Principal Relacions Jamie Deen

Jamie Deen

Jamie Deen CasatEdat de 53 anys Zodiac Càncer Relacions 1 en total Nens 2 nens

Amb qui surt ara mateix?

Jamie Deen i Brooke Terry DeenJamie Deen i Brooke Deen han estat casats durant 16 anys des del 5 de març del 2005. veure relació

Relacions

Jamie Deen no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Jamie Deen és un xef nord-americà de 53 anys. Nascut James Linton Deen el 29 de juny de 1967 a Albany, Geòrgia, Estats Units, és famós per Paula Deen Shows. El seu signe del zodíac és el càncer.



Jamie Deen és membre de les llistes següents: naixements de 1967, xefs nord-americans i xefs de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jamie Deen. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat1---
total1--

Detalls

NomJamie
CognomDeen
Nom complet al naixementJames Linton Deen
Edat53 anys
Aniversari29 de juny de 1967
Lloc de naixementAlbany, Geòrgia, Estats Units
ConstrueixMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacCàncer
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióCuiner, restaurador, personalitat televisiva
OcupacióCap
Reclama famaPaula Deen Espectacles
MarePaula Deen
GermàBobby Deen

James Linton Deen Jr. (nascut el 29 de juny de 1967) és un cuiner, restaurador i personalitat televisiva nord-americana.



Més informació sobre Jamie Deen Menys sobre Jamie Deen

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Brooke DeenCasat present-
Brooke Deen #1

Brooke Deen

Jamie Deen i Brooke Deen s’han casat ...[veure parella] #1

Brooke Deen

Jamie Deen i Brooke Deen porten 16 anys casats.

Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jamie Deen53 CàncerCap
Nord-americà
Brooke Deen- Reality TV

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Jack LintonHome21 d'agost de 200614 anys Brooke Deen
Matthew JamesHome18 de març de 201110 anys Brooke Deen

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Viatge per carretera al sud de Fried2015Ell mateix: co-amfitrióPrograma de televisió
La cuina2014Ell mateix: amfitrió, viatge per carretera frit al sudPrograma de televisió
Inici per sopar amb Jamie Deen2012Ell mateix - Amfitrió (23 episodis, 2012-2013)Programa de televisió
Bethenny2012Ell mateix (1 episodi, 2014)Programa de televisió
Steve Harvey2012A si mateixPrograma de televisió
El Mastegar2011A si mateixPrograma de televisió
El millor que he fet mai2011Ell mateix (2 episodis, 2012)Programa de televisió
Els millors plats de Paula2008Ell mateix (29 episodis, 2009-2013)Programa de televisió
L’espectacle del matí amb Mike & Juliet2007A si mateixPrograma de televisió
Festa de Paula2006Ell mateix (9 episodis, 2007-2008)Programa de televisió
Rachael Ray2006JoPrograma de televisió
Tast de carretera2006Ell mateix - Amfitrió (19 episodis, 2006-2007)Programa de televisió
Kathy Griffin: La meva vida a la llista D.2005A si mateixPrograma de televisió
El Show d’Ellen DeGeneres2003JoPrograma de televisió
Cuina casolana de Paula2002Ell mateix (11 episodis, 2005-2008)Programa de televisió
Guineu i amics1998JoPrograma de televisió
Entreteniment aquesta nit1981JoPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975JoPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Quan es tracta de la galeria de villans de Wonder Woman, es podria argumentar que no són res com Batmans o Supermans. Té Diana un comodí? Què passa amb un Lex ...
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
La millor estratègia per a Nintendo DS, valorada pels lectors de tot el món. Aquesta llista inclou els millors i millors jocs tàctics llançats.
Der beste Horror-Manga
Der beste Horror-Manga
Hi ha res millor que un bon ensurt? El millor manga de terror presenta històries terrorífiques i un desenvolupament de personatges increïble, mentre que a la meitat t’espanta ...
ESTJs famosos
ESTJs famosos
Molts actors, músics i polítics famosos són considerats ESTJ (Extroverted Sensing Thinking Judging). Els ESTJ són coneguts per ser honestos, eficients i ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charles Hedger, xafarderies, fotos de Charles Hedger, biografia, llista de núvies de Charles Hedger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charles Hedger. Historial de cites de Charles Hedger, 2021, 2020, llista de relacions de Charles Hedger.
Boxers professionals masculins famosos
Boxers professionals masculins famosos
Aquesta llista de boxadors professionals masculins famosos inclou biografies i fotos quan estiguin disponibles. Aquesta llista de boxadors professionals masculins conté els més famosos ...
Stormy Daniels
Stormy Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Stormy Daniels, xafarderies, fotos de Stormy Daniels, biografia, llista de nuvis de Stormy Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Stormy Daniels. Història de cites de Stormy Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Stormy Daniels.