Principal Relacions John DeLuca

John DeLuca

John DeLucaEdat de 35 anys Zodiac Taure Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, John DeLuca és possiblement solter.

Relacions

John DeLuca ha tingut relacions amb Lidia Rivera i Chrissie Fit.



Sobre

John DeLuca és un actor nord-americà de 34 anys. Nascut el 25 d'abril de 1986 a Longmeadow, Massachusetts, EUA, és famós per Twisted, Teen Beach Movie, en una carrera que abasta des de 2009 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Taure.

John DeLuca ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Maia Mitchell Jessie (2011).

John DeLuca és membre de les llistes següents: exalumnes de la Universitat de Fordham, naixements de 1986 i gent del comtat de Hampden, Massachusetts.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de John DeLuca! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites2---
total2-

Detalls

NomJoan
CognomDeLuca
Edat35 anys
Aniversari25 d'abril de 1986
Lloc de naixementLongmeadow, Massachusetts, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaPel·lícula Twisted, Teen Beach
Any (s) actiu (s)2009-actualitat, 2009-actualitat

John 'Johnny' DeLuca (nascut el 25 d'abril de 1986) és un actor i cantant nord-americà conegut pel seu paper de Butchy a la pel·lícula original de Disney Channel, Teen Beach Movie, així com per la seva seqüela Teen Beach 2, i com Anthony a comèdia d’edat pròxima a Staten Island Summer. També va actuar com a convidat amb Maia Mitchell en un episodi del programa de Disney Channel, Jessie, juntament amb una aparició com a convidat a Wizards of Waverly Place.

Més informació sobre John DeLuca Menys sobre John DeLuca

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Chrissie FitDesconegut R -
1Lidia RiveraDesconegut -
Chrissie Fit #2rumor

Chrissie Fit

Es rumoreja que John DeLuca i Chrissie Fit ...[veure parella] Lidia Rivera #1

Lidia Rivera

Lidia Rivera i John DeLuca estaven en una relació ...[veure parella] #2

Chrissie Fit

(Remor)

Es rumoreja que John DeLuca es va connectar amb Chrissie Fit.



MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 46% veure relació #1

Lidia Rivera

Lidia Rivera i John DeLuca van tenir una relació.

veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
John DeLuca35 Taureactor
Nord-americà
Chrissie Fit37 ÀriesActriu
Nord-americà
Lidia Rivera-

Galeria de fotos

Maia Mitchell i John DeLuca Maia Mitchell i John DeLuca Maia Mitchell i John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca John DeLuca

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Els nois de la banda2020Aparcament auxiliarPel·lícula
Spree2020Mario PapazianPel·lícula
Killer Dream Home2020Josh GrantTV Movie
Benvingut a Daisyland2019BillyPrograma de televisió
Un partit de bon Nadal2019Davey WallaceTV Movie
Nadons Muppet2018Vinny LinguiniPrograma de televisió
Festa de Donny2018BobbyPel·lícula
Camarada detectiu2017Nikita jovePrograma de televisió
Lara Croft és la meva xicota2017MaverickPel · lícula curta
All Hallows 'Eve2016WadePel·lícula
Estat de la relació2016BobbyPrograma de televisió
Període gratuït2016BrettPrograma de televisió
Estiu de Staten Island2015AnthonyPel·lícula
Teen Beach 22015ButchyTV Movie
Chalk It Up2015Chet (com a John Deluca)Pel·lícula
Com allunyar-se de l'assassinat2014MatPrograma de televisió
Pel·lícula Teen Beach2013ButchyTV Movie
East Los High2013JeremyPrograma de televisió
Retorçat2013Cole FarrellPrograma de televisió
Mare instantània2013ZackPrograma de televisió
Es manté2013Assistent de festesPel · lícula curta
Esbós2012BerniePrograma de televisió
Vam fer aquesta pel·lícula2012JeffPel·lícula
Hemingway2012Colin HemingwayPel·lícula
Llums apagades2011BrentPrograma de televisió
American Horror Story2011RodPrograma de televisió
Jessie2011McDPrograma de televisió
Zombies i animadores2011Bucky BuchananTV Movie
La vida secreta de l’adolescent nord-americà2008PaioPrograma de televisió
Bruixots de Waverly Place2007TommyPrograma de televisió
30 Roca2006Vocalista principalPrograma de televisió
Betty lletja2006KevinPrograma de televisió
General Hospital1963Aaron RolandPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

  • Maia Mitchell i John DeLucaMaia Mitchell
    • Jessie
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.