Principal Relacions Kandee Johnson

Kandee Johnson

Kandee Johnson CitesEdat 42 anys Zodíac Càncer Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Doctorford i Kandee JohnsonDoctorford surt amb Kandee Johnson veure relació

Relacions

Kandee Johnson ha tingut relacions amb Michael Castro (cantant)(2015 - 2018).

Sobre

Kandee Johnson és una personalitat nord-americana de 42 anys. Nascuda Kandee Shayn Johnson el 9 de juliol de 1978 a Los Angeles, CA, és famosa per Youtube Channell Kandee Johnson. El seu signe del zodíac és el càncer.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kandee Johnson. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites23 anys2 anys, 7 mesos2 anys, 3 mesos
total23 anys2 anys, 7 mesos2 anys, 3 mesos

Detalls

NomKandee
CognomJohnson
Nom complet al naixementKandee Shayn Johnson
Edat42 anys
Aniversari9 de juliol de 1978
Lloc de naixementLos Angeles, CA
Alçada5 '6¾' (170 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellALTRES
Signe del zodíacCàncer
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióYouTuber
OcupacióPersonalitat
Reclama famaYoutube Channell Kandee Johnson
Més informació sobre Kandee Johnson Menys sobre Kandee Johnson

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2DoctorfordRelació2019present2 anys
1Michael Castro (cantant)Relació201520183 anys
Doctorford #2

Doctorford

2019

Doctorford està sortint amb Kandee Johnson ...[veure parella] #1

Michael Castro (cantant)

2015 - 2018

Michael Castro (cantant) i Kandee Johnson són ...[veure parella] #2

Doctorford

2019

Doctorford i Kandee Johnson estan sortint des del 2019.

Relació 2 anys veure relació #1

Michael Castro (cantant)

2015 - 2018

Michael Castro (cantant) i Kandee Johnson van tenir una relació del 2015 al 2018.



Relació 3 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kandee Johnson42 CàncerPersonalitat
Nord-americà
Doctorford-
Michael Castro (cantant)- Cantant

Galeria de fotos

Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson Kandee Johnson

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cos de venjança amb Khloé Kardashian2017Ella mateixaPrograma de televisió
Trolls2016Mandy Sparkledust (veu)Pel·lícula
Hollywood Today Live2015Ella mateixaPrograma de televisió
The Late Late Show amb James Corden2015JoPrograma de televisió
La vida en trossos2015YouTube StarPrograma de televisió
Enorme al metro2015Ella mateixaPrograma de televisió
La secció de comentaris2015Ella mateixa - ConvidatPrograma de televisió
El Real2013JoPrograma de televisió
La vida de Ro2013JoPrograma de televisió
Llar i família2012JoPrograma de televisió
Els YouTubers reaccionen2012Ella mateixaPrograma de televisió
Nerdies Nummies2011JoPrograma de televisió
Mantenir-se al dia amb els Kardashians2006JoPrograma de televisió
E! En directe des de la catifa vermella1995Ella mateixa - Expert en bellesaPrograma de televisió
Extra amb Billy Bush1994Self - You CrewPrograma de televisió
Viu amb Kelly i Ryan1988AutoconvidatPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...