Principal Relacions Karan brar

Karan brar

Karan brarRang 1836 -354Edat 22 anys Zodiac Capricorn Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Karan Brar és possiblement solter.

Relacions

Karan Brar ha tingut relacions amb Sophie Reynolds(2016 - 2020)i Spencer Boldman(2016).



Daniel Skye i la seva xicota

Sobre

Karan Brar és un actor nord-americà de 22 anys. Nascut el 18 de gener de 1999 a Redmond, Washington, és famós per Diary of a Wimpy Kid, Jessie, Bunk'd. El seu signe del zodíac és Capricorn.

Karan Brar ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Kelly Washington En lliteres (2015), Rachel Crow a Germana invisible (2015)i Sierra McCormick a Jessie (2011).

Karan Brar és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors infantils nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Karan Brar. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites25 anys, 4 mesos4 anys, 8 mesos4 anys
total25 anys, 4 mesos4 anys, 8 mesos4 anys

Detalls

NomKaran
CognomBrar
Nom complet al naixementKaran brar
Nom alternatiuKaran
Edat22 anys
Aniversari18 de gener de 1999
Lloc de naixementRedmond, Washington
Alçada5 '5)' (166 cm)
Pes52 lliures (115 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
ReligióSikh
ÈtniaAsiàtic / indi
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaDiari d'un nen Wimpy, Jessie, Bunk'd
Any (s) actiu (s)2010 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Paradigma Talent Agency
Aprovació de la marcaShell Gasoline, Comitè per a nens, Llavors de compassió
Mida de la sabata4.5
Llocs web oficialstwitter.com/thekaranbrar, http://www.karanbrar.com/, www.facebook.com/KaranBrarFanPage, www.instagram.com/thekaranbrar/, http://karanbrar.com
PareHarinder Brar
MareJasbinder Brar
GermanaSabreena Brar
AmicPeyton List, Debby Ryan, Cameron Boyce, Skai Jackson, Zachary Gordon
Pel·lícules preferidesBuscant Nemo
Programes de televisió preferitsLa gravetat cau
Bandes favoritesAndy Grammer, Twenty One Pilots, Calvin Harris
Llibres preferitsHarry Potter i la pedra del bruixot
Menjars preferitspizza
Colors preferitsVerd

Karan Brar (nascut el 18 de gener de 1999) és un actor nord-americà. Va interpretar a Chirag Gupta a la franquícia de la pel·lícula Diary of a Wimpy Kid i a Ravi Ross a la sèrie original Jessie de Disney Channel i la seva posterior derivació Bunk'd.

maz jobrani i la seva dona
Més informació sobre Karan Brar Menys sobre Karan Brar

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Sophie ReynoldsRelaciójuliol 2016juliol 20204 anys
1Spencer BoldmanRelació2016 -
Sophie Reynolds #2

Sophie Reynolds

2016 - 2020

Sophie Reynolds i Karan Brar estan separats ...[veure parella] Spencer Boldman #1

Spencer Boldman

2016

Spencer Boldman surt amb Karan Brar ...[veure parella] #2

Sophie Reynolds

2016 - 2020

Sophie Reynolds i Karan Brar van tenir una relació del juliol del 2016 al juliol del 2020.



Relació 4 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 48% veure relació #1

Spencer Boldman

2016

Spencer Boldman i Karan Brar estan sortint des del 2016.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada19%Edat1%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Karan brar22 Capricornactor
Nord-americà
Sophie Reynolds22 ÀriesActriu
Nord-americà
Spencer Boldman28 Leoactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Jessie Jessie En lliteres En lliteres Ant-Man (2015) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018) Pacific Rim: Uprising (2018)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Stargirl2020Kevin SinghPel·lícula
Contraris solars2020Programa de televisió
Mira, Royal Detectiu2020Príncep VeerPrograma de televisió
L’argument2020Actor BrettPel·lícula
Hubie Halloween2020Deli Mike MundiPel·lícula
Escolaritzat2019Reza AlaviPrograma de televisió
Etiquetat2019Andrew KabbaraPrograma de televisió
Cleopatra a l’espai2019GoziPrograma de televisió
Pacific Rim: Revolta2018Cadet SureshPel·lícula
Campions2018ArjunPrograma de televisió
Joventut i conseqüències2018Dipankar vajaPrograma de televisió
La llista F * It2018Nico GomesPel·lícula
Quan he volgut morir2018BrandonPel · lícula curta
Germana invisible2015JordiTV Movie
En lliteres2015Ravi RossPrograma de televisió
Sr. Peabody i Sherman2014Maçó (veu)Pel·lícula
El torn de nit2014OmedPrograma de televisió
Sofia la Primera2013Príncep ZandarPrograma de televisió
Ultimate Spider-Man2012Ravi RossPrograma de televisió
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days2012Chirag GuptaPel·lícula
Rates de laboratori2012SimóPrograma de televisió
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules2011ChiragPel·lícula
Austin i Ally2011Ravi RossPrograma de televisió
Jessie2011Ravi RossPrograma de televisió
Disney Monstober2011RaviPrograma de televisió
Diari d'un nen tímid2010Chirag GuptaPel·lícula
Parella de Reis2010TitoPrograma de televisió
Nit èpicaLillisPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

  • Karan Brar i Kelly WashingtonKelly Washington
    • En lliteres
      2015
    [veure coincidència]
  • Karan Brar i Rachel CrowRachel Crow
    • Germana invisible
      2015
    [veure coincidència]
  • Sierra McCormick i Karan BrarSerra McCormick
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Quan es tracta de la galeria de villans de Wonder Woman, es podria argumentar que no són res com Batmans o Supermans. Té Diana un comodí? Què passa amb un Lex ...
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
La millor estratègia per a Nintendo DS, valorada pels lectors de tot el món. Aquesta llista inclou els millors i millors jocs tàctics llançats.
Der beste Horror-Manga
Der beste Horror-Manga
Hi ha res millor que un bon ensurt? El millor manga de terror presenta històries terrorífiques i un desenvolupament de personatges increïble, mentre que a la meitat t’espanta ...
ESTJs famosos
ESTJs famosos
Molts actors, músics i polítics famosos són considerats ESTJ (Extroverted Sensing Thinking Judging). Els ESTJ són coneguts per ser honestos, eficients i ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charles Hedger, xafarderies, fotos de Charles Hedger, biografia, llista de núvies de Charles Hedger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charles Hedger. Historial de cites de Charles Hedger, 2021, 2020, llista de relacions de Charles Hedger.
Boxers professionals masculins famosos
Boxers professionals masculins famosos
Aquesta llista de boxadors professionals masculins famosos inclou biografies i fotos quan estiguin disponibles. Aquesta llista de boxadors professionals masculins conté els més famosos ...
Stormy Daniels
Stormy Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Stormy Daniels, xafarderies, fotos de Stormy Daniels, biografia, llista de nuvis de Stormy Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Stormy Daniels. Història de cites de Stormy Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Stormy Daniels.