Principal Relacions Lawrence O'Donnell

Lawrence O'Donnell

Lawrence O. Llarg terminiRang 2348 -868Edat 69 anys Zodíac Escorpí Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Lawrence O.'Donnell and Tamron HallTamron Hall i Lawrence O'Donnell mantenen una relació a llarg termini des del 2011. veure relació

Relacions

Lawrence O'Donnell estava casat anteriorment amb Kathryn Harrold(1994 - 2008).

Lawrence O'Donnell ha tingut relacions amb Kerry Washington(2008).



sylvester l. teixidor jr.

Sobre

Lawrence O'Donnell és un polític nord-americà de 69 anys. Nascut el 7 de novembre de 1951 a Boston, Massachusetts, EUA, és famós per The Last Word amb Lawrence O'Donnell. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Lawrence O'Donnell és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, productors de televisió nord-americans i naixements de 1951.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Lawrence O'Donnell. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Karla Mosley i el seu marit

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat114 anys--
Cites210 anys, 4 mesos5 anys, 2 mesos-
total314 anys8 anys, 1 mes10 anys, 4 mesos

Detalls

NomLawrence
CognomO'Donnell
Nom alternatiuLarry O'Donnell
Edat69 anys
Aniversari7 de novembre de 1951
Lloc de naixementBoston, Massachusetts, EUA
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióPolítica, escriptor, actor
OcupacióPolític
Reclama famaL’última paraula amb Lawrence O'Donnell
Persones associadesBill Clinton, Kristal Ball

Lawrence Francis O'Donnell Jr. (nascut el 7 de novembre de 1951) és un presentador de televisió nord-americà, actor, comentarista polític i presentador de The Last Word amb Lawrence O'Donnell, un programa d'opinions i notícies de l'MSNBC que s'emet les nits setmanals.

Més informació sobre Lawrence O'Donnell Menys sobre Lawrence O'Donnell

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Sala TamronRelació20112011-
2Kerry WashingtonRelació20082008-
1Kathryn HarroldCasat1994200814 anys
Sala Tamron #3

Sala Tamron

2011

Tamron Hall i Lawrence O'Donnell han estat ...[veure parella] Kerry Washington #2

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell i Kerry Washington són ...[veure parella] Kathryn Harrold #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell i Kathryn Harrold són di ...[veure parella] #3

Sala Tamron

2011

Tamron Hall i Lawrence O'Donnell van tenir una relació entre el 2011 i el 2011.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Edat13%'> Compatibilitat 24% veure relació #2

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell i Kerry Washington van sortir el 2008.



MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat1%'> Compatibilitat 30% veure relació #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell i Kathryn Harrold es divorcien després d'un matrimoni de 14 anys.

emily browning i max ferros
Relació 14 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 30% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Lawrence O'Donnell69 EscorpíPolític
Nord-americà
Sala Tamron50 VergeTelenotícies
Nord-americà
Kerry Washington44 AquariActriu
Nord-americà
Kathryn Harrold70 LeoActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

The Infiltrator (2016) The Infiltrator (2016) Lawrence O'Donnell i Kerry Washington Lawrence O'Donnell i Kerry Washington Lawrence O'Donnell i Kerry Washington Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
T'estimo, Amèrica2017Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Londres ha caigut2016Lawrence O'Donnell (sense acreditar)Pel·lícula
L’espectacle de Jim Gaffigan2015Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Castell de cartes2013Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
La campanya2012Lawrence O'DonnellPel·lícula
Perseguint el turó2012Governador Jack RossPrograma de televisió
Els veïns2012Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Franklin i Bash2011El jutge Paul W. RedfordPrograma de televisió
Pàtria2011Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Vota Swing2008Lawrence O'DonnellPel·lícula
True Blood2008Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Danys2007L'amfitrió de l'última paraulaPrograma de televisió
Gran amor2006Lee HatcherPrograma de televisió
La senyora Harris2005Jutge Leggett (com Lawrence O'Donnell Jr.)TV Movie
The Den's Lyon2003Jutge CallowayPrograma de televisió
Monjo2002El jutge Lawrence BarrPrograma de televisió
Redueix el teu entusiasme2000Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
L’ala occidental1999Dr. BartletPrograma de televisió
La pràctica1997El jutge Franklin BrownPrograma de televisió
Els Simpsons1989Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Murphy Brown1988Lawrence O'DonnellPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.