Principal Cites Ju-hwan Lim

Ju-hwan Lim

Ju-hwan LimEdat 39 anys Zodíac Taure

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Ju-hwan Lim és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades de Ju-hwan Lim.



Sobre

Ju-hwan Lim és un actor sud-coreà de 38 anys. Nascut Lim Ju-hwan el 18 de maig de 1982 a Corea del Sud, és famós per Tamra, l'illa. El seu signe del zodíac és Taure.

Ju-hwan Lim és membre de les llistes següents: naixements de 1982, gent de Seül i actors de cinema sud-coreans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ju-hwan Lim! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

Nomal
Segon nom
CognomHwan
Nom complet al naixementLim Ju-hwan
Nom alternatiuLim Ju-hwan, Lim Joo Hwan
Edat39 anys
Aniversari18 de maig de 1982
Lloc de naixementCorea del Sud
Alçada6 '1' (185 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatSud-coreà
Text d’ocupacióModel, actor
Ocupacióactor
Reclama famaTamra, l’illa
Any (s) actiu (s)2004 – actualitat

Lim Ju-hwan (coreà: 임주환; nascut el 18 de maig de 1982) és un actor sud-coreà. És conegut sobretot pels seus papers principals en els drames televisius Tamra, the Island (2009), Ugly Alert (2013), Uncontrollably Fond (2016) i The Bride of Habaek (2017).

Més informació sobre Ju-hwan Lim Menys sobre Ju-hwan Lim

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Deo Geim: 0shireul Hyanghayeo2020Goo Do KyungPrograma de televisió
vostè2019FukudaPrograma de televisió
Espectacle Widaehan2019Kang Joon-hoPrograma de televisió
Saranghagi Ttaemoone2017Chan-youngPel·lícula
Habaekui Shinboo2017Hoo-ye 16 episodis, 2017Programa de televisió
Hamburo Aeteuthage2016Choi Ji TaePrograma de televisió
Brilla o torna boig2015Wang Wook (com a Joo-hwan Im)Programa de televisió
Oh My Ghost!2015Choi Sung-JaePrograma de televisió
Ki-sool-ja-deul2014Ji Sil-JangPel·lícula
Corredor2010JoPrograma de televisió
Els nens sobre les flors2009So Il Hyun (2 episodis, 2009)Programa de televisió
Ssang-hwa-jeom2008Han-baekPel·lícula
Baekmanjangja-ui cheot-nest2006Seung-joonPel·lícula
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.