Principal Relacions Katie Cassidy

Katie Cassidy

Katie Cassidy SolterRang 1049 -70Edat de 34 anys Zodiac Sagitari Relacions 9 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Katie Cassidy actualment és soltera.

Relacions

Katie Cassidy estava casada anteriorment amb Matthew Rodgers(2018 - 2020).



amb qui surt Zayn Malik

Katie Cassidy ha tingut relacions amb Dana Brunetti(2014 - 2017), Jason Garrison(2012 - 2014), Jarret Stoll(2010 - 2011), Sasha Vujacic(2009), Jesse McCartney(2004 - 2007)i Greg Raposo(2002 - 2003).

Katie Cassidy ha tingut trobades amb Jerry Ferrara(2012)i Topher Grace(2009).

Sobre

Katie Cassidy és una actriu nord-americana de 34 anys. Nascuda Katherine Evelyn Anita Cassidy el 25 de novembre de 1986 a Los Angeles, Califòrnia, EUA, és famosa per Ella Simms a Melrose Place, Ruby a Supernatural, Laurel Lance / Black Canary a Arrow. El seu signe del zodíac és Sagitari.



Tamron Hall i Lawrence O'Donnell es van casar

Katie Cassidy ha participat en 8 enfrontaments a la pantalla, inclosa Chace Crawford Noia xafardera (2007), Christopher Gorham a Illa Harper (2009), Colin Donnell a Fletxa (2012), Cory Monteith a Montecarlo (2011)i Kellan Lutz a Un malson al carrer Elm (2010).

Katie Cassidy és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Katie Cassidy. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat13 anys, 1 mes--
Cites62 anys, 8 mesos1 any, 7 mesos2 mesos, 2 dies
Trobada22 mesos, 1 dia1 mes-
total93 anys, 1 mes1 any, 5 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomKatie
Segon nomEvelyn Anita
Cognom de solteraCassidy
Nom complet al naixementKatherine Evelyn, Anita Cassidy
Nom alternatiuBug, K, Katherine Evelyn, Anita Cassidy, Katie Cassidy, Katherine Cassidy, Katie, Katie Cassidy Rodgers
Edat34 anys
Aniversari25 de novembre de 1986
Lloc de naixementLos Angeles, Califòrnia, USA
Alçada5 '7½' (171 cm)
Pes56 lliures (124 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsVerd
Color de cabellRos
Característica distintivaUlls preciosos, somriu
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutCalabasas High School, Califòrnia
Text d’ocupacióActriu, model, directora
OcupacióActriu
Reclama famaElla Simms a Melrose Place, Ruby a Supernatural, Llança de llorer / Black Canary a Arrow
Any (s) actiu (s)2003 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Contingut anònim
Aprovació de la marcaAbercrombie & Fitch (2004), Endevina? (2004), Rock & Republic (2004)
Bust (polzades)34
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)34
Mida de la roba4 (EUA)
Mida de la sabata9 (EUA), 41,5 (UE), 7,5 (Regne Unit), 260 (J)
Llocs web oficialskatie-cassidy.us, katiecassidy.net, katiecassidyonline.com, www.nndb.com/people/146/000111810/, twitter.com/MzKatieCassidy, http://www.katie-cassidy.us/
PareRichard Benedon, David Cassidy
MareSherry (Williams) Benedon, Sue Shifrin (madrastra)
GermàBeau Devin Cassidy (mig germà) (fill de David Cassidy i Sue Shifrin)
GermanaJenna Cassidy, Jaime Cassidy
Membre de la famíliaJack Cassidy (avi), Evelyn Ward (àvia), Patrick Cassidy (oncle, Ryan Cassidy (oncle)
AmicJessica Stroup, Jensen Ackles, Jared Padalecki, Chris Gorham, Michael Rady, Stephanie Jacobsen, Shaun Sipos, Leighton Meester, JoAnna Garcia Swisher, Kelly Rutherford
Persones preferidesTika Sumpter, Skylar Astin, Elizabeth Hurley, Tiffani Thiessen, Alicia Silverstone, Gillian Jacobs, Hannah Davis, Nina Agdal, Maria Menounos, Katrina Bowden, Bar Refaeli
Menjars preferitsMenjar americà, xinès, sushi
Colors preferitsNegre, Blau
Accessoris preferitsTalons

