Principal Relacions Jon Voight

Jon Voight

Jon Voight SolterRang 3688 124Edat de 82 anys Zodiac Capricorn Relacions 10 en total Nens 2 nens

Amb qui surt ara mateix?

Jon Voight actualment és solter.

Relacions

Jon Voight estava casat anteriorment amb Marcheline Bertrand(1971 - 1978)i Lauri Peters(1962 - 1967).



Jon Voight ha tingut relacions amb Diana Ross(2005 - 2006), Nastassja Kinski(2002), Barbra Streisand(1994 - 1995), Eileen Davidson(1989 - 1991)i Stacey Pickren(1979 - 1986).

Jon Voight ha tingut trobades amb Rebecca De Mornay(1984 - 1985)i Linda Morand(1969).

Es rumoreja que Jon Voight es va connectar amb Barbara Carrera.



Sobre

Jon Voight és un actor nord-americà de 82 anys. Nascut Jonathan Vincent Voight el 29 de desembre de 1938 a Yonkers, Nova York, Estats Units, és famós per Midnight Cowboy (1969). El seu signe del zodíac és Capricorn.

Jon Voight ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Jane Fonda Venint a casa (1978), Ann-Margret a Mirant per sortir (1982)i Jacqueline Bisset a Final del joc (1975).

Jon Voight és membre de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i guanyadors del Globus d'Or (pel·lícula) al millor actor de drama.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jon Voight. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat29 anys8 anys, 6 mesos-
Cites57 anys2 anys, 1 mes2 mesos, 29 dies
Trobada27 mesos, 2 dies4 mesos, 1 dia1 mes, 1 dia
Rumorós1---
total109 anys2 anys, 10 mesos1 mes, 1 dia

Detalls

NomJonathan
Segon nomVincent
CognomVoight
Nom complet al naixementJonathan Vincent Voight
Nom alternatiuJon Voight
Edat82 anys
Aniversari29 de desembre de 1938
Lloc de naixementYonkers, Nova York, Estats Units
Alçada6 '2½' (189 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellGris
Característica distintivaDescendència eslovaca i alemanya.
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutArquebisbe Stepinac High School, White Plains, Nova York, EUA (1956)
UniversitatLa Universitat Catòlica d'Amèrica, Washington, D. C., EUA (1960)
Text d’ocupacióActor, productor, escriptor
Ocupacióactor
Reclama famaMidnight Cowboy (1969).
Any (s) actiu (s)1963 – actualitat
Mida de la roba9
Mida de la sabata12
Llocs web oficialswww.imbd.com/name/nm000685/, www.ibdb.com/person/php?id=71662
PareElmer Voight (golfista)
MareBarbara Kamp
GermàChip Taylor (músic), Barry Voight
Membre de la famíliaAngelina Jolie (filla) (actriu), James Haven (fill) (actor)
Llocs preferitsNova Orleans, Nova York, Los Angeles
Colors preferitsNegre, blanc, verd, blau, gris
Accessoris preferitsBufandes

Jon Voight (Estats Units, 29 de desembre de 1938) és un actor nord-americà.

Més informació sobre Jon Voight Menys sobre Jon Voight

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
10Diana RossRelacióSet 2005mar 20066 mesos
9Nastassja KinskiRelaciófebrer 2002Maig del 20022 mesos
8Barbra StreisandRelació199419951 any
7Eileen DavidsonRelaciófebrer 1989febrer 19912 anys
6Rebecca De MornayTrobadaDesembre de 1984Gener de 19851 mes
5Stacey PickrenRelacióGener de 1979Gener de 19867 anys
4Linda MorandTrobadaGener de 1969Agost de 19697 mesos
3Marcheline BertrandCasat196919789 anys
2Lauri PetersCasat195919678 anys
1Barbara CarreraTrobada R -
Diana Ross #10

Diana Ross

2005 - 2006

Jon Voight i Diana Ross estan separats ...[veure parella] Nastassja Kinski #9

Nastassja Kinski

2002

Nastassja Kinski i Jon Voight es van separar a ...[veure parella] Barbra Streisand #8

Barbra Streisand

1994 - 1995

Jon Voight i Barbra Streisand estan separats ...[veure parella] Eileen Davidson #7

Eileen Davidson

1989 - 1991

Eileen Davidson i Jon Voight es van separar en 1 ...[veure parella] Rebecca De Mornay #6

Rebecca De Mornay

1984 - 1985

Jon Voight i Rebecca De Mornay es van separar a ...[veure parella] Stacey Pickren #5

Stacey Pickren

1979 - 1986

Stacey Pickren i Jon Voight estan separats ...[veure parella] Linda Morand #4

Linda Morand

1969

Linda Morand i Jon Voight es van separar el 1968 ...[veure parella] Marcheline Bertrand #3

