Principal Relacions Jake T. Austin

Jake T. Austin

Jake T. AustinRang 1522 -225Edat del zodíac de 26 anys Sagitari Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jake T. Austin és possiblement solter.

Relacions

Jake T. Austin ha tingut relacions amb Danielle Caesar(2016), Bianca A. Santos(2013 - 2014)i Bella Thorne(2010).



amb qui surt Jussie Smollett

Sobre

Jake T. Austin és un actor nord-americà de 26 anys. Nascut Jake Austin Szymanski el 3 de desembre de 1994 a la ciutat de Nova York, Nova York, EUA, és famós per Wizards Of Waverly Place. El seu signe del zodíac és Sagitari.

Jake T. Austin ha participat en 5 enfrontaments en pantalla, inclòs Abigail Breslin Cap d'any (2011), AnnaSophia Robb a Pell (2013), Bella Thorne a Bruixots de Waverly Place (2007), Bianca A. Santos a Els Fosters (2013)i Jenna Johnson a Ballar amb les estrelles (2005).

Jake T. Austin és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors infantils nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jake T. Austin. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites35 anys, 4 mesos2 anys, 1 mes5 mesos, 1 dia
total35 anys, 4 mesos2 anys, 1 mes5 mesos, 1 dia

Detalls

NomJake
Segon nomToranzo
CognomAustin
Nom complet al naixementJake Austin Szymanski
Nom alternatiuJake T. Austin, Jakey
Edat26 anys
Aniversari3 de desembre de 1994
Lloc de naixementNova York, Nova York, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes65 kg
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutCol·legi Mig Felix Festa
Text d’ocupacióActor, actor de veu
Ocupacióactor
Reclama famaBruixots de Waverly Place
Any (s) actiu (s)2003 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Principat d'Entreteniment Jove
Aprovació de la marcaDiet Coke Commercial (2013), Staples Commercial (2013)
Llocs web oficialswww.jaketaustin.com, www.twitter.com/jaketaustin, http://www.jaketaustin.com, www.nndb.com/people/425/000159945/
PareJoe Szymanski
MareGiny Rodriquez Toranzo
GermanaAva Austin
AmicCecilia Sendah (abans de passar l'estona), Gregg Sulkin, David Henrie, Selena Gómez, Jennifer Stone, Christian Fortune, Moises Arias, Jansen Panettiere
Animals domèsticsBogey (gos), Beju (gos)
Persones preferidesChristian Bale, Robert Downey Jr., Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Clifton Collins Jr.
Menjars preferitsPasta, Sushi
Colors preferitsxarxa

Jake Austin Szymanski (nascut el 3 de desembre de 1994), conegut professionalment com Jake T. Austin, és un actor nord-americà. Començant la seva carrera com a actor infantil a l'edat de set anys, Austin és nominat cinc vegades al Young Artist Award, dos vegades nominat al Teen Choice Award i nominat als Nickelodeon Kids 'Choice Awards. Més conegut pel seu paper de Max Russo a la sèrie de Disney Channel Wizards of Waverly Place i per la veu de Diego a la sèrie d’animació Nickelodeon Go, Diego, Go !. Austin també va ser l'actor original que va interpretar a Jesus Foster a la sèrie dramàtica The Fosters de la família ABC / adolescent. Els seus crèdits per al llargmetratge inclouen papers co-protagonistes a Hotel for Dogs, Cap d’Any, Rio i The Emoji Movie. La seva pel·lícula Adverse es va estrenar a la inauguració del Festival Fantasporto el febrer de 2020 i, al juny de 2020, Austin va signar la propera sèrie de televisió 'The Rise'.

Més informació sobre Jake T. Austin Menys sobre Jake T. Austin

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Danielle CaesarRelacióGener de 2016 -
2Bianca A. SantosRelacióJuny de 201320147 mesos
1bella ThorneRelacióGener de 2010Juny de 20105 mesos
Danielle Caesar #3

Danielle Caesar

2016

Danielle Caesar va començar a sortir amb Jake T. Austin ...[veure parella] Bianca A. Santos #2

Bianca A. Santos

2013 - 2014

Bianca A. Santos i Jake T. Austin es van separar ...[veure parella] bella Thorne #1

bella Thorne

2010

Bella Thorne i Jake T. Austin es van separar a ...[veure parella] #3

Danielle Caesar

2016

Danielle Caesar i Jake T. Austin estan sortint des del gener del 2016.



David O'Brien actor els metges
Relació 5 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 30% veure relació #2

Bianca A. Santos

2013 - 2014

Bianca A. Santos i Jake T. Austin van ser de juny de 2013 a 2014.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 47% veure relació #1

bella Thorne

2010

Bella Thorne i Jake T. Austin van ser de gener a juny del 2010.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jake T. Austin26 Sagitariactor
Nord-americà
Danielle Caesar28 peixAltres
Nord-americà
Bianca A. Santos30 LeoActriu
Nord-americà
bella Thorne23 lliuraActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) La pel·lícula Emoji (2017) Jake T Austin- Univision s 'Premis Joventut' 2017- Show Jake T. Austin Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27 de juliol) Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27 de juliol) Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27 de juliol)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L'augment2021Angel RamirezPel·lícula
Advers2020LarsPel·lícula
La Vall2017ChrisPel·lícula
La pel·lícula Emoji2017Alex (veu)Pel·lícula
Acció de la Lliga de la Justícia2016Escarabat blauPrograma de televisió
Tom Sawyer i Huckleberry Finn2014Huckleberry FinnPel·lícula
riu 22014Fernando (veu)Pel·lícula
Grantham i Rose2014Grantham PortnoyPel·lícula
Pell2013Khumba (veu)Pel·lícula
Els Fosters2013Jesús Adams FosterPrograma de televisió
Els mags tornen: Àlex contra Àlex2013Max RussoTV Movie
Rio2011Fernando (veu)Pel·lícula
Cap d'any2011Seth (segment 'Mare i filla')Pel·lícula
Hotel per a gossos2009BrucePel·lícula
El joc perfecte2009Angel MaciasPel·lícula
Drop Dead Diva2009Samuel FormenPrograma de televisió
Wizards of Waverly Place: la pel·lícula2009Max RussoTV Movie
La Suite Life on Deck2008Max RussoPrograma de televisió
Diego's Moonlight Rescue2008RepartimentPrograma de televisió
Johnny Kapahala: Torna a bord2007ChrisTV Movie
Happy Monster Band2007BrusaPrograma de televisió
Bruixots de Waverly Place2007Max RussoPrograma de televisió
L’heroi de tots2006Yankee Irving (veu)Pel·lícula
L’assetjador de formigues2006Nicky (veu)Pel·lícula
A.K.A.2006CJTV Movie
Vés, Diego! Vaja!2005DiegoPrograma de televisió
Dora l’Exploradora2000DiegoPrograma de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Rob FisherPrograma de televisió
Late Show amb David Letterman1993Nen 1698Programa de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Abigail Breslin i Jake T. AustinAbigail Breslin
    • Cap d'any
      2011
    [veure coincidència]
  • AnnaSophia Robb i Jake T. AustinAnnaSophia Robb
    • Pell
      2013
    [veure coincidència]
  • Bella Thorne i Jake T. Austinbella Thorne
    • Bruixots de Waverly Place
      2007
    [veure coincidència]
  • Jake T. Austin i Bianca A. SantosBianca A. Santos
    • Els Fosters
      2013
    [veure coincidència]
  • Jenna Johnson i Jake T. AustinJenna Johnson
    • Ballar amb les estrelles
      2005
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.