Principal Relacions Kim Porter

Kim Porter

Kim Porter 1970 - 2018Rang 3223 46247 anys a la mort Zodiac Sagitari Relacions 6 en total Nens
5 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Descansi en pau.

Relacions

Kim Porter tenia relacions amb Jackie Long(2010 - 2012), Sean 'Diddy' Combs(1994 - 2007), Al B. Clar!(1989 - 1990), Devante DeGrate and Joel 'JoJo' Hailey.



Es rumoreja que Kim Porter es va connectar amb Larry Johnson.

Sobre

La model nord-americana Kim Porter va néixer Kimberly Porter el 16 de desembre de 1970 a Columbus, Geòrgia, als Estats Units i va morir el 15 de novembre de 2018, a Toluca Lake, Califòrnia, EUA, als 47 anys. És la més recordada per la model de moda, antiga núvia del magnat de la música Sean Diddy. Pintes. El seu signe del zodíac és Sagitari.

Kim Porter és membre de la llista següent: morts del 2018.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kim Porter. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites513 anys, 2 mesos3 anys, 2 mesos1 any
Rumorós1---
total613 anys, 2 mesos2 anys, 8 mesos1 any

Detalls

NomKim
CognomPorteu
Nom complet al naixementKimberly Porter
Nom alternatiuKim Porter, Kimberly Porter
Edat47 (edat a la mort) anys
Aniversari16 de desembre de 1970
Lloc de naixementColumbus, Geòrgia, EUA
Va morir15 de novembre de 2018
Lloc de la mortLlac Toluca, Califòrnia, EUA
Causa de mortAturada cardíaca complicada per pneumònia
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióModel, actriu
OcupacióModel
Reclama famaModel de moda, antiga núvia del magnat de la música Sean Diddy Combs
Més informació sobre Kim Porter Menys sobre Kim Porter

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Jackie LongRelació201020122 anys
5Sean 'Diddy' CombsRelacióMaig de 1994juliol 200713 anys
4Al B. Clar!RelacióDesembre de 1989Desembre de 19901 any
3Larry JohnsonTrobada R -
2DeVante DeGrateDesconegut -
1Joel 'JoJo' HaileyDesconegut -
Jackie Long #6

Jackie Long

2010 - 2012

Jackie Long i Kim Porter es van separar el 2012 ...[veure parella] siguin #5

Sean 'Diddy' Combs

1994 - 2007

Sean 'Diddy' Combs i Kim Porter es van separar ...[veure parella] Al B. Clar! #4

Al B. Clar!

1989 - 1990

Al B. Clar! i Kim Porter es van separar l'1 de desembre ...[veure parella] Larry Johnson #3rumor

Larry Johnson

Larry Johnson i Kim Porter estan separats ...[veure parella] DeVante DeGrate #2

DeVante DeGrate

DeVante DeGrate i Kim Porter estaven en una relació ...[veure parella] Joel'JoJo' Hailey #1

Joel 'JoJo' Hailey

Joel 'JoJo' Hailey i Kim Porter ...[veure parella] #6

Jackie Long

2010 - 2012

Jackie Long i Kim Porter van ser del 2010 al 2012.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 11% veure relació #5

Sean 'Diddy' Combs

1994 - 2007

Sean 'Diddy' Combs i Kim Porter van datar de maig de 1994 a juliol de 2007.



Relació de 13 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 35% Nens
4 nens
veure relació #4

Al B. Clar!

1989 - 1990

Al B. Clar! i Kim Porter van ser de desembre de 1989 a desembre de 1990.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edat84%'> Compatibilitat el 66% Nens 1 nen veure relació #3

Larry Johnson

(Remor)

Es rumoreja que Larry Johnson es va connectar amb Kim Porter.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 30% veure relació #2

DeVante DeGrate

DeVante DeGrate i Kim Porter van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 50% veure relació #1

Joel 'JoJo' Hailey

Joel 'JoJo' Hailey i Kim Porter van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 70% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kim Porter47 SagitariModel
Nord-americà
Jackie Long39 Escorpíactor
Nord-americà
Sean 'Diddy' Combs51 EscorpíProductor musical
Nord-americà
Al B. Clar!52 BessonsCantant
Nord-americà
Larry Johnson52 peixBàsquet
Nord-americà
DeVante DeGrate51 lliuraRaper
Nord-americà
Joel 'JoJo' Hailey49 BessonsCompositor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Quincy TaylorHome4 de juny de 199129 anys Al B. Clar!
Quincy Jones Brown (padrastre informal)Home15 de desembre de 199129 anys Sean 'Diddy' Combs
Christian CaseyHome1 d'abril de 199823 anys Sean 'Diddy' Combs
D'Lila StarDona21 de desembre de 200614 anys Sean 'Diddy' Combs
Jessie JamesDona21 de desembre de 200614 anys Sean 'Diddy' Combs

Galeria de fotos

Puff Daddy i Kim Porter, els seus bessons Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter Kim Porter: publicitat Kim Porter: publicitat

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Mama vull cantar2011TaraPel·lícula
Noies solteres2011GessamíPrograma de televisió
El sistema dins2006Noia número 2 de HayesPel·lícula
Wicked Wicked Games2006Violet WalkerPrograma de televisió
Els Germans2001Sandra la TempPel·lícula

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.