Principal Relacions Khrystyne Haje

Khrystyne Haje

Khrystyne Haje SolterRang 2899 61Edat Zodiac de 52 anys Sagitari Relacions 3 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Khrystyne Haje actualment és solter.

Relacions

Khrystyne Haje ha tingut relacions amb Richard Moll(1992), El príncep Albert de Mònaco(1991)i Doug Stanhope.



Sobre

Khrystyne Haje és una actriu nord-americana de 52 anys. Nascuda Khrystyne Kamil Haje el 21 de desembre de 1968 a Santa Clara, Califòrnia, Estats Units, és famosa per Simone al capdavant de la classe en una carrera que abasta entre 1985-2009 i 1985–. El seu signe del zodíac és Sagitari.

Khrystyne Haje ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Daniel Gerroll Llei i ordre (1990)i John Getz a Assassinat, va escriure (1984).

Khrystyne Haje és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Khrystyne Haje. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites3---
total3-

Detalls

NomKhrystyne
Segon nomKamil
CognomHola
Nom complet al naixementKhrystyne Kamil Haje
Edat52 anys
Aniversari21 de desembre de 1968
Lloc de naixementSanta Clara, Califòrnia, Estats Units
Alçada5 '8' (173 cm)
Color d'ullsVerd
Color de cabellxarxa
Característica distintivaPèl-roja
Signe del zodíacSagitari
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaSimone al cap de la classe
Any (s) actiu (s)1985 – actualitat, 1985–2009, 1985–

Khrystyne Kamil Haje (Nascuda el 21 de desembre de 1968) és una actriu nord-americana. És coneguda pel seu paper de Simone Foster a la sèrie de sitcom Head of the Class. Després de finalitzar la sèrie el 1991, va continuar actuant tant a la televisió com al cinema. Haje va ser nomenada una de les 50 persones més boniques de la revista People People de la primera edició d’aquesta llista el 1990.

Més informació sobre Khrystyne Haje Menys sobre Khrystyne Haje

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Richard MollRelació19921992-
2Príncep Albert de MònacoRelació19911991-
1Doug StanhopeRelació -
Richard Moll #3

Richard Moll

1992

Khrystyne Haje i Richard Moll estan separats ...[veure parella] Príncep Albert de Mònaco #2

Príncep Albert de Mònaco

1991

Khrystyne Haje i el príncep Albert de Mònaco són ...[veure parella] Doug Stanhope #1

Doug Stanhope

Khrystyne Haje i Doug Stanhope estan separats ...[veure parella] #3

Richard Moll

1992

Khrystyne Haje i Richard Moll van sortir el 1992.



MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat el 38% veure relació #2

Príncep Albert de Mònaco

1991

Khrystyne Haje i el príncep Albert de Mònaco van tenir una relació del 1991 al 1991.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 30% veure relació #1

Doug Stanhope

Khrystyne Haje i Doug Stanhope van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat el 65% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Khrystyne Haje52 SagitariActriu
Nord-americà
Richard Moll78 Capricornactor
Nord-americà
Príncep Albert de Mònaco63 peixReialesa
Monacan
Doug Stanhope54 ÀriesEscriptor
Nord-americà

Galeria de fotos

Cap de la classe Cap de la classe Khrystyne Haje i Richard Moll Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje Khrystyne Haje

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Nagual2020AraPel·lícula
Déu m’estima millor!2009JadeTV Movie
Fàcil com Pie2003Nellie MayPel · lícula curta
Home de l'any2002VanessaPel·lícula
Stud de 5 cartes2002AlyPel·lícula
El Projecte Zeta2001Tiffany MorganPrograma de televisió
La guàrdia del rei2000RoxannePel·lícula
Germana del planeta Weird2000Kathy LarsonTV Movie
Bull2000Lisa AlterPrograma de televisió
Morella1999Inspector FarrowPel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Francesca JesnerPrograma de televisió
Treballa amb mi1999Alex MorrisPrograma de televisió
Aventures del llibre de les virtuts1996InotheaPrograma de televisió
Nick Freno: professor llicenciat1996Heather KelloggPrograma de televisió
Un misteri de Perry Mason: el cas dels bromes gelosos1995Patricia MacDonaldTV Movie
Príncep per un dia1995Nora FlynnTV Movie
Policies del Campus1995La Becka MontaignePrograma de televisió
Home de l'ornitorinc1995MònicaPrograma de televisió
Simó1995Programa de televisió
Atac del 5 Ft. 2 Dones1994Nancy CardiganTV Movie
Diagnòstic Assassinat1993Jennifer SweeneyPrograma de televisió
Mariscal Charley1993Pel·lícula
Raven1992Sharon SandersPrograma de televisió
Batman: La sèrie animada1992Rebecca FallbrookPrograma de televisió
Els cors són salvatges1992Allison BarnesPrograma de televisió
Delictes perfectes1991Diane LacossTV Movie
Vides embruixades: veritables històries de fantasmes1991Pearl Bryan - Ghost (segment 'El fantasma sense cap')Programa de televisió
Llei i ordre1990Elaine Blanchard, RebeccaPrograma de televisió
Parker Lewis no pot perdre1990NicolePrograma de televisió
guineu1990Annie SmithPrograma de televisió
Els joves genets1989MargaretPrograma de televisió
El superdotat1989Mary JoeTV Movie
Bates Motel1987SallyTV Movie
Cap de la classe1986Simone FosterPrograma de televisió
Delicte d’innocència1985TV Movie
Dolors de creixement1985Chrissy Seaver, adolescentPrograma de televisió
Especial CBS Schoolbreak1984Brianne Corey, Michelle RoukePrograma de televisió
Assassinat, va escriure1984Andrea BeaumontPrograma de televisió
ABC Afterschool Specials1972Alix ShumanPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Daniel Gerroll
    • Llei i ordre
      1990
    [veure coincidència]
  • John Getz
    • Assassinat, va escriure
      1984
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.