Principal Relacions Kelly Rowland

Kelly Rowland

Kelly Rowland CasatRang 809 184Edat de 40 anys Zodiac Aquari Relacions 8 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Kelly Rowland i Tim Witherspoon Jr (lluitador)Tim Witherspoon Jr (Fighter) i Kelly Rowland han estat casats durant 7 anys des del 9 de maig de 2014. veure relació

Relacions

Kelly Rowland estava casada anteriorment amb Tim Weatherspoon(2014).

Kelly Rowland ha estat compromesa amb (italià) (promès)(2008)i Roy Williams(2004 - 2005).



Kelly Rowland ha tingut relacions amb Dwyane Wade(2007), Cuda Love(2001 - 2005)i Foti Kallergis(1997 - 1999).

Dolphia Lee Parker Blocker Death

Es diu que Kelly Rowland es va connectar amb Fawaz Gruosi(2007).

Sobre

Kelly Rowland és una cantant nord-americana de 40 anys. Nascuda Kelendria Trene Rowland l'11 de febrer de 1981 a Atlanta, Geòrgia, Estats Units, és famosa per Destiny's Child (1990 - 2006) en una carrera que abasta el 1997 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Aquari.



Kelly Rowland és membre de les llistes següents: músics de ball americans, músics house americans i cantants de pop americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kelly Rowland. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat210 anys, 4 mesos8 anys, 11 mesos7 anys, 6 mesos
Compromès21 any, 2 mesos7 mesos, 3 dies-
Cites34 anys, 3 mesos2 anys, 2 mesos2 mesos, 29 dies
Rumorós1---
total810 anys, 4 mesos3 anys, 2 mesos2 mesos, 29 dies

Detalls

NomKelly
Segon nomExercici
CognomWitherspoon
Cognom de solteraRowland
Nom complet al naixementKelendria Trene Rowland
Nom alternatiuKelly, Kelendria Trene Rowland, Kelly Rowland, Kelly Witherspoon
Edat40 anys
Aniversari11 de febrer de 1981
Lloc de naixementAtlanta, Geòrgia, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes58 kg (128 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ReligióMetodista
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutInstitut Lamar
Text d’ocupacióCantant, compositor, model, actriu i personalitat televisiva.
OcupacióCantant
Reclama famaDestiny's Child (1990 - 2006)
Gènere musical (text)R&B, Pop, Hip Hop, Dansa, Soul, dance-pop
Gènere musicalpop
Any (s) actiu (s)1992 – actualitat, 1997 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficColumbia, República, Universal Motown, Music World, Sony BMG, Island, Universal Music Operations Limited, KTR Records, KTR, Ingrooves, Universal
Actes associatsDestiny's Child, Nelly, David Guetta, Lil Wayne, Sean Paul, Destiny's Child
Talent Agency (per exemple, Modelització)Metropolitan Models - París, socis ICM
Bust (polzades)32
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)34
Mida de la roba2
Mida de la sabata10
Llocs web oficialswww.metropolitanmodels.com/celebrity/, instagram.com/kellyrowland, www.kellyrowland.com/, www.facebook.com/kellyrowland, twitter.com/kellyrowland, http://www.kellyrowland.com, http: // kellyrowland.com
AmicBeyonce Knowles, Michelle Willams, Fawaz Gruosi, Brandy, Demi Lovato, Paulina Rubio
Animals domèsticsMocha (Dog - Teacup Terrier) [2002]

Kelendria Trene 'Kelly' Rowland (nascuda l'11 de febrer de 1981) és una cantant, compositora, actriu i personalitat televisiva nord-americana. Va arribar a la fama a finals dels anys noranta com a membre de Destiny's Child, un dels grups de noies més venuts del món de tots els temps. Durant els dos anys d’aturada del grup, Rowland va llançar el seu primer àlbum en solitari, Simply Deep (2002), que va debutar al número u de la llista d’àlbums del Regne Unit i va vendre més de 2,5 milions de còpies a tot el món. Incloïa el senzill número u 'Dilemma' amb Nelly, així com els primers cinc èxits britànics 'Stole' i 'Can't Nobody'. Rowland també es va aventurar a actuar amb papers protagonistes de les reeixides pel·lícules Freddy vs. Jason (2003) i The Seat Filler (2005).



