Principal Relacions Jimmie Walker

Jimmie Walker

Jimmie WalkerRang 3771 262Edat 73 anys Zodiac Càncer Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jimmie Walker és possiblement solter.

Relacions

Jimmie Walker ha tingut una trobada amb Ann Coulter.



Sobre

Jimmie Walker és un actor nord-americà de 73 anys. Nascut James Carter Walker Jr. el 25 de juny de 1947 a Brooklyn, Nova York, Nova York, EUA, és famós per James Evans Jr. ('J.J.') a Good Times en una carrera que abasta des de 1968 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és el càncer.

Jimmie Walker ha participat en 12 enfrontaments en pantalla, inclosa Bever-Leigh Banfield Bons moments (1974), Brenda Sykes a Bons moments (1974), Debbi Morgan a Bons moments (1974), Debbie Allen a Bons moments (1974)i Fay Hauser a Bons moments (1974).

Jimmie Walker és membre de les llistes següents: republicans de Nova York, comediants de peu nord-americans i naixements de 1947.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jimmie Walker. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Trobada1---
total1--

Detalls

NomJimmie
CognomWalker
Nom complet al naixementJames Carter Walker Jr.
Nom alternatiuJ.J. Walker, Jimmie, James Carter Walker, Jr., Jimmie Walker, Jimmy Walker, James Carter Walker Jr.
Edat73 anys
Aniversari25 de juny de 1947
Lloc de naixementBrooklyn, Nova York, Nova York, EUA
Alçada6 '6' (198 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellAviat
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutInstitut Theodore Roosevelt
Text d’ocupacióActor, humorista
Ocupacióactor
Reclama famaJames Evans Jr. ('J.J.') a Good Times
Any (s) actiu (s)1969 – actualitat, 1968 – actualitat
Llocs web oficialshttp://www.dynomitejj.com/front.html, http://dynomitejj.com/front.html, http://jimmiejjwalkerdynomite.com/

James Carter Walker Jr. (nascut el 25 de juny de 1947) és un actor i humorista nord-americà. Walker és conegut sobretot per interpretar a James Evans Jr. ('JJ'), el fill gran de Florida i James Evans Sr. de la sèrie de televisió CBS Good Times, que es va estendre del 1974 al 1979. Walker va ser nominat als premis Globus d’Or a Millor paper secundari Actor en sèries de televisió el 1975 i 1976 pel seu paper. Mentre estava al programa, el personatge de Walker era conegut per la frase de 'Dy-no-mite!' que també va utilitzar en el seu anunci de televisió de mitjans dels anys setanta per a una línia Panasonic de cassets i reproductors de cinta de 8 pistes. També va protagonitzar Let's Do It Again amb John Amos i The Greatest Thing That Happened amb James Earl Jones. Walker continua recorrent el país amb la seva rutina de comèdia stand-up.

Més informació sobre Jimmie Walker Menys sobre Jimmie Walker

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Ann CoulterTrobada -
Ann Coulter #1

Ann Coulter

Jimmie Walker i Ann Coulter estan separats ...[veure parella] #1

Ann Coulter

Jimmie Walker va tenir una trobada amb Ann Coulter.



MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 39% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jimmie Walker73 Cànceractor
Nord-americà
Ann Coulter59 SagitariPundit
Nord-americà

Galeria de fotos

Els pitjors cuiners d’Amèrica Bons moments Bons moments Avió! - Jimmie Walker Avió! - Jimmie Walker Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter Jimmie Walker i Ann Coulter

