Principal Cites Laura Archbold

Laura Archbold

Laura ArchboldEdat de 31 anys Zodiac lliura

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Laura Archbold és possiblement soltera.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Laura Archbold.



Sobre

Laura Archbold és una actriu colombiana de 31 anys. Nascuda Laura Valentina Archbold Rodríguez el 28 de setembre de 1989 a San Andrés, Colòmbia, és famosa per la senyoreta San Andrés 2014. El seu signe del zodíac és Lliura.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Laura Archbold. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomLaura
CognomArchbold
Nom complet al naixementLaura Valentina Archbold Rodríguez
Nom alternatiuLaura Archbold Rodriguez, Laura Archbold
Edat31 anys
Aniversari28 de setembre de 1989
Lloc de naixementSant Andreu, Colòmbia
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsVerd
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatColombià
Text d’ocupacióActriu, Model
OcupacióActriu
Reclama famaSenyoreta San Andres 2014
Bust (polzades)32
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)36
Mida de la sabata8
Més informació sobre Laura Archbold Menys sobre Laura Archbold

Galeria de fotos

Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold Laura Archbold

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cafè amb aroma de dona2021Paula VallejoPrograma de televisió
De Brutes, Res2019Programa de televisió
Impostors2017RosaPrograma de televisió
el Comandant2017Barbara GuerraPrograma de televisió
la nena2016(1 episodi, 2016)Programa de televisió
Niche, El que digui el cor2014Celmira Lozano 1 episode, 2014Programa de televisió

Debats

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...