Katherine Evelyn Anita Cassidy (nascuda el 25 de novembre de 1986); és una actriu i directora nord-americana. Després de diversos papers menors de televisió, va cridar l'atenció com a reina dels crits després de protagonitzar les pel·lícules de terror Quan un estrany crida (2006), com Kelli Presley a Black Christmas (2006) i com a Ruby a la tercera temporada de la sèrie de terror Supernatural ( 2007-08). Després d'un paper secundari a la pel·lícula d'acció Taken (2008), Cassidy va interpretar papers principals a la sèrie de terror misteriós Harper's Island (2009) i al remake de la sèrie dramàtica Melrose Place (2009-10). Va actuar com Kris Fowles en el remake de la pel·lícula slash A Nightmare on Elm Street (2010) i va tenir un paper recurrent com Juliet Sharp durant la quarta temporada del drama per a adolescents Gossip Girl (2010-12).

Lucas grabeel i Emily Morris
Més informació sobre Katie Cassidy Menys sobre Katie Cassidy

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
9Matthew RodgersCasatDesembre de 2016Gener de 20203 anys
8Dana BrunettiRelacióDesembre de 2014febrer 20172 anys
7Jason GarrisonRelacióNovembre de 2012Novembre de 20142 anys
6Jerry FerraraTrobadaAgost de 2012octubre 20122 mesos
5Jarret StollRelacióGener de 2010Desembre de 20111 any
4Topher GraceTrobadaoctubre 2009octubre 2009-
3Sasha VujacicRelaciójuliol 2009set 20092 mesos
2Jesse McCartneyRelacióDesembre de 2004Agost 20072 anys
1Greg RaposoRelacióGener de 200220031 any
Matthew Rodgers #9

Matthew Rodgers

2016 - 2020

Matthew Rodgers i Katie Cassidy es van separar de ...[veure parella] Dana Brunetti #8

Dana Brunetti

2014 - 2017

Dana Brunetti i Katie Cassidy es van separar a ...[veure parella] Jason Garrison #7

Jason Garrison

2012 - 2014

Jason Garrison i Katie Cassidy estan separats ...[veure parella] Jerry Ferrara #6

Jerry Ferrara

2012

Jerry Ferrara i Katie Cassidy es van separar a ...[veure parella] Jarret Stoll #5

Jarret Stoll

2010 - 2011

Jarret Stoll i Katie Cassidy es van separar en D ...[veure parella] Topher Grace #4

Topher Grace

2009

Topher Grace i Katie Cassidy estan separades ...[veure parella] Sasha Vujacic #3

Sasha Vujacic

2009

Sasha Vujacic i Katie Cassidy es van separar a ...[veure parella] Jesse McCartney #2

Jesse McCartney

2004 - 2007

Katie Cassidy i Jesse McCartney es van separar de ...[veure parella] Greg Raposo #1

Greg Raposo

2002 - 2003

Greg Raposo i Katie Cassidy es van separar en 20 ...[veure parella] #9

Matthew Rodgers

2016 - 2020

Matthew Rodgers i Katie Cassidy es van casar durant un any. Van sortir durant 6 mesos després de reunir-se el desembre de 2016. Després d'un any de compromís, es van casar el 8 de desembre de 2018. Un any després es van separar el 8 de gener de 2020.

Relació 3 anys veure relació #8

Dana Brunetti

2014 - 2017

Dana Brunetti i Katie Cassidy van ser del desembre del 2014 al febrer del 2017.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat44%'> Compatibilitat 36% veure relació #7

Jason Garrison

2012 - 2014

Jason Garrison i Katie Cassidy van ser del novembre del 2012 al novembre del 2014.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 54% veure relació #6

Jerry Ferrara

2012

Jerry Ferrara i Katie Cassidy van tenir una trobada l’agost del 2012.

golshifteh farahani christos dorje walker
Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada37%Edat69%'> Compatibilitat 62% veure relació #5

Jarret Stoll

2010 - 2011

Jarret Stoll i Katie Cassidy van ser del gener del 2010 al desembre del 2011.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 61% veure relació #4

