Principal Relacions John Smith

John Smith

John Smith 1931 - 199563 anys a la mort Zodiac peix Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Descansi en pau.

Relacions

John Smith estava casat anteriorment amb Luana Patten(1960 - 1964).



John Smith tenia relacions amb Dorothy Provine(1958)i June Blair(1957 - 1958).

Sobre

L'actor nord-americà John Smith va néixer Robert Errol Van Orden el 6 de març de 1931 a Los Angeles, Califòrnia, EUA i va morir el 25 de gener de 1995 a Los Angeles, CA als 63 anys. És el més recordat per Laramie. El seu signe del zodíac és Peixos.

amb qui es troba data de keyshia cole

John Smith participava en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Gloria Talbott The Kettles on Old MacDonald's Farm (1957)i Kathie Browne a Fondo (1967).



John Smith és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de John Smith. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites24 mesos, 1 dia2 mesos, 16 dies1 mes, 1 dia
Casat15 anys, 11 mesos--
total35 anys, 11 mesos2 anys, 1 mes1 mes, 1 dia

Detalls

NomRobert
Segon nomErrol
Cognomvan Ordre
Nom complet al naixementRobert Errol Van Ordre
Nom alternatiuJohn Smith, Robert Errol Van Ordre
Edat63 (edat a la mort) anys
Aniversari6 de març de 1931
Lloc de naixementLos Angeles, Califòrnia USA
Va morir25 de gener de 1995
Lloc de la mortLos Angeles, CA
Causa de mortCirrosi
EnterratCremació
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaLaramie
Any (s) actiu (s)1943-1975, 1943-1975
Llocs web oficialswww.rottentomatoes.com/celebrity/1029907-john_smith/, www.allmovie.com/artist/john-smith-p111908
PareErrol Van Ordre
MareMargaret Van Ordre

John Smith (nascut Robert Errol Van Orden, 6 de març de 1931 - 25 de gener de 1995) va ser un actor nord-americà recordat especialment pels seus papers principals en dues sèries de televisió occidentals de la cadena NBC, Cimarron City i Laramie.



Més informació sobre John Smith Menys sobre John Smith

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Luana PattenCasatGener de 19593 de desembre de 19645 anys
2Dorothy ProvineRelaciójuliol 1958Agost de 19581 mes
1June BlairRelacióDesembre de 1957Abril de 19584 mesos
Luana Patten #3

Luana Patten

1959 - 1964

Luana Patten i John Smith es van divorciar el ...[veure parella] Dorothy Provine #2

Dorothy Provine

1958

Dorothy Provine i John Smith es van separar en A ...[veure parella] June Blair #1

June Blair

1957 - 1958

June Blair i John Smith es van separar el 19 d'abril ...[veure parella] #3

Luana Patten

1959 - 1964

Luana Patten i John Smith van estar casats durant 4 anys. Van sortir durant 11 mesos després de reunir-se el gener de 1959. Després d'un compromís de 6 mesos, es van casar el 4 de juny de 1960. 4 anys després es van separar el 30 d'agost de 1964 i es van divorciar el 3 de desembre de 1964.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Edat69%'> Compatibilitat 47% veure relació #2

Dorothy Provine

1958

Dorothy Provine i John Smith van datar de juliol a agost de 1958.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edatel 72%'> Compatibilitat el 63% veure relació #1

June Blair

1957 - 1958

June Blair i John Smith van ser de desembre de 1957 a abril de 1958.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Edat98%'> Compatibilitat 60% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
John Smith63 peixactor
Nord-americà
Luana Patten57 CàncerActriu
Nord-americà
Dorothy Provine75 CapricornActriu
Nord-americà
June Blair88 lliuraActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Senyor Urani Senyor Urani John Smith Circus World - Asia Entertainments Magazine Pictorial [Hong Kong] (gener de 1965) Jeff Richards - TV Guide Magazine Pictorial [Estats Units] (2 d'agost de 1958) John Smith - Cinema Tele Revue Magazine Pictorial [France] (5 December 1963) Luana Patten i John Smith Luana Patten i John Smith John Smith Chuck Connors, John, Lisa Montell i Susan Cmmings (també conegut com Tomahawk Trail, 1957) John Smith John Smith