Més informació sobre Kelly Rowland Menys sobre Kelly Rowland

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Tim Witherspoon Jr (lluitador)CasatNovembre de 2013present7 anys
7Tim WeatherspoonCasat2011 -
6(italià) (promès)Relació20082008-
5Fawaz GruosiTrobada R Maig de 2007Maig de 2007-
4Dwyane WadeRelaciófebrer 2007Maig de 20072 mesos
3Roy WilliamsRelacióNovembre de 2003Gener de 20051 any
2Cuda LoveRelacióAgost 2001Novembre de 20054 anys
1Foti KallergisRelació199719992 anys
Tim Witherspoon Jr (lluitador) #8

Tim Witherspoon Jr (lluitador)

2013

Tim Witherspoon Jr (lluitador) i Kelly Rowlan ...[veure parella] Tim Weatherspoon #7

Tim Weatherspoon

2011

Tim Weatherspoon i Kelly Rowland han estat ...[veure parella] #6

(italià) (promès)

2008

(italià) (promès) i Kelly Rowland estan separats ...[veure parella] Fawaz Gruosi #5rumor

Fawaz Gruosi

2007

Fawaz Gruosi i Kelly Rowland estan separats ...[veure parella] Dwyane Wade #4

Dwyane Wade

2007

Dwyane Wade i Kelly Rowland es van separar en 20 ...[veure parella] Roy Williams #3

Roy Williams

2003 - 2005

Roy Williams i Kelly Rowland es van separar a J.[veure parella] Cuda Love #2

Cuda Love

2001 - 2005

Cuda Love i Kelly Rowland es van separar el novembre ...[veure parella] Foti Kallergis #1

Foti Kallergis

1997 - 1999

Foti Kallergis i Kelly Rowland es van separar a ...[veure parella] #8

Tim Witherspoon Jr (lluitador)

2013

Tim Witherspoon Jr (Fighter) i Kelly Rowland estan casats des de fa 7 anys. Després de 6 mesos de compromís, es van casar el 9 de maig de 2014.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat52%'> Compatibilitat el 38% Nens 2 nens veure relació #7

Tim Weatherspoon

2011

Tim Weatherspoon i Kelly Rowland estan casats des de fa 6 anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 2011. Després de 6 mesos de compromís, es van casar el 9 de maig de 2014.

amb qui surt Tom Felton
Relació 10 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada37%Edatel 72%'> Compatibilitat el 77% Nens 1 nen veure relació #6

(italià) (promès)

2008

(italià) (promès) i Kelly Rowland es van comprometre.

veure relació #5

Fawaz Gruosi

2007 (Remor)

Es rumora que Fawaz Gruosi es va connectar amb Kelly Rowland el maig del 2007.

veure relació #4

Dwyane Wade

2007

Dwyane Wade i Kelly Rowland van datar del 2007 al maig del 2007.

Courtney Love i Edward Norton
Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 53% veure relació #3

Roy Williams

2003 - 2005

Roy Williams i Kelly Rowland van estar compromesos durant 1 any. Van sortir durant dos mesos després de reunir-se el novembre del 2003. Es van comprometre el 2004, però després es van separar el gener del 2005.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #2

Cuda Love

2001 - 2005

Cuda Love i Kelly Rowland van ser de gener a novembre del 2005.

Relació 4 anys veure relació #1

Foti Kallergis

1997 - 1999

Foti Kallergis i Kelly Rowland van ser del 1997 al 1999.

