Principal Relacions Jonathan Groff

Jonathan Groff

Jonathan GroffRang 1800 -211Edat Zodiac de 36 anys Àries Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jonathan Groff és possiblement solter.

Relacions

Jonathan Groff ha tingut relacions amb Corey Baker(2018), Zachary Cinquè(2010 - 2013)i Gavin Creel(2009 - 2010).



Sobre

Jonathan Groff és un actor nord-americà de 36 anys. Nascut Jonathan Drew Groff el 26 de març de 1985 a Lancaster, Pennsilvània, Estats Units, és famós per Spring Awakening en una carrera que abasta el 2002 i l’actualitat. El seu signe del zodíac és Àries.

Jonathan Groff ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Kristen Bell Congelat (2013)i Lea Michele a Glee (2009).

Jonathan Groff és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i guanyadors del premi Grammy.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jonathan Groff. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites33 anys, 1 mes2 anys, 4 mesos1 any
total33 anys, 1 mes2 anys, 4 mesos1 any

Detalls

NomJonathan
CognomGroff
Nom complet al naixementJonathan Drew Groff
Edat36 anys
Aniversari26 de març de 1985
Lloc de naixementLancaster, Pennsilvània, EUA
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacÀries
SexualitatGay
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutConestoga Valley High School
Text d’ocupacióActor, cantant, músic
Ocupacióactor
Reclama famaDespert de primavera
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat, 2002 – actualitat
AmicLea Michele (millor amiga)

Jonathan Drew Groff (nascut el 26 de març de 1985) és un actor i cantant nord-americà. Un prolífic actor a l’escenari, la pantalla i la televisió, Groff ha rebut un premi Grammy i nominacions a dos premis Tony.

Més informació sobre Jonathan Groff Menys sobre Jonathan Groff

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Corey BakerRelacióAbril de 2018 -
2Zachary CinquèRelacióMaig de 2010Abril de 20132 anys
1Gavin CreelRelació2009Gener de 20101 any
Corey Baker #3

Corey Baker

2018

Corey Baker surt amb Jonathan Groff ...[veure parella] Zachary Cinquè #2

Zachary Cinquè

2010 - 2013

Jonathan Groff i Zachary Quinto es van separar de ...[veure parella] Gavin Creel #1

Gavin Creel

2009 - 2010

Jonathan Groff i Gavin Creel estan separats ...[veure parella] #3

Corey Baker

2018

Corey Baker i Jonathan Groff han sortit des de l’abril del 2018.



Relació 3 anys veure relació #2

Zachary Cinquè

2010 - 2013

Jonathan Groff i Zachary Quinto van ser de maig de 2010 a abril de 2013.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 51% veure relació #1

Gavin Creel

2009 - 2010

Jonathan Groff i Gavin Creel van ser del 2009 al gener del 2010.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat69%'> Compatibilitat 43% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jonathan Groff36 Àriesactor
Nord-americà
Corey Baker-
Zachary Cinquè43 Bessonsactor
Nord-americà
Gavin Creel45 Àriesactor
Nord-americà

Galeria de fotos

El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) El repartiment de 'Frozen 2' a Jimmy Kimmel Live! (07 de novembre de 2019) Mindhunter (2017) Mindhunter (2017) Mindhunter (2017) Mindhunter (2017) Mindhunter (2017) Mindhunter (2017)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Invencible2021Rick SheridanPrograma de televisió
Matrix 42021Pel·lícula
Lost Ollie2021OlliePel·lícula
Hamilton2020El rei JordiPel·lícula
Frozen II2019Kristoff (veu)Pel·lícula
Cecs2018Home (sense acreditar)Pel·lícula
American Murderer2018JasonPel · lícula curta
L’aventura congelada d’Olaf2017Kristoff (veu)Pel · lícula curta
Mindhunter2017Holden FordPrograma de televisió
36 preguntes2017JasePrograma de televisió
HBO té un aspecte especial2016Patrick MurrayTV Movie
Aurores boreals congelades de Lego2016Kristoff, SvenPrograma de televisió
Febre Congelada2015Kristoff (veu)Pel · lícula curta
O.T.P.2015DennisPrograma de televisió
El cor normal2014CraigTV Movie
Mirant2014Patrick MurrayPrograma de televisió
Franctirador americà2014Joves veterinarisPel·lícula
C.O.G.2013DavidPel·lícula
Congelat2013Kristoff (veu)Pel·lícula
Sophie2013BenPel · lícula curta
Cap2011Ian ToddPrograma de televisió
El Conspirador2010Louis WeichmannPel·lícula
Dotze trenta2010JeffPel·lícula
Prenent Woodstock2009Michael LangPel·lícula
Glee2009Jesse St. JamesPrograma de televisió
La bona esposa2009Jimmy FellnerPrograma de televisió
Bonica / Guapo2008Patrick FitzpayneTV Movie
Els Simpsons1989Actor interpretant a BartPrograma de televisió
Una vida per viure1968Henry MacklerPrograma de televisió
Molly i la LlunaBrianPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Kristen Bell i Jonathan GroffKristen Bell
    • Congelat
      2013
    [+1 més]
  • Lea Michele i Jonathan Groffllegeixi Michele
    • Glee
      2009
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.