Principal Relacions Jim Caviezel

Jim Caviezel

Jim Caviezel CasatEdat 52 anys Zodíac lliura Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

James Caviezel i Kerri CaviezelKerri Caviezel i Jim Caviezel porten 24 anys casats des del 1997. veure relació

Relacions

Jim Caviezel no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Jim Caviezel és un actor nord-americà de 52 anys. Nascut James Patrick Caviezel Jr. el 26 de setembre de 1968 a Mount Vernon, Washington, EUA, és famós per Passion Of The Christ en una carrera que abasta el 1991 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.



Jim Caviezel ha participat en 5 enfrontaments en pantalla, inclosa Ashley Judd Alts delictes (2002), Dagmara Dominczyk a El comte de Monte Cristo (2002), Jennifer Lopez a Ulls d’àngel (2001), Laura Dern a Quan el joc s’alça (2014)i Stacy Edwards a Assassinat, va escriure (1984).

Jim Caviezel és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i catòlics romans nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jim Caviezel. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat128 anys, 3 mesos--
total128 anys, 3 mesos--

Detalls

NomJim
Segon nomPatrick
CognomCaviezel
Nom complet al naixementJames Patrick Caviezel Jr.
Nom alternatiuJim Caviezel, Jimmy, Jc
Edat52 anys
Aniversari26 de setembre de 1968
Lloc de naixementMount Vernon, Washington, EUA
Alçada6 '2' (188 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutO`Dea High School, Seattle, WA (1986)
UniversitatBellevue Community College (abandonat), Universitat de Washington
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaPassió del Crist
Any (s) actiu (s)1989 – actualitat, 1991 – actualitat
Llocs web oficialshttp://jimcaviezel.us/
PareJim
MareMaggie
GermàTim
GermanaAnn, Amy, Erin
Menjars preferitsMenjar mexicà, filet

James Patrick Caviezel (Estats Units, 26 de setembre de 1968) és un actor nord-americà. Caviezel va retratar Jesucrist a La passió del Crist (2004) de Mel Gibson i va actuar com a John Reese a la sèrie de drames policíacs de ciència ficció CBS Person of Interest (2011-2016).

Més informació sobre Jim Caviezel Menys sobre Jim Caviezel

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Kerri CaviezelCasat1993present28 anys
Kerri Caviezel #1

Kerri Caviezel

1993

Kerri Caviezel i Jim Caviezel han estat mar ...[veure parella] #1

Kerri Caviezel

1993

Kerri Caviezel i Jim Caviezel estan casats des de fa 24 anys.

Relació 28 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 53% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jim Caviezel52 lliuraactor
Nord-americà
Kerri Caviezel52 CàncerMestre
Nord-americà

Galeria de fotos

Assassinat, va escriure La passió del Crist - Jim Caviezel Jim Caviezel - Rewia Magazine Pictorial [Polònia] (17 d'abril de 2019) Jim Caviezel - Rewia Magazine Pictorial [Polònia] (17 d'abril de 2019) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018) Pau, apòstol de Crist (2018)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
So de la llibertat2019Tim BallardPel·lícula
Infidel2019Doug RawlinsPel·lícula
Córrer per Grace2018ReisPel·lícula
Pau, apòstol de Crist2018LlucPel·lícula
La balada de Lefty Brown2017Jimmy BiercePel·lícula
Quan el joc s’alça2014Bob LadouceurPel·lícula
Escape Pla2013HobbesPel·lícula
Savannah2013Ward AllenPel·lícula
Trànsit2012NatePel·lícula
Persona d'interès2011John ReesePrograma de televisió
El pres20096, MichaelPrograma de televisió
Llarg cap de setmana2008PerePel·lícula
Outlander2008MenjarPel·lícula
La lapidació de Soraya M.2008Freidoune SahebjamPel·lícula
deixa Vu2006Carroll OerstadtPel·lícula
Desconegut2006Jaqueta JeanPel·lícula
Destripador2006Ethan MontgomeryPel·lícula
Bobby Jones: cop de geni2004Bobby JonesPel·lícula
Carreteres2004James 'Rennie' CrayPel·lícula
El tall final2004FletcherPel·lícula
La Passió del Crist2004JesúsPel·lícula
Jo sóc David2003JoanPel·lícula
Alts delictes2002Sargent. Ron Chapman, Tom KubikPel·lícula
El comte de Monte Cristo2002EdmondPel·lícula
Ulls d’àngel2001Steven 'Catch' LambertPel·lícula
Madison2001Jim McCormickPel·lícula
Freqüència2000John SullivanPel·lícula
Pagar per avançat2000Jerry (com James Caviezel)Pel·lícula
Passeja amb el diable1999Black John (com James Caviezel)Pel·lícula
La prima línia vermella1998Pvt. WittPel·lícula
G.I. Jane1997DiccionariPel·lícula
Ed1996Dizzy AndersonPel·lícula
La pedra1996Pilot F-18 posterior (com James Caviezel)Pel·lícula
Fills de la pols1995DexterPrograma de televisió
77 Franja de posta de sol1995Scott BakerTV Movie
Xips Blaus1994Jugador de bàsquet (sense acreditar)Pel·lícula
Wyatt Earp1994Warren EarpPel·lícula
Diggstown1992Billy HargrovePel·lícula
Objectiu humà1992Cap de plantillaPrograma de televisió
El meu propi Idaho privat1991Secretari de la companyia aèria (com James Caviezel)Pel·lícula
Els anys meravellosos1988Bobby RiddlePrograma de televisió
Assassinat, va escriure1984Darryl HardingPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ashley Judd i James CaviezelAshley Judd
    • Alts delictes
      2002
    [veure coincidència]
  • James Caviezel i Dagmara DominczykDagmara Dominczyk
    • El comte de Monte Cristo
      2002
    [veure coincidència]
  • Jennifer Lopez i Jim CaviezelJennifer Lopez
    • Ulls d’àngel
      2001
    [veure coincidència]
  • Jim Caviezel i Laura DernLaura Dern
    • Quan el joc s’alça
      2014
    [veure coincidència]
  • Stacy Edwards i Jim CaviezelStacy Edwards
    • Assassinat, va escriure
      1984
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.