Principal Relacions Josh Hopkins

Josh Hopkins

Josh Hopkins SolterRang 3443 897Edat Zodiac de 50 anys Verge Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Josh Hopkins actualment és solter.

Relacions

Josh Hopkins ha tingut relacions amb Cheryl Burke(2014), Erin Andrews(2011), Courteney Cox(2011)i Octavia Spencer.



amb qui es troba un màxim de ferros

Sobre

Josh Hopkins és un actor nord-americà de 50 anys nascut el 12 de setembre de 1970 a Lexington, Kentucky. El seu signe del zodíac és Verge

Josh Hopkins ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclòs Calista Flockhart Germans i germanes (2006), Courteney Cox a Cougar Town (2009)i Kathryn Morris a Cas fred (2003).

Josh Hopkins és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i naixements del 1970.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Josh Hopkins. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites46 mesos, 3 dies3 mesos, 1 dia1 mes, 3 dies
total46 mesos, 3 dies3 mesos, 1 dia1 mes, 3 dies

Detalls

NomJosh
CognomHopkins
Nom complet al naixementWilliam Joshua Hopkins
Edat50 anys
Aniversari12 de setembre de 1970
Lloc de naixementLexington, Kentucky
Alçada6 '2' (188 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola Sayre Lexington, Kentucky
UniversitatUniversitat Auburn, Alabama
Text d’ocupacióActor, director
Ocupacióactor
Any (s) actiu (s)1996 – actualitat, 1995 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)L'Agència Gersh, Inc.
Llocs web oficialstwitter.com/MrJoshHopkins
PareLarry Hopkins
MareCarolyn Hopkins

William Joshua Hopkins (nascut el 12 de setembre de 1970) és un actor i músic aficionat nord-americà. Hopkins va néixer a Lexington, Kentucky. Ha participat en moltes sèries de televisió i pel·lícules. És l’escriptor i intèrpret de la cançó “Feigning Interest”, un vídeo musical divertit sobre les cites que es va popularitzar el 2007. El 2015 va protagonitzar el thriller ABC Quantico com a Liam O'Connor.

Més informació sobre Josh Hopkins Menys sobre Josh Hopkins

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Cheryl BurkeRelaciófebrer 2014juliol 20145 mesos
3Erin AndrewsRelacióJuny de 2011Desembre de 20116 mesos
2Courteney CoxRelació R 29th Mar 2011Maig de 20111 mes
1Octavia SpencerDesconegut R -
Cheryl Burke #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins i Cheryl Burke es van separar a Ju ...[veure parella] Erin Andrews #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins i Erin Andrews estan separats ...[veure parella] Courteney Cox #2rumor

Courteney Cox

2011

Josh Hopkins i Courteney Cox estan separats ...[veure parella] Octavia Spencer #1rumor

Octavia Spencer

Es rumoreja que Octavia Spencer i Josh Hopkins ...[veure parella] #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins i Cheryl Burke van ser de febrer a juliol del 2014.



Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 74% veure relació #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins i Erin Andrews van tenir una relació entre el juny del 2011 i el desembre del 2011.

qui és la cita de Bradley Steven Perry
Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #2

Courteney Cox

2011 (Remor)

Es rumora que Josh Hopkins es va connectar amb Courteney Cox el 29 de març de 2011.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 24% veure relació #1

Octavia Spencer

(Remor)

