil Silas Jr.Programa de televisió
Detroit2017Congresista ConyersPel·lícula
Els misteris de Laura2014Billy SotoPrograma de televisió
Furiós 62013Fenix ​​(sense acreditar)Pel·lícula
Batalla de l'any2013Dante GrahamPel·lícula
Engany2013Will MorenoPrograma de televisió
Gossos de palla2011John BurkePel·lícula
Noies solteres2011Alec HansenPrograma de televisió
Saltant la ginesta2011Jason TaylorPel·lícula
Kings Breakout2011Charlie DuchampPrograma de televisió
Persona d'interès2011Paul CarterPrograma de televisió
Només Wright2010Mark MatthewsPel·lícula
Avatar2009Tsu'teyPel·lícula
A baix per la vida2009Oficial BarberPel·lícula
Ràpid i furiós2009FenixPel·lícula
Southland2009Detectiu Gil PontPrograma de televisió
Columbia Ave.2009Max DelgadoPel · lícula curta
Advocat dels Estats Units2009Henry WilliamsTV Movie
Miracle a Santa Anna2008Corporal Hector NegronPel·lícula
Bunny Whipped2007Kenny KentPel·lícula
Captivitat2007Det. Ray Di SantsPel·lícula
Intervenció divina2007Deacon WellsPel·lícula
Stomp the Yard2007ZekePel·lícula
Aquest Nadal2007Malcolm MoorePel·lícula
2007AngelPel · lícula curta
L'últim bastió2006WesleyPel·lícula
La Unitat2006Sargent. CarmichaelPrograma de televisió
All Souls Day: Dia dels Morts2005TylerPel·lícula
Constantí2005Guàrdia de seguretat de les tanquesPel·lícula
Dóna la volta a l'script2005NelsonPel·lícula
Problemes2005DamienPel·lícula
Jarhead2005Ramon EscobarPel·lícula
Els llogaters2005Jacob 32Pel·lícula
Ossos2005George WarrenPrograma de televisió
Ulls2005James GagePrograma de televisió
Hittin 'It!2004Chris B.Pel·lícula
Seguici2004Assistent de SnoopPrograma de televisió
Socis del delicte2003David LittlePel·lícula
NCIS2003Sargent del personal. Steven WashingtonPrograma de televisió
G2002Craig LewisPel·lícula
CSI: Miami2002Dennis de Labeque, Deuce DeucePrograma de televisió
Meitat i meitat2002DerekPrograma de televisió
Sense traça2002DwaynePrograma de televisió
Bodega All Night2002AngelPel·lícula
Respiració del matí2002MiguelitoPel · lícula curta
30 anys de vida2001RichardPel·lícula
De peus a terra2001Anunciant BETPel·lícula
Un en un2001Manny, TrentPrograma de televisió
NYLA2001AmfitrióPrograma de televisió
Actes desapareguts2000Home en movimentTV Movie
Soul Food2000DerekPrograma de televisió
A.M. @ APOSTA2000AmfitrióPrograma de televisió
Providència1999EddiePrograma de televisió
La pràctica1997Derrick MillsPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Janina Gavankar
    • Els misteris de Laura
      2014
    [veure coincidència]
  • Laz Alonso i Paula PattonPaula Patton
    • Saltant la ginesta
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...