Principal Cites Josh Salatin

Josh Salatin

Josh SalatinEdat de 33 anys Zodiac Bessons

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Josh Salatin és possiblement solter.

rita coolidge marit tatsuya suda

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Josh Salatin.



Sobre

Josh Salatin és un actor nord-americà de 33 anys. Nascut Joshua Salatin el 21 de juny de 1987 als Estats Units, és famós per The Carrie Diaries (2013). El seu signe del zodíac és Bessons.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Josh Salatin. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomJosh
CognomSalatina
Nom complet al naixementJoshua Salatin
Aniversari21 de juny de 1987
Lloc de naixementusa
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacBessons
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatNeighborhood Playhouse School of the Theatre de Nova York
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaThe Carrie Diaries (2013)
Talent Agency (per exemple, Modelització)Industry Entertainment, United Talent Agency
Llocs web oficialstwitter.com/joshsalatin?lang=en, www.linkedin.com/in/josh-salatin-4b273a112/?trk=public-profile-join-page
Més informació sobre Josh Salatin Menys sobre Josh Salatin

Galeria de fotos

Josh Salatin Josh Salatin Josh Salatin Josh Salatin Josh Salatin Josh Salatin Josh Salatin

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Un dòlar2018Programa de televisió
Zoo2015LoganPrograma de televisió
Mostra’m un heroi2015Michael WasicskoPrograma de televisió
Two Night Stand2014ChrisPel·lícula
Blau salvatge2014Derek FrehleyTV Movie
El següent2013LucasPrograma de televisió
Els diaris de Carrie2013Simon Byrnes (9 episodis, 2013)Programa de televisió
Pols profunda2013KazPel·lícula
Elemental2012Traficant de droguesPrograma de televisió
Sangs Blaves2010Oficial Kevin OlivetPrograma de televisió

Debats

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.