Marcheline Bertrand

1969 - 1978

Marcheline Bertrand i Jon Voight es van divorciar ...[veure parella] Lauri Peters #2

Lauri Peters

1959 - 1967

Lauri Peters i Jon Voight es van divorciar a ...[veure parella] Barbara Carrera #1rumor

Barbara Carrera

Barbara Carrera i Jon Voight estan separats ...[veure parella] #10

Diana Ross

2005 - 2006

Jon Voight i Diana Ross van tenir una relació entre el setembre del 2005 i el març del 2006.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 45% veure relació #9

Nastassja Kinski

2002

Nastassja Kinski i Jon Voight van ser del 2002 al maig del 2002.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 34% veure relació #8

Barbra Streisand

1994 - 1995

Jon Voight i Barbra Streisand van tenir una relació del 1994 al 1995.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada91%Edatel 72%'> Compatibilitat el 71% veure relació #7

Eileen Davidson

1989 - 1991

Eileen Davidson i Jon Voight van ser del 1989 al febrer del 1991.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 29% veure relació #6

Rebecca De Mornay

1984 - 1985

Jon Voight i Rebecca De Mornay van tenir una trobada el desembre de 1984.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 29% veure relació #5

Stacey Pickren

1979 - 1986

Stacey Pickren i Jon Voight van ser del 1976 al gener del 1986.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Edat13%'> Compatibilitat 13% veure relació #4

Linda Morand

1969

Linda Morand i Jon Voight van tenir una trobada el gener de 1969.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #3

Marcheline Bertrand

1969 - 1978

Marcheline Bertrand i Jon Voight van estar casats durant 6 anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 1969 i es van casar el 12 de desembre de 1971. 6 anys després es van divorciar el 1978.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Edat44%'> Compatibilitat 41% Nens 2 nens veure relació #2

Lauri Peters

1959 - 1967

Lauri Peters i Jon Voight es divorcien després d'un matrimoni de cinc anys.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Edatel 72%'> Compatibilitat 43% veure relació #1

Barbara Carrera

(Remor)

Es diu que Barbara Carrera es va connectar amb Jon Voight.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 66% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jon Voight82 Capricornactor
Nord-americà
Diana Ross77 ÀriesCantant
Nord-americà
Nastassja Kinski60 AquariActriu
Alemany
Barbra Streisand79 TaureCantant
Nord-americà
Eileen Davidson61 BessonsActriu
Nord-americà
Rebecca De Mornay61 VergeActriu
Nord-americà
Stacey Pickren67 BessonsActriu
Nord-americà
Linda Morand75 BessonsActriu
Nord-americà
Marcheline Bertrand56 TaureActriu
Nord-americà
Lauri Peters77 CàncerActriu
Nord-americà
Barbara Carrera75 CapricornActriu
Nicaragüenc

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
James HavenHome11 de maig de 197348 anys Marcheline Bertrand
Angelina JolieDona4 de juny de 197545 anys Marcheline Bertrand

Galeria de fotos

Angelina Jolie Retorn a Lonesome Dove: Timothy Scott, Jon Voight, William Petersen Retorn a Lonesome Dove: Jon Voight, William Petersen Jon Voight i Jane Fonda Jon Voight i Karen Black Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand Jon Voight i Marcheline Bertrand