Topher Grace

2009

Topher Grace i Katie Cassidy van tenir una trobada l'octubre del 2009.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #3

Sasha Vujacic

2009

Sasha Vujacic i Katie Cassidy daten de juliol a setembre de 2009.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat el 54% veure relació #2

Jesse McCartney

2004 - 2007

Katie Cassidy i Jesse McCartney van ser del febrer del 2005 a l’agost del 2007.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació #1

Greg Raposo

2002 - 2003

Greg Raposo i Katie Cassidy van ser del gener del 2002 al 2003.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 49% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Katie Cassidy34 SagitariActriu
Nord-americà
Matthew Rodgers- Cònjuge
Nord-americà
Dana Brunetti47 BessonsProductor de cinema / TV
Nord-americà
Jason Garrison36 EscorpíHoquei sobre gel
Canadenc
Jerry Ferrara41 Sagitariactor
Nord-americà
Jarret Stoll38 CàncerHoquei sobre gel
Canadenc
Topher Grace42 Cànceractor
Nord-americà
Sasha Vujacic37 peixBàsquet
Eslovè
Jesse McCartney34 ÀriesCantant
Nord-americà
Greg Raposo36 TaureCantant
Nord-americà

Galeria de fotos

Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills Katie Cassidy: Globus d'Or d'Amazon Studios 2020 després de la festa a Beverly Hills

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Versions de portada2018JackiePel·lícula
Gràcia2018Dawn WalshPel·lícula
DC's Legends of Tomorrow2016Llança de llorerPrograma de televisió
Llops a la porta2016SharonPel·lícula
Club de Lluita de Superherois2015Canari negrePrograma de televisió
Guineu2015Canari negre, Llança de llorerPrograma de televisió
El Scribbler2014SukiPel·lícula
El flaix2014Black Siren, Laurel Lance, Siren XPrograma de televisió
Fletxa2012Black Canary, Black Siren, Laurel LancePrograma de televisió
Montecarlo2011EmmaPel·lícula
Georgetown2011Nikki ArgoTV Movie
Nova noia2011BrookePrograma de televisió
Un malson al carrer Elm2010Kris FowlesPel·lícula
Illa Harper2009Trish WellingtonPrograma de televisió
Melrose Place2009ella SimmsPrograma de televisió
Pres2008AmandaPel·lícula
Viu!2007JoiaPel·lícula
Camina la xerrada2007JessiePel·lícula
Gira2007pomaPel·lícula
Noia xafardera2007Juliet SharpPrograma de televisió
Nadal negre2006Kelli Presley (com a Katie Cassidy)Pel·lícula
Feu clic a2006Samantha als 27 anysPel·lícula
La perdua2006Dee DeePel·lícula
Quan un desconegut truca2006TiffanyPel·lícula
Sexe, amor i secrets2005GabriellePrograma de televisió
Sobrenatural2005Lilith, RubyPrograma de televisió
Escoltin2004RebecaPrograma de televisió
La divisió2001Jove Candace 'C.D' DeLorenzoPrograma de televisió
7è Cel1996ZoePrograma de televisió
Joc de l'agentMillerPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Chace Crawford i Katie CassidyChace Crawford
    • Noia xafardera
      2007
    [veure coincidència]
  • Christopher Gorham i Katie CassidyChristopher Gorham
    • Illa Harper
      2009
    [veure coincidència]
  • Colin Donnell i Katie CassidyColin Donnell
    • Fletxa
      2012
    [veure coincidència]
  • Cory Monteith i Katie CassidyCory Monteith
    • Montecarlo
      2011
    [veure coincidència]
  • Katie Cassidy i Kellan LutzKellan Lutz
    • Un malson al carrer Elm
      2010
    [veure coincidència]
  • Katie Cassidy i Tracy SpiridakosTracy Spiridakos
    • Mata per mi
      2013
    [veure coincidència]
  • Stephen Amell i Katie CassidyStephen Amell
    • Fletxa
      2012
    [veure coincidència]
  • Thomas Dekker i Katie CassidyThomas Dekker
    • Un malson al carrer Elm
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.