Principal Relacions Keegan Allen

Keegan Allen

Keegan Allen CitesRang 1344 335Edat de 31 anys Zodiac Càncer Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Keegan Allen i Ali CollierAli Collier va començar a sortir amb Keegan Allen l’abril del 2016. veure relació

Relacions

Keegan Allen ha tingut relacions amb Chuck Grant(2012 - 2015), Shay Mitchell(2012)i Skyler Samuels(2011 - 2012).

Sobre

Keegan Allen és un actor nord-americà de 31 anys. Nascut Keegan Phillip Allen el 22 de juliol de 1989 a Califòrnia, EUA, és famós per Pretty Little Liars en una carrera que abasta el 2002; -actual i 2002 – present. El seu signe del zodíac és el càncer.



Keegan Allen ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclòs James Franco King Cobra (2016), Shay Mitchell a Boniques i petites mentideres (2010), Tammin Sursok a Boniques i petites mentideres (2010)i Troian Bellisario a Boniques i petites mentideres (2010).

Keegan Allen és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, actors infantils nord-americans i músics de Califòrnia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Keegan Allen. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites45 anys, 1 mes2 anys, 4 mesos3 mesos, 1 dia
total45 anys, 1 mes2 anys, 4 mesos3 mesos, 1 dia

Detalls

NomKeegan
Segon nomPhillip
CognomTots
Nom complet al naixementKeegan Phillip Allen
Edat31 anys
Aniversari22 de juliol de 1989
Lloc de naixementCalifòrnia, USA
Alçada6 '1' (185 cm)
Pes78 kg (172 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaUlls blaus, músculs
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActor, músic, fotògraf, autor
Ocupacióactor
Reclama famaBoniques i petites mentideres
Any (s) actiu (s)2002; 2010 – actualitat, 2002; -actualitat, 2002 – actualitat
Instrument (text)Veus
Talent Agency (per exemple, Modelització)Grup de talents creatius
Mida de la sabata11
Llocs web oficialstwitter.com/KeeganAllen, instagram.com/keeoone, keeganallen.org/, www.facebook.com/KeeganAllenfans
ParePhilip R. Allen
MareJoan Snyder
GermanaDebbie Allen, Kim Allen
AmicTroian Bellisario, Shay Mitchell, Ashley Benson, Lucy Hale, Sasha Pieterse, Janel Parrish, Ian Harding, Tyler Blackburn
Animals domèsticsMinin (gat)

Keegan Phillip Allen (22 de juliol de 1989) és un actor, fotògraf, autor i músic nord-americà conegut pel seu paper principal com Toby Cavanaugh a la sèrie Freeform Pretty Little Liars.

Més informació sobre Keegan Allen Menys sobre Keegan Allen

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Collaret AliRelacióAbril de 2016present5 anys
3Chuck GrantRelacióNovembre de 2012Desembre de 20153 anys
2Shay MitchellRelació R Abril de 201220123 mesos
1Skyler SamuelsRelació201120121 any
Collaret Ali #4

Collaret Ali

2016

Ali Collier va començar a sortir amb Keegan Allen a Ap ...[veure parella] Chuck Grant #3

Chuck Grant

2012 - 2015

Keegan Allen i Chuck Grant es van separar el desembre ...[veure parella] Shay Mitchell #2rumor

Shay Mitchell

2012

Es rumoreja que Keegan Allen i Shay Mitchell ...[veure parella] Skyler Samuels #1

Skyler Samuels

2011 - 2012

Keegan Allen i Skyler Samuels estan separats ...[veure parella] #4

Collaret Ali

2016

Ali Collier i Keegan Allen han sortit des de l’abril del 2016.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #3

Chuck Grant

2012 - 2015

Keegan Allen i Chuck Grant van ser de novembre de 2012 a desembre de 2015.



Relació 3 anys MesuraResultatAlçada73%'> Compatibilitat 18% veure relació #2

Shay Mitchell

2012 (Remor)

Es rumoreja que Keegan Allen es va connectar amb Shay Mitchell l'abril del 2012.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 32% veure relació #1

Skyler Samuels

2011 - 2012

Keegan Allen i Skyler Samuels van ser del 2011 al 2012.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat 46% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Keegan Allen31 Cànceractor
Nord-americà
Collaret Ali26 peixModel
Nord-americà
Chuck Grant- Fotògraf
Nord-americà
Shay Mitchell34 ÀriesActriu
Canadenc
Skyler Samuels27 ÀriesActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020) No Escape (2020)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Walker2021Liam WalkerPrograma de televisió
no Escape2020ColePel·lícula
Zeroville2019Assassí d’ulls blaus pàl·lidsPel·lícula
Què / si2019BillyPrograma de televisió
Actors anònims2017TreyPel·lícula
Un romanç en moviment2017ScottTV Movie
A Dubious Battle2016KellerPel·lícula
King Cobra2016HarlowPel·lícula
Jove i famolenc2014TylerPrograma de televisió
El so i la fúria2014Home amb corbata vermellaPel·lícula
El secret de l’odi2014Trent RothmanTV Movie
Bukowski2013Jimmy HaddoxPel·lícula
Palo Alto2013CraniPel·lícula
Rick i Morty2013FesteraPrograma de televisió
Atordiment juvenil2012KylePrograma de televisió
Delictes majors2012Aiden ReedPrograma de televisió
Odio la meva filla adolescent2011JakePrograma de televisió
Boniques i petites mentideres2010Oficial Toby Cavanaugh, Toby CavanaughPrograma de televisió
Com a últim recurs2010ConductorPel · lícula curta
Big Time Rush2009Model masculí núm. 2Programa de televisió
Zoey 1012005Noi del públicPrograma de televisió
Petites emergències2002Fill del propietari del periquitoPel · lícula curta
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Max FerrisPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Keegan Allen i James FrancoJames Franco
    • King Cobra
      2016
    [veure coincidència]
  • Shay Mitchell i Keegan AllenShay Mitchell
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]
  • Tammin Sursok i Keegan AllenTammin Sursok
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]
  • Troian Bellisario i Keegan AllenTroian Bellisario
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.