Relació 2 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kelly Rowland40 AquariCantant
Nord-americà
Tim Witherspoon Jr (lluitador)36 SagitariBoxa
Nord-americà
Tim Weatherspoon43 SagitariBoxa
Nord-americà
(italià) (promès)-
Fawaz Gruosi- Negocis
Libanès
Dwyane Wade39 CapricornBàsquet
Nord-americà
Roy Williams39 SagitariFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Cuda Love-
Foti Kallergis-

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Titan JewellHome4 de novembre de 20146 anys Tim Weatherspoon
Titan JewellHome4 de novembre de 20146 anys Tim Witherspoon Jr (lluitador)
Noah JonHome21 de gener de 20214 mesos Tim Witherspoon Jr (lluitador)

Galeria de fotos

Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: al sopar després del sushi a Studio City Kelly Rowland: amb una samarreta Purple Rain a Calabasas Kelly Rowland: amb una samarreta Purple Rain a Calabasas

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El conill fugitiu2021CantantPel · lícula curta
Pèl dolent2020SandraPel·lícula
Black Is King2020Kelly RowlandPel·lícula
Feliç casament nadalenc2020Jacquie LiddleTV Movie
El millor de L.A.2019Faith BainesPrograma de televisió
American Soul2019Gladys KnightPrograma de televisió
Boomerang2019Kelly RowlandPrograma de televisió
Un programa de dibuixos de Black Lady2019Tecnòleg de la CIAPrograma de televisió
Bon Nadal Nadal2019Jacquie LiddleTV Movie
Amor per la data 102017Margot ScottsTV Movie
Imperi2015Leah WalkerPrograma de televisió
Ser Mary Jane2013RobinPrograma de televisió
Autèntics marits de Hollywood2013Kelly RowlandPrograma de televisió
Què faria Dylan?2013DylanTV Movie
Pensa com un home2012dinsPel·lícula
Aquí anem de nou2012Pel · lícula curta
Noies solteres2011DJ DenisePrograma de televisió
El Seat Filler2004JhnellePel·lícula
Freddy contra Jason2003Kia WatersonPel·lícula
Vigília2003CleoPrograma de televisió
American Dreams2002Martha ReevesPrograma de televisió
misteri2001Nicole BurkePrograma de televisió
Novies2000Tammy HamiltonPrograma de televisió
Beverly Hood1999Noia # 2Pel·lícula
Els Hughley1998CarlyPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Xina i Hollywood han estat companys de llit dignes de pel·lícules més del que es podria pensar, i no hauria de ser cap sorpresa veure estrelles americanes a ...
Bruno O'Ya
Bruno O'Ya
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruno O'Ya, xafarderies, fotos de Bruno O'Ya, biografia, llista de núvies de Bruno O'Ya 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruno O'Ya. Història de cites de Bruno O'Ya, 2021, 2020, llista de relacions de Bruno O'Ya.
Les millors edicions de Sorry!
Les millors edicions de Sorry!
Com un dels jocs de taula més populars de tots els temps, hi ha hagut un munt de versions i sabors diferents de Sorry! al llarg dels anys. Aquí hi ha els millors.
John Franklin
John Franklin
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Franklin, xafarderies, fotos de John Franklin, biografia, llista de núvies de John Franklin 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Franklin. Història de cites de John Franklin, 2021, 2020, llista de relacions de John Franklin.
Piper Rockelle
Piper Rockelle
28 de maig de 2021 ... Notícies de Piper Rockelle, xafarderies, fotos de Piper Rockelle, biografia, llista de xicots de Piper Rockelle 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Piper Rockelle. Història de cites de Piper Rockelle, 2021, 2020, llista de relacions de Piper Rockelle.
Álvaro Soler
Álvaro Soler
28 May 2021 ... Álvaro Soler news, gossip, photos of Álvaro Soler, biography, Álvaro Soler girlfriend list 2016. Relationship history. Álvaro Soler relationship list. Álvaro Soler dating history, 2021, 2020, list of Álvaro Soler relationships.
Noah Centineo i Angeline Appel
Noah Centineo i Angeline Appel
28 de maig de 2021 ... Noah Centineo i Angeline Appel fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...