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Roe contra Wade2021Justice BurgerPel·lícula
JL Family Ranch 22020John LandsburgPel·lícula
Sobreviure a la natura2018GusPel·lícula
Cavall Orfe2018Ben CrowleyPel·lícula
El mateix tipus de diferent que jo2017comtePel·lícula
Bèsties fantàstiques i on trobar-les2016Shaw SeniorPel·lícula
American Wrestler: The Wizard2016Principal SkinnerPel·lícula
JL Ranch2016JoanPel·lícula
Woodlawn2015Paul BryantPel·lícula
Tribunal de Consciència2015Pare PerePel · lícula curta
Un miracle de la nit de Nadal2015Jerry the Dog (veu)Pel·lícula
Sèries de televisió Baby Geniuses2015TaxistaPrograma de televisió
Escapada2013La veuPel·lícula
Ray Donovan2013Mickey DonovanPrograma de televisió
Dràcula: el príncep fosc2013Van HelsingPel·lícula
Més enllà2012Jon KoskiPel·lícula
Reagan2012Viktor NovikovPel·lícula
Estel solitari2010Clint ThatcherPrograma de televisió
24: Redempció2008Jonas HodgesTV Movie
Una Carol americana2008George WashingtonPel·lícula
Quatre Nadals2008CreightonPel·lícula
Orgull i Glòria2008Francis Tierney, Sr.Pel·lícula
Tro Tropic2008Jon Voight - Lliurament de premisPel·lícula
Bratz2007Director DimlyPel·lícula
Tresor Nacional: Llibre dels secrets2007Patrick GatesPel·lícula
Transformadors2007El secretari de Defensa, John KellerPel·lícula
Glory Road2006Adolph RuppPel·lícula
Alba de setembre2006Jacob SamuelsonPel·lícula
Papa Joan Pau II2005Karol Wojtyla, papa Joan Pau IIPrograma de televisió
Tresor Nacional2004Patrick GatesPel·lícula
Superbabies: Baby Geniuses 22004Bill Biscane, KanePel·lícula
El gos de karate2004Hamilton CageTV Movie
El candidat manxurià2004El senador Thomas JordanPel·lícula
Les cinc persones que coneixes al cel2004EddieTV Movie
Forats2003Senyor senyorPel·lícula
Jasper, Texas2003Billy RowlesTV Movie
Segona corda2002Entrenador Chuck PoetaTV Movie
Però2001Howard CosellPel·lícula
Lara Croft: Tomb Raider2001Lord Richard CroftPel·lícula
Pearl Harbor2001President RooseveltPel·lícula
Zoolander2001Larry ZoolanderPel·lícula
Jack and the Beanstalk: La història real2001Siggy (Sigfried Mannheim) - Div. Director de Robinson Intl.Programa de televisió
Aixecament2001General de Divisió Jurgen StroopTV Movie
242001Jonas HodgesPrograma de televisió
Un gos de Flandes1999MichelPel·lícula
El príncep i el surfista1999Presentador (sense acreditar)Pel·lícula
Varsity Blues1999Entrenador KilmerPel·lícula
Els nois seràn nois1999Tenent PalladinoTV Movie
Arca de Noè1999NoèPrograma de televisió
Enemic de l’Estat1998Thomas Brian ReynoldsPel·lícula
El general1998L’inspector Ned KennyPel·lícula
El fixador1998Jack KilloranTV Movie
Anaconda1997Paul SeronePel·lícula
El més buscat1997Casey, WoodwardPel·lícula
Pal de rosa1997John WrightPel·lícula
El Rainmaker1997Leo F. DrummondPel·lícula
Mija volta1997Home cecPel·lícula
Missió impossible1996Jim phelpsPel·lícula
Calor1995NatePel·lícula
Cowboy condemnat1995Ry WestonTV Movie
El soldat de llauna1995YarikTV Movie
Torna a Lonesome Dove1993Capità Woodrow F. CallPrograma de televisió
Eternitat1992Edward, JamesPel·lícula
El guerrer de l’arc de Sant Martí1992Peter WillcoxTV Movie
L’últim de la seva tribu1992Alfred KroeberTV Movie
Txernòbil: l’avís final1991Dr. Robert GaleTV Movie
Seinfeld1989Jon VoightPrograma de televisió
Desert Bloom1986Jack ChismorePel·lícula
Tren fora de control1985MannyPel·lícula
Taula per a cinc1983J. P. TannenPel·lícula
Mirant per sortir1982Alex KovacPel·lícula
El campió1979BillyPel·lícula
Venint a casa1978Luke MartinPel·lícula
Final del joc1975Walter Tschanz (com a John Voight)Pel·lícula
Conrack1974Pat ConroyPel·lícula
El fitxer d’Odessa1974Peter MillerPel·lícula
El noi americà1973Vic BealerPel·lícula
Alliberament1972EdPel·lícula
Captura-221970Milo MinderbinderPel·lícula
El revolucionari1970APel·lícula
Midnight Cowboy1969Joe BuckPel·lícula
Fora1969RussPel·lícula
Fearless Frank1967Fearless FrankPel·lícula
Hora de la pistola1967Curly Bill BrociusPel·lícula
Cimarron Strip1967Bill MasonPrograma de televisió
Coronet Blau1967Peter WicklowPrograma de televisió
N.Y.P.D.1967AdamPrograma de televisió
Diversió d'estiu1966Programa de televisió
12 hores en punt1964Capt. Karl HoltkePrograma de televisió
NET Playhouse1964Programa de televisió
Els defensors1961Alan Link, Cliff WakemanPrograma de televisió
Ciutat nua1958Víctor BinksPrograma de televisió
Gunsmoke1955Cory, Petter Karlgren, Steven DowningPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Jane Fonda i Jon VoightJane Fonda
    • Venint a casa
      1978
    [veure coincidència]
  • Jon Voight i Ann-MargretAnn-Margret
    • Mirant per sortir
      1982
    [veure coincidència]
  • Jon Voight i Jacqueline BissetJacqueline Bisset
    • Final del joc
      1975
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...