Principal Relacions Keenen Ivory Wayans

Keenen Ivory Wayans

Keenen Ivory Wayans SolterRang 3381 -506Edat 62 anys Zodíac Bessons Relacions 2 en total Nens
5 nens

Amb qui surt ara mateix?

Keenen Ivory Wayans és actualment solter.

Relacions

Keenen Ivory Wayans estava casat anteriorment amb Daphne Wayans(2001 - 2006).



Keenen Ivory Wayans ha tingut una relació amb Brittany Daniel(2007 - 2014).

Sobre

Keenen Ivory Wayans és una productora nord-americana de cinema i televisió de 62 anys. Nascut Keenen Ivory Wayans Sr. el 8 de juny de 1958 a la ciutat de Nova York, Nova York, EUA, és famós per In Living Color en una carrera que abasta des del 1979 fins al 2009; 2013 – actualitat. El seu signe del zodíac és Bessons.

shawn christian i ari zucker compromesos

Keenen Ivory Wayans és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, directors de cinema nord-americans i guionistes nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Keenen Ivory Wayans. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat116 anys, 11 mesos--
Cites16 anys, 5 mesos--
total216 anys, 11 mesos11 anys, 8 mesos6 anys, 5 mesos

Detalls

NomAgut
Segon nomMarfil
CognomWayans
Nom complet al naixementKeenen Ivory Wayans Sr.
Nom alternatiuKeenen Wayans
Edat62 anys
Aniversari8 de juny de 1958
Lloc de naixementNova York, Nova York, EUA
Alçada6 '3' (191 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellAviat
Característica distintivaAltura alta
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ReligióTestimoni de Jahovah
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Seward Park
UniversitatUniversitat de Tuskegee (abandonada)
Text d’ocupacióActor, humorista, director, guionista, productor
OcupacióProductor de cinema / TV
Reclama famaA Color viu
Any (s) actiu (s)1979 – actualitat, 1979–2009; 2013 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Celebrity Talent International
Aprovació de la marcaAnunci de televisió per a restaurants KFC (1984), anunci de televisió per a Pepsi (amb Damon Wayans) (1998)
Llocs web oficialstwitter.com/keeneniwayans?lang=en, www.instagram.com/keeneniwayans/, www.facebook.com/keeneniwayans/, www.youtube.com/user/keeneniwayans

Keenen Ivory Desuma Wayans Sr. (nascut el 8 de juny de 1958) és un actor, humorista, cineasta nord-americà i membre de la família d'animadors Wayans. Va començar a destacar com a amfitrió i creador de la sèrie de comèdies de dibuixos de Fox 1990-1994 In Living Color. Ha produït, dirigit i / o escrit diverses pel·lícules, començant per Hollywood Shuffle, que va coprotejar, el 1987.

Més informació sobre Keenen Ivory Wayans Menys sobre Keenen Ivory Wayans

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Brittany DanielRelacióNovembre de 2007Abril de 20146 anys
1Daphne WayansCasat199011 de desembre del 200616 anys
Brittany Daniel #2

Brittany Daniel

2007 - 2014

Keenen Ivory Wayans i Brittany Daniel es separen ...[veure parella] Daphne Wayans #1

Daphne Wayans

1990 - 2006

Keenen Ivory Wayans i Daphne Wayans van ser ...[veure parella] #2

Brittany Daniel

2007 - 2014

Keenen Ivory Wayans i Brittany Daniel van datar de novembre de 2007 a abril de 2014.



Relació 6 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 52% veure relació #1

Daphne Wayans

1990 - 2006

Keenen Ivory Wayans i Daphne Wayans van estar casats durant 5 anys. Van sortir durant 7 anys després de reunir-se el 1990 i es van casar el 16 de juny del 2001. 5 anys després es van divorciar l'11 de desembre del 2006.

Relació 16 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Edat44%'> Compatibilitat el 31% Nens
5 nens
veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Keenen Ivory Wayans62 BessonsProductor de cinema / TV
Nord-americà
Brittany Daniel45 peixActriu
Nord-americà
Daphne Wayans50 TaureActriu
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
bonicaDona25 de juny de 199228 anys Daphne Wayans
NalaDona4 de març de 199625 anys Daphne Wayans
AgutHome14 de setembre de 199822 anys Daphne Wayans
bellaDona7 de març de 200120 anys Daphne Wayans
Daphne IvoryDona12 de juliol de 200317 anys Daphne Wayans

Galeria de fotos

Keenan Ivory Wayans i Brittany Daniels Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Autèntics marits de Hollywood2013Keenen Ivory WayansPrograma de televisió
Feliçment divorciat2011TonyPrograma de televisió
Ball Flick2009Senyor StachePel·lícula
La meva dona i els meus fills2001Ken KylePrograma de televisió
Pel · lícula de por2000EsclauPel·lícula
El més buscat1997James DunnPel·lícula
No siguis una amenaça per al sud del centre mentre beus el teu suc a la caputxa1996MailmanPel·lícula
L’Home Glimmer1996El. Jim CampbellPel·lícula
Una vergonya baixa i baixa1994VergonyaPel·lícula
Jo et vaig a fer sucka1988Jack SpadePel·lícula
Hollywood Shuffle1987Donald, Jheri CurlPel·lícula
Un món diferent1987Professor LawrencePrograma de televisió
Estrella 801983CòmicPel·lícula
Per amor i honor1983Pvt. Duke JohnsonPrograma de televisió
Els renegats1983Lloyd WaynePrograma de televisió
Per amor i honor1983Pvt. Duke JohnsonTV Movie
Mels de la carretera1983Tattoo Calhoune (com a Keenan Wayans)TV Movie
Ànims1982Client 1Programa de televisió
Hill Street Blues1981Raymond JacksonPrograma de televisió
Irene1981Ray BrewsterTV Movie
Benson1979Clete HawkinsPrograma de televisió
CHiPs1977RobertsPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...