Principal Relacions Jc Caylen

Jc Caylen

Jc CaylenEdat Zodiac de 28 anys Verge Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jc Caylen és possiblement solter.

foto de la cuina de rowena miller i michael

Relacions

Jc Caylen ha tingut relacions amb Chelsey Amaro(2018 - 2020), AnneMarie Morin(2016 - 2017)i Lia Marie Johnson(2014 - 2016).



Sobre

Jc Caylen és una personalitat nord-americana de 28 anys. Nascut Justin Caylen Castillo l'11 de setembre de 1992 a Houston, Texas, Estats Units, és famós per Our 2nd Life. El seu signe del zodíac és Verge.

Jc Caylen ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Lia Marie Johnson T @ gged (2016).

Jc Caylen és membre de les llistes següents: cantants nord-americans, gent de San Antonio, Texas i gent de Texas.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jc Caylen! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites32 anys1 any, 7 mesos1 any
total32 anys1 any, 7 mesos1 any

Detalls

NomJustin
Segon nomNúvol
CognomCaylen
Nom complet al naixementJustin Caylen Castell
Nom alternatiuJc, Justin Cloud Caylen, Justin Cloud Caylen Castillo
Edat28 anys
Aniversari11 de setembre de 1992
Lloc de naixementHouston, Texas, Estats Units
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes163 lliures (74 kg)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaPèl arrissat, li agrada portar bandana
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutSandra Day O’Connor High School
Text d’ocupacióActor i personalitat de YouTube
OcupacióPersonalitat
Reclama famaLa nostra 2a vida
Gènere musical (text)Vlogs, comèdia, reptes, música
Any (s) actiu (s)2010 – actualitat
Actes associatsKian Lawley, 100.000 subscriptors, 1.000, 2014, 10
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència d’Artistes Creatius
Mida de la sabata8
AmicRicky Dillon, Connor Franta, Sam Pottorff, Kian Lawley, Trevor Moran
Animals domèsticsWishbone (gos)

Jc Caylen (nascut Justin Caylen Castillo; 11 de setembre de 1992) és una personalitat nord-americana de YouTube de San Antonio, Texas. Durant els seus vuit anys a YouTube, Caylen ha acumulat més de 2,9 milions de subscriptors al seu canal personal de YouTube i 3,7 milions de subscriptors al seu canal KianandJc amb un amic proper Kian Lawley, així com més de 450 milions de visualitzacions als seus vídeos.

Més informació sobre Jc Caylen Menys sobre Jc Caylen

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Chelsey AmaroRelació201820202 anys
2AnneMarie MorinRelació R 201620171 any
1Lia marie johnsonRelaciófebrer 2014Gener de 20161 any
Chelsey Amaro #3

Chelsey Amaro

2018 - 2020

Chelsey Amaro i Jc Caylen estan separats ...[veure parella] AnneMarie Morin #2rumor

AnneMarie Morin

2016 - 2017

Es rumoreja que AnneMarie Morin sortirà amb Jc Ca ...[veure parella] Lia marie johnson #1

Lia marie johnson

2014 - 2016

Jc Caylen i Lia Marie Johnson es van separar a ...[veure parella] #3

Chelsey Amaro

2018 - 2020

Chelsey Amaro i Jc Caylen van tenir una relació entre el 2018 i el 2020.



Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 53% veure relació #2

AnneMarie Morin

2016 - 2017 (Rumor)

Es rumoreja que AnneMarie Morin es va connectar amb Jc Caylen el 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 54% veure relació #1

Lia marie johnson

2014 - 2016

Jc Caylen i Lia Marie Johnson daten del febrer del 2014 al gener del 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 57% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jc Caylen28 VergePersonalitat
Nord-americà
Chelsey Amaro27 SagitariPersonalitat
Nord-americà
AnneMarie Morin29 AquariModel
Nord-americà
Lia marie johnson24 SagitariActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

El noi (2016) Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen Lia Marie Johnson i Jc Caylen

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Bessona el meu cor2019JoPrograma de televisió
Disculpes per endavant amb Andrea Russett2017Ell mateix - ConvidatPrograma de televisió
Boo 2! Un Halloween Madea2017Mikey (com J.C. Caylen)Pel·lícula
Vaixell de festa2017Oficial HicksTV Movie
Boo! Un Halloween Madea2016MikeyPel·lícula
Sickhouse2016JC Caylen (Ell mateix)Pel·lícula
T @ gged2016siguinPrograma de televisió
Escapa de la nit2016El HippiePrograma de televisió
Accés VIP Alexis Joy2011A si mateixPrograma de televisió

Enfrontaments en pantalla

  • Lia Marie Johnson i Jc CaylenLia marie johnson
    • T @ gged
      2016
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.