Principal Relacions John King

John King

John KingRang 4983 -702Edat 59 anys Zodíac Verge Relacions 2 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, John King és possiblement solter.

Relacions

John King estava casat anteriorment amb Dana Bash(2008 - 2012)i Jean Makie.



Sobre

John King és un periodista nord-americà de 59 anys. Nascut John D. King el 30 d'agost de 1961 a Dorchester, Boston, Massachusetts, EUA, és famós per Inside Politics. El seu signe del zodíac és Verge.

John King és membre de les llistes següents: naixements de 1964, jueus nord-americans i reporters i corresponsals de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de John King. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat24 anys2 anys-
total24 anys2 anys-

Detalls

NomJoan
Cognomrei
Nom complet al naixementJohn D. King
Edat59 anys
Aniversari30 d'agost de 1961
Lloc de naixementDorchester, Boston, Massachusetts, EUA
ConstrueixMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellSal i pebre
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat de Rhode Island
Text d’ocupacióReporter i presentador
OcupacióPeriodista
Reclama famaDins de la política

John King (nascut el 30 d'agost de 1963) és un presentador de notícies nord-americà. És el corresponsal nacional principal de CNN, amb seu a Washington, DC, i és l’àncora del programa de taules rodones de discussió política Inside Politics. És l'ex ancorador de l'Estat de la Unió, així com John King, dels Estats Units, que va aparèixer les nits de la setmana a les 19 hores a la CNN abans de ser cancel·lat.

Més informació sobre John King Menys sobre John King

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Dana BashCasat200820124 anys
1Jean MakieCasat -
Dana Bash #2

Dana Bash

2008 - 2012

Dana Bash i John King es van separar el 2012 a popa ...[veure parella] #1

Jean Makie

Jean Makie i John King estan divorciats ...[veure parella] #2

Dana Bash

2008 - 2012

Dana Bash i John King es van casar entre el 2008 i el 2012 (4 anys).

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés60%Edat44%'> Compatibilitat el 31% Nens 1 nen veure relació #1

Jean Makie

Jean Makie i John King estan divorciats.



veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
John King59 VergePeriodista
Nord-americà
Dana Bash49 BessonsTelenotícies
Nord-americà
Jean Makie-

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Jonah FrankHomeJuny de 20119 anys Dana Bash

Galeria de fotos

John King John King John King John King John King John King (periodista) i Dana Bash John King (periodista) i Dana Bash John King (periodista) i Dana Bash John King (periodista) John King (periodista) John King (periodista) John King (periodista)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Descentrat2018Oficial canalla # 1TV Movie
juny2017VoluntatPel · lícula curta
Castell de cartes2013John KingPrograma de televisió
Casa Alfa2013John KingPrograma de televisió
Casa segura2012Reporter de la CNNPel·lícula
La sala de situacions2005Programa de televisió
Anderson Cooper 360 °2003Amfitrió suplent (2005-)Programa de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.