Es rumoreja que Octavia Spencer s’ha connectat amb Josh Hopkins.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 57% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Josh Hopkins50 Vergeactor
Nord-americà
Cheryl Burke37 TaureBallarina
Nord-americà
Erin Andrews43 TaurePersonalitat televisiva
Nord-americà
Courteney Cox56 BessonsActriu
Nord-americà
Octavia Spencer51 BessonsActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Pretty Ugly People - Josh Hopkins Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Corona Vic2019Jack VanZandtPel·lícula
Whisky Cavalier2019Ray PrincePrograma de televisió
Monster per correu postal2018Roy PepperPel·lícula
Només els valents2017California Hot Shot SupervisorPel·lícula
Gossos de cotxes2016Mike ReynoldsPel·lícula
Quantico2015Liam O'ConnorPrograma de televisió
True Detective2014Jim dobkinsPrograma de televisió
Inabastable2014JuliusPrograma de televisió
El sexe oposat2014KennyPel·lícula
Kelly i Cal2014Josh, el marit de KellyPel·lícula
Puja amunt2014Ralph BassPel·lícula
Pol Nord2014Ryan WilsonTV Movie
Partida de joc2012Match OwenPel·lícula
La llista de clients2012DylanPrograma de televisió
Home al treball2012RyanPrograma de televisió
Lady Friends2012Rob LambertTV Movie
Líban, Pa.2010VoluntatPel·lícula
Calent a Cleveland2010CambrerPrograma de televisió
Castell2009OficialPrograma de televisió
Cougar Town2009Grayson EllisPrograma de televisió
12 Homes de Nadal2009Will AlbrechtTV Movie
Jerry2009Jerry's Friend # 1Pel · lícula curta
Gent força lletja2008JordiPel·lícula
A la vista plana2008KennyPrograma de televisió
Swingtown2008Roger ThompsonPrograma de televisió
Pràctica privada2007El Dr. Noah BarnesPrograma de televisió
Emprenent Margarides2007Shane TricklePrograma de televisió
L’Insaciable2006ChetPel·lícula
Covert One: The Hades Factor2006Bill GriffinPrograma de televisió
Rendeix-te, Dorothy2006PereTV Movie
Germans i germanes2006Warren SalterPrograma de televisió
Pepper Dennis2006Charlie BabcockPrograma de televisió
Desaparegut2006Peter ManningPrograma de televisió
Freqüència global2005Sean FlynnTV Movie
Ossos2005Michael StiresPrograma de televisió
Xiuxiuejador de fantasmes2005Shane CarsonPrograma de televisió
Mostra i explica2005Oficial HendersonPel · lícula curta
NYPD 20692004Alex Bolander, Alex FrancoTV Movie
Costa Nord2004Morgan HoltPrograma de televisió
Festa del Pollastre2003Actor, CopPel · lícula curta
L.A. Confidencial2003Oficial Bud WhiteTV Movie
Cas fred2003ADA Jason KitePrograma de televisió
CSI: Miami2002Mark GantryPrograma de televisió
Sense traça2002Eric KellerPrograma de televisió
One Eyed King2001ChuckPel·lícula
Kate Brasher2001Oficial Tony GiordanoPrograma de televisió
Fling2001Rius genèticsPrograma de televisió
Amor i sexe2000Joey SantinoPel·lícula
La tempesta perfecta2000El capità Darryl EnnisPel·lícula
Motius automobilístics2000NigelPel · lícula curta
Pirates de Silicon Valley1999Paul AllenTV Movie
Jack i Jill1999Profeta MattPrograma de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Tim DonovanPrograma de televisió
Socis1999PerePrograma de televisió
Silenciar Maria1998Clay RobertsTV Movie
G.I. Jane1997PucesPel·lícula
Aliat McBeal1997Raymond MillburyPrograma de televisió
Donar la cara per1997pasPel · lícula curta
Paulie1996JeffPel · lícula curta
Fills Paral·lels1995MartyPel·lícula
New York Undercover1994El. Alec StonePrograma de televisió
Llei i ordre1990Ken SoamesPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Calista Flockhart i Josh HopkinsCalista Flockhart
    • Germans i germanes
      2006
    [veure coincidència]
  • Courteney Cox i Josh HopkinsCourteney Cox
    • Cougar Town
      2009
    [veure coincidència]
  • Kathryn Morris i Josh HopkinsKathryn Morris
    • Cas fred
      2003
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Xina i Hollywood han estat companys de llit dignes de pel·lícules més del que es podria pensar, i no hauria de ser cap sorpresa veure estrelles americanes a ...
Bruno O'Ya
Bruno O'Ya
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruno O'Ya, xafarderies, fotos de Bruno O'Ya, biografia, llista de núvies de Bruno O'Ya 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruno O'Ya. Història de cites de Bruno O'Ya, 2021, 2020, llista de relacions de Bruno O'Ya.
Les millors edicions de Sorry!
Les millors edicions de Sorry!
Com un dels jocs de taula més populars de tots els temps, hi ha hagut un munt de versions i sabors diferents de Sorry! al llarg dels anys. Aquí hi ha els millors.
John Franklin
John Franklin
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Franklin, xafarderies, fotos de John Franklin, biografia, llista de núvies de John Franklin 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Franklin. Història de cites de John Franklin, 2021, 2020, llista de relacions de John Franklin.
Piper Rockelle
Piper Rockelle
28 de maig de 2021 ... Notícies de Piper Rockelle, xafarderies, fotos de Piper Rockelle, biografia, llista de xicots de Piper Rockelle 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Piper Rockelle. Història de cites de Piper Rockelle, 2021, 2020, llista de relacions de Piper Rockelle.
Álvaro Soler
Álvaro Soler
28 May 2021 ... Álvaro Soler news, gossip, photos of Álvaro Soler, biography, Álvaro Soler girlfriend list 2016. Relationship history. Álvaro Soler relationship list. Álvaro Soler dating history, 2021, 2020, list of Álvaro Soler relationships.
Noah Centineo i Angeline Appel
Noah Centineo i Angeline Appel
28 de maig de 2021 ... Noah Centineo i Angeline Appel fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...