Principal Relacions Johnny Orlando

Johnny Orlando

Johnny Orlando SolterRang 5701 -693Edat Zodiac de 18 anys Aquari Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Johnny Orlando actualment és solter.

qui surt amb rosa ambre

Relacions

Johnny Orlando ha tingut relacions amb Mackenzie Ziegler(2016)i Nadia Turner(2016).



Sobre

Johnny Orlando és un cantant canadenc de 18 anys. Nascut John Vincent Orlando el 24 de gener de 2003 a Mississauga, Ontario, Canadà, és famós per Let Go. El seu signe del zodíac és Aquari.

Johnny Orlando és membre de les llistes següents: cantants de pop canadenc, cantants masculins canadencs i músics canadencs.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Johnny Orlando. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites25 anys, 4 mesos5 anys, 4 mesos-
total25 anys, 4 mesos5 anys, 4 mesos-

Detalls

NomJohnny
Segon nomVincent
CognomOrlando
Nom complet al naixementJohn Vincent Orlando
Nom alternatiuJohnny Orlando, Johnny, John Vincent Orlando
Edat18 anys
Aniversari24 de gener de 2003
Lloc de naixementMississauga, Ontario, Canadà
Alçada5 '1' (155 cm)
Pes50 lliures (110 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsVerd
Color de cabellRos
Característica distintivaMarc lleuger del cos, ulls verds
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
Text d’ocupacióCantant • compositor • actor • YouTuber
OcupacióCantant
Reclama famaDeixar anar
Gènere musical (text)pop
Any (s) actiu (s)2011 – actualitat
Instrument (text)Veu, guitarra, piano, tuba
Segell discogràficUniversal Music Canada, Island, The MiX, Orlando Management Group, Watts Music
Actes associatsMackenzie Ziegler, Hayden Summerall
Talent Agency (per exemple, Modelització)L’agència Collab
Llocs web oficialswww.facebook.com/TheJohnnyOrlando/, www.instagram.com/johnnyorlando/, www.johnnyorlandomusic.com/, twitter.com/johnnyorlando, www.discogs.com/artist/Johnny+Orlando, www.youtube.com/user / JohnnyOsings, johnnyorlandomusic.com, http://johnnyorlandomusic.com
Animals domèsticsBentley (gos)
Pel·lícules preferidesForrest Gump, Jack Reacher
Programes de televisió preferitsThe Walking Dead, Stranger Things
Cançons preferidesNoia preferida de Justin Bieber
Menjars preferitsFilet
Accessoris preferitsBarrets

John Vincent 'Johnny' Orlando (nascut el 24 de gener de 2003) és un cantautor i actor canadenc. Té dues germanes grans i una germana petita. Johnny inicialment estava interessat en l’hoquei sobre gel i aspirava a ser un jugador d’hoquei sobre gel, però es va posar en música després que ell i la seva germana gran, Darian, van filmar una portada del 'Mistletoe' de Justin Bieber i la van penjar a YouTube amb el permís del seu pare Dale. Va rebre una nominació al premi Juno com a artista innovador de l’any als Juno Awards del 2019 i també als Teen Choice Awards. Va guanyar el millor acte canadenc pels premis MTV EMA el 3 de novembre de 2019. Orlando va rebre primer l'atenció a les xarxes socials publicant portades de cançons pop d'artistes com Austin Mahone i Justin Bieber al seu canal de YouTube.

Més informació sobre Johnny Orlando Menys sobre Johnny Orlando

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Mackenzie ZieglerDesconegut R 20162016-
1Nadia TurnerDesconegut20162016-
Mackenzie Ziegler #2rumor

Mackenzie Ziegler

2016

Mackenzie Ziegler i Johnny Orlando eren rom ...[veure parella] Nadia Turner #1

Nadia Turner

2016

Nadia Turner i Johnny Orlando es trobaven en una rel ...[veure parella] #2

Mackenzie Ziegler

2016 (Remor)

Es rumoreja que Mackenzie Ziegler es va connectar amb Johnny Orlando el 2016.

amb qui surt Drake el 2018
MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada19%Edat98%'> Compatibilitat 69% veure relació #1

Nadia Turner

2016

Nadia Turner i Johnny Orlando van tenir una relació del 2016 al 2016.



MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 74% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Johnny Orlando18 AquariCantant
Canadenc
Mackenzie Ziegler16 BessonsBallarina
Nord-americà
Nadia Turner17 ÀriesBallarina
Nord-americà

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
#KidsTogether: l'Ajuntament de Nickelodeon2020JoPrograma de televisió
Xat en grup amb Jayden i Brent2020JoPrograma de televisió
tik Tok2020JohnnyOrlandoPrograma de televisió
Nickelodeon està sense filtrar2020JoPrograma de televisió
El substitut2019Celebritat autoconvidadaPrograma de televisió
Teen Choice Awards 20192019AutònomPrograma de televisió
total Eclipse2018SamPrograma de televisió
Rècords Baby Doll2018Programa de televisió
Bunyan i Babe2017Travis Barclay (veu)Pel·lícula
Bizaardvark2016JoPrograma de televisió
Wishenpoof2014OliverPrograma de televisió
L’espectacle Marilyn Denis2011Convidat de música pròpiaPrograma de televisió
Entertainment Tonight Canada2005A si mateixPrograma de televisió
Espaiat1999Minicab Driver 1 episodi, 2001Programa de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Alex Rodriguez
Alex Rodriguez
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Alex Rodriguez, xafarderies, fotos d'Alex Rodriguez, biografia, llista de núvies d'Alex Rodriguez 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Alex Rodriguez. Historial de cites d'Alex Rodriguez, 2021, 2020, llista de relacions d'Alex Rodriguez.
Nadja Uhl
Nadja Uhl
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadja Uhl, xafarderies, fotos de Nadja Uhl, biografia, llista de nuvis de Nadja Uhl 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadja Uhl. Història de cites de Nadja Uhl, 2021, 2020, llista de relacions de Nadja Uhl.
Les millors cançons Feat. Pit bull
Les millors cançons Feat. Pit bull
Aquestes són les millors cançons amb Pitbull. Com a artista en solitari, Pitbull ha guanyat premis (premi Grammy al millor àlbum llatí urbà), ha llançat els deu primers senzills ...
Jon Taffer
Jon Taffer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jon Taffer, xafarderies, fotos de Jon Taffer, biografia, llista de núvies de Jon Taffer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jon Taffer. Història de cites de Jon Taffer, 2021, 2020, llista de relacions de Jon Taffer.
Repartiment complet d'actors i actrius de Teenage Mutant Ninja Turtles
Repartiment complet d'actors i actrius de Teenage Mutant Ninja Turtles
Llista de repartiment de Teenage Mutant Ninja Turtles, ordenada alfabèticament amb fotos quan estigui disponible. Aquesta llista d’actors de Teenage Mutant Ninja Turtles inclou tot ...
Denise Grey
Denise Grey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Denise Gray, xafarderies, fotos de Denise Gray, biografia, llista de xicots de Denise Gray 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Denise Gray. Historial de cites de Denise Grey, 2021, 2020, llista de relacions de Denise Grey.
Krista Allen i Mams Taylor
Krista Allen i Mams Taylor
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Krista Allen i Mams Taylor. Obteniu més informació sobre ...