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Un miracle de Nadal de lluita lliure2020El Dr. LlimonaPel·lícula
El còmic2016Jimmie WalkerPel·lícula
Detenció hospitalària2016Williams MDPel·lícula
Dolça Lorena2015Rudy RayPel·lícula
Mutt & Stuff2015Wally BigotisPrograma de televisió
Senyor Taquilla2012Esquís MableyPrograma de televisió
Super Tauró2011Dynamite Stevens (com a Jimmie 'JJ' Walker)Pel·lícula
Semàfor2011Home SwingerPrograma de televisió
Regals divertits o moribles ...2010Johnson, Johnson (segment 'It's Gert')Programa de televisió
Big Money Rustlas2010El maritPel·lícula
Perseguint a Robert2007Walker de Jimmie 'JJ'Pel·lícula
Tothom odia a Chris2005GènPrograma de televisió
Minoriteam2005L’avi de FastoPrograma de televisió
George Lopez2002LionelPrograma de televisió
Matolls2001Jimmie WalkerPrograma de televisió
Fill de la platja2000Oncle BenPrograma de televisió
Ficció grassoneta1997Client avarPel·lícula
Monster Mash: la pel·lícula1995Hathaway (com a Jimmy Walker)Pel·lícula
Temporada oberta1995Homer (com Jimmy Walker)Pel·lícula
Jocs mortals1995Presentadora de televisióPrograma de televisió
A la casa1995DarrylPrograma de televisió
Stand nocturn1995NO UNA PARAULA.Programa de televisió
El Drew Carey Show1995Doble de LewisPrograma de televisió
La història del dissabte1995Programa de televisió
El John Larroquette Show1993Slyde WilsonPrograma de televisió
Home Alone 2: Lost in New York1992Celeb # 3Pel·lícula
El Larry Sanders Show1992Jimmie WalkerPrograma de televisió
El Guyver1991Striker (com Jimmy Walker)Pel·lícula
Segrestat1987ChesterPel·lícula
Going Bananas1987Mozambo (com a Jimmie C. Walker)Pel·lícula
Bustin 'Loose1987Sonny BarnesPrograma de televisió
Doin 'Time1985Shaker (com a Jimmy Walker)Pel·lícula
Aigua1985Jay JayPel·lícula
Rigides1985Pel·lícula
The Jerk, Too1984Jugador de cartes (sense acreditar)TV Movie
A gust1983Sargent. Val ValentíPrograma de televisió
Imps *1983Thomas (segment 'Home a la Lluna')Pel·lícula
Cagney i Lacey1981Tony BrownPrograma de televisió
El noi de la caiguda1981JoanPrograma de televisió
L’avui F.B.I.1981ReggiePrograma de televisió
Avió!1980Netejador de parabrisesPel·lícula
L’assassinat et pot fer mal!1980Aparca el PusherTV Movie
DOLENT. Gats1980Rodney WashingtonPrograma de televisió
The Concorde ... Airport '791979BoisiePel·lícula
Prova del conill1978LlavorPel·lícula
L’ombra blanca1978Jimmie WalkerPrograma de televisió
Illa Fantasia1977JayPrograma de televisió
El vaixell de l’amor1977Marty Kilmer, Marvin Jones, WallyPrograma de televisió
La cosa més gran que gairebé va passar1977Morris Bird IIITV Movie
Fem-ho de nou1975Bootney FarnsworthPel·lícula
Bons moments1974James 'J.J.' Evans, Jr.Programa de televisió
ChaawTió Jr.Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Bever-Leigh Banfield
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jere Fields
    • Tattletales
      1982
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Brenda SykesBrenda Sykes
    • Bons moments
      1974
    [+1 més]
  • Debbie Morgan
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Debbie AllenDebbie Allen
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Fay Hauser
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Ronalda DouglasRonalda Douglas
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Rosalind CashRosalind Cash
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Rosanne Katon
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Sheryl RalphSheryl Lee Ralph
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Jimmie Walker i Tanya BoydVa preguntar Boyd
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Tina Andrews
    • Bons moments
      1974
    [veure coincidència]
  • Telma Hopkins
    • El vaixell de l’amor
      1977
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Jimmie Walker Menys enfrontaments a la pantalla de Jimmie Walker

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...