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Projecte U.F.O.1978Ed KellerPrograma de televisió
Dona policia1974Russ HawkinsPrograma de televisió
Justin Morgan tenia un cavall1972Senyor AmesPel·lícula
Emergència!1972Capità HammerPrograma de televisió
Voler morir1971Dr. Carl IsenburgPel·lícula
Marcus Welby, M.D.1969Doc Hunter, Dr. Ben Grant, Dr. McManusPrograma de televisió
Adam-121968Ron McKeePrograma de televisió
Fondo1967Ed DowPrograma de televisió
Waco1966Joe GorePel·lícula
Els Rounders1966Noble VestryPrograma de televisió
Espío1965OliverPrograma de televisió
Circus World1964Steve McCabePel·lícula
La virginiana1962Caine Ellis, Dee GarveyPrograma de televisió
Illa de les dones perdudes1959Joe WalkerPel·lícula
Laramie1959Slim ShermanPrograma de televisió
Cimarron City1958Temple adjunt del carrer, temple adjunt del sheriff Lane, temple del sheriff LanePrograma de televisió
Mike Hammer1958SmittyPrograma de televisió
Manipular amb cura1958Bill ReevesPel·lícula
sigui Divers1958Mike GilbertTV Movie
Fury a Showdown1957Miley SuttonPel·lícula
The Kettles on Old MacDonald's Farm1957Brad JohnsonPel·lícula
Colt .451957Comanche Kid, ShelbyPrograma de televisió
El cercle tort1957Tommy KellyPel·lícula
Sender Tomahawk1957Pvt. ReynoldsPel·lícula
Homes d’Annapolis1957Fred Porter, WilliamsPrograma de televisió
Els anys vuitanta sense llei1957William Wesley Van Orsdel, també conegut com a germà VanPel·lícula
Persuasió amistosa1956Caleb CopePel·lícula
Hot Rod Girl1956Jeff NorthrupPel·lícula
Rebel a la ciutat1956Wesley MasonPel·lícula
L’atrevit i el valent1956SmithPel·lícula
Hora telefònica1956Philip HortonPrograma de televisió
Poble fantasma1956Duff DaileyPel·lícula
Quincannon, explorador de la frontera1956El tinent Phil HostedderPel·lícula
Les dones de l’illa Pitcairn1956Dijous d'octubre ChristianPel·lícula
Conflicte1956Jeff BradyPrograma de televisió
Servei de cablejat1956HowiePrograma de televisió
Set homes enfadats1955Frederick BrownPel·lícula
No som cap àngel1955Metge ArnaudPel·lícula
Wichita1955Jim EarpPel·lícula
Alfred Hitchcock presenta1955Irving RandallPrograma de televisió
Cruïlla de camins1955Steve MaguirePrograma de televisió
Gunsmoke1955DavidPrograma de televisió
El Milionari1955Charles 'Lucky' SwansonPrograma de televisió
Desert Sands1955Pvt. Rex Això és totPel·lícula
Frontera1955Willie Magill també conegut com The Colfax KidPrograma de televisió
L’alt i el poderós1954Milo BuckPel·lícula
El pare ho sap millor1954UtahPrograma de televisió
Històries del segle1954John SontagPrograma de televisió
El món màgic de Disney1954Senyor AmesPrograma de televisió
Circ de batalla1953Soldat (sense acreditar)Pel·lícula
Els afers de Dobie Gillis1953Estudiant (sense acreditar)Pel·lícula
G.E. Veritable teatre1953Programa de televisió
El Loretta Young Show1953ArtPrograma de televisió
Carabina Williams1952Bob Williams (sense acreditar)Pel·lícula
La meva petita Margie1952Jim BrattlePrograma de televisió
La nostra senyoreta Brooks1952Terrence LaytonPrograma de televisió
El teatre de televisió Ford1952Programa de televisió
El noi que va tornar1951Noi (sense acreditar)Pel·lícula
Casa de jocs de ranures1951Programa de televisió
Una dona de distinció1950Home jove (sense acreditar)Pel·lícula
El programa de George Burns i Gracie Allen1950JoanPrograma de televisió
Les campanes de Santa Maria1945Membre del cor (sense acreditar)Pel·lícula
Campanes de Rosarita1945Coral (sense acreditar)Pel·lícula
Seguir el meu camí1944Membre del cor (sense acreditar)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Gloria Talbott i John SmithGlòria Talbott
    • The Kettles on Old MacDonald's Farm
      1957
    [veure coincidència]
  • Kathie Browne
    • Fondo